Arkadaşımın eşi tek başına tatile gitmek ??

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!

Merhaba herkese
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Size konu açtıracak kadar dert olmuş adamın Romanya ya gitmesi :-)

Eşim beni evde bırakıp yurtdışına tatile gidecek ben de evde çekirdek çitleyip uçak bileti taksitlerini mi ödeyeceğim? :KK53: Yok öyle bir dünya. Yurtdışına gitme imkanı varsa ben de giderim her türlü.Hoş bensiz çıkmaz o dışarı.:KK45:
Her gün farklı şeyler duyuyorum zaten ilginç

Hayret sanene diyen 0 - 3 yaş ıq lü üyeler henüz gelmemiş, bencede sorun yok romenya öyke efsane kadınlar yok türklerin bildiği gibi.. Karadeniz kadın protipindeler
Beyin fırtınası yapalım diye açtım konuyu
Evet birazdan komplo teorileri ve sananeciler gelir:KK70:
Güzel kadınların önemi yok
O tip ülkelerde fuhuş batağı malum
Özellikle
O yüzden rahatsız olurdum ben

Merhaba herkese
Tabii ki hayır.

ne münasebet.bacaklarını kırarım .bensiz..hemde yurt dışı

Eğer benimle gidebilecek imkanı varsa göndermem. Ben varken neden arkadaşıyla gitsin ?

Back
X