Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adamın istemesi garip zaten böyle birşeyiÇok şükür eşim habersiz bakkala gitmez...
gidip öpücem şu an kocamı o derece duygulandım... kıymet bilmek gerek.
Romanya ne yaa?
Banada hiç gelmedibende istediğim yere gideceksem olurayrıca bana masumane gelmedi , neyse :)
Kesinlikle göndermemMerhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Evet adamın istemesi garip zaten böyle birşeyi
Hayır olay gönderip göndermemek değil ki
Allah herkese böyle dert versin ..Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Garip garip hareketleryani gidecem diyen zaten gider...
en başta adam diyecek kardeş ben evliyim nere gidiyorum eşimsiz![]()
Vizesiz miş ondan diyorlar bideBi kız arkadasım evlendikten öncede sonrada eşini bikaç kere erkek arkadaşlarıyla ukraynaya tatile gitmesine ses etmedi
Neden bişey demiyorsun dedigimde napim huzurumumu kacırayım gitmese burda beynimi yiyecek vs vs gibi cevaplar vermişti
benim eşimde arkadaslarıyla tatile gidebilir ama neden Ukrayna diye bi sorgulardım acıkcası
şirazeleri kaydı anacım...Garip garip hareketler
Bilmiyorum bu erkekler iyice delirdi
Yalnız Romanya vize istiyorVizesiz miş ondan diyorlar bide
Evet ben Ukrayna için dedimYalnız Romanya vize istiyor
Ukrayna istemiyor ama romanya bildigin schengen
EvetEvlendikten sonra ayri vakit de gecirebilir ama bu sekilde degil gunubirlik birseyler olur arkadaslariyla kamp yaparlar aksam bir araya gelir disari cikarlar ama tatile es ile gidilir
O bu ay romanyaya giderse ben de ağustosta italyaya giderim bu kadar basit![]()
Ben kız arkadaslarımla bekar olanla hatta haftasonu tatillere gittim yurtici belki yurtdısıda gidebilirim ilerde ama tutupta gözüne gözüne sokar gibi italyayı secmem meselaEvet ben Ukrayna için dedim