Arkadaşımın eski sevgilisi benle ne alaka?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Uzun zamandır yoktum kızlar benim durumları bilenler bilir düğün hazırlıkları şu bu derken internetim de yok giremiyorum fazla.

Birkaç gün önce doğum günümdü ve çocukluk arkadaşımdan mesaj geldi sana X hediye yollamış diye. Yani X onun adresine benim için bir paket yollamış kendinize iyi davranın vs yazmış içine. O da çocukluktan - çocukluk dediğim de lise dönemleri - bu bayan arkadaşımın sevgilisiydi. O zamanlar arkadaştık üçümüz. Ben anlam veremedim bana bir plak yollamış. Eşime soramadım çünkü işteydi iyi dedim ver numarasını teşekkür edeyim ettim adam da rica etti falan ama seni ziyaret edicem dedi ben dedim sen Yyi ziyaret et o önemli senin için ben evlendim dedim şaşırdı tebrik etti çok sevindim vs akşam da eşime anlatınca koptu her şey bisürü suçladı beni bana neden sormadın vs bağırdı çağırdı senin üstünden neler çeviriyor bunlar geri gönderilcek o paket bilmem ne ya ben hiçbir şey anlamadım neden o çocuk bana bunca yıl (5-6 yıl) sonra doğumgünü hediyedi yolluyo neden eski sevgilisine yolluyo paketi benle bir samimiyeti yok eşim de inanmıyor şüpheleniyor of çıldırıcam karışık yazmış olabilirim ne yapmam lazım

Son düzenleme:
demek ki sizin evli oldugunuzu bilmiyormuş.derdi ne bilemedim ama keşke sizde eşinize söylemeseydiniz.sonuçta o bir erkek ve bir erkekten (hemde arkadaşınız olmayan,tanımadığınız bir erkekten)size gelen hediyeyi duyunca böyle tepki verdi.doğal olarak sizi kıskandı.sizi anlıyorum.eşinizden gizliniz saklınız olsun istemiyorsunuz ama hayat bu işte.kimin nasıl tepki vereceğine anlam veremiyoruz.benim kendi düşüncem keşke eşinize söylemeseydiniz ve hediyeyi geri göndermeliydiniz yada o adamı aramamalıydınız.yoksa böyle şeyler evlilikte büyük kavgalara neden oluyor.

önce sakin olun.eşinize olan biten herşeyi anlatın.onunla alakanız olmadığını söyleyin ama sakin bir şekilde.zaten adam sinirlenmiş birde siz üstüne gitmeyin.
o adam niye böyle birşey yapmış olabilir ki.belkide evlendğinizi falan biliyor.sizin aranıza girmek herşeyi mahvetmek istiyor.karışık bir durum.

Ben evet bir şey gizlemeyi beceremem ve huzursuz olurum Keşke aramadan söyleseydim ama ne bileyim o zamanlar çocuktuk biz ve kötü niyetli diye düşünmedim ortada bir kumpas mı var diyorsunuz Bu bayan arkadaşım mı bir şey yapmaya çalışıyor anlamadım çok kafam karıştı

Dipnot: Arama yazmışım ya mesajla teşekkür ettim yani o bayanın 3-4 yıl sevgilisi olmuştu hiç düşünemedim kötü niyeti olcağını da eşim adam sana yazılmış gelsin görüşürüz bilmem ne diye diye

Son düzenleme:

Ben eşinize hak verdim. Yıllar sonra ne alaka yani,ne hediyesi ? Keşke o bayan arkadaşınıza bi bahane uydursaydınız...

Ben eşinize hak verdim. Yıllar sonra ne alaka yani,ne hediyesi ? Keşke o bayan arkadaşınıza bi bahane uydursaydınız...

Kimseyi kötü düşünmüyorum ki ya ben de şaşkınım bir dalavere olabilceğini hiç sanmadım biri o dönemlerde arkadaşım diğeri sevgilisiydi :26:

kabul etmez eşimim hoşuna gitmez bu durum derdim gitmezde zaten bundanda utanıcak değilim bence yanlış yapmışsın eşin eski kız arkadaşından 5-6 yıl sonra hediye alsa ne düşünürdün

kabul etmez eşimim hoşuna gitmez bu durum derdim gitmezde zaten bundanda utanıcak değilim bence yanlış yapmışsın eşin eski kız arkadaşından 5-6 yıl sonra hediye alsa ne düşünürdün

Hediye elime bile geçmedi zaten benim eski erkek arkadaşım değil ki ama ya uf ne desem de düşünemedim ben ya gerçekten safım galiba biraz onun eski sevgilisi ve arkadaşımdı çok yakındı aa bir şey olmaz o zaman mantığı oluştu

Anlam veremez ve çok kıskanırdım

eşin haklı canım kıskanmakta yıllar sonra bırden böle bişe olması.. ama senın sucunda yokkı be kuzucummmm. adamda evlı olduğunu bılmıomuş... durumlar karışık baya. İnşallah bır an önce aydınlığa kavuşur canım benımmm. Güven çok önemlı bu safhada umarım bırbırızıne olan guvenınızı sağlam tutarsınız

bak bu kırmızı yerdede kendin söylemişsin eşinde oyüzden kızmış bence git konuş bianda kabul ettim özür dilerim yanlış yaptım nasıl kabul ettim bende bilmiyorum diye konuşabilirsin

Hediyeyi eski sevgilisine yollamış canım bana versin diye direkt bana değil paket elime geçmedi yani

Eski sevgilisi de bunu kabul mu ediyor.
Kız için eskimemiş olabilir mi?..
Neresinden bakarsan bak çok saçma bir durum.
Ben olsam üzerinde durmazdım.
Eşine söylemekte haklı buluyorum.
Iyiki saklamamışsın.
Biraz zaman sonra anlar o da çıkışının yersiz olduğunu.

bak bu kırmızı yerdede kendin söylemişsin eşinde oyüzden kızmış bence git konuş bianda kabul ettim özür dilerim yanlış yaptım nasıl kabul ettim bende bilmiyorum diye konuşabilirsin

Tamam canım sağolun bir şeyler yazdığınız için çıldıracaktım umarım inanır bana güvenir

Peki sizce neden böyle bir şey yaptılar o bayan arkadaşım ve eski sevgilisi amaç nedir anlayamadım ben o adamın da umrunda olmadığımın farkındayım nerden hatırlasın da yollasın çok koptuk çok saçma

Nekadar saçma bir iş.arkadaşınızın eski sevgilisi size hediye gönderiyor,hemde eski sevgilisine yolluyor size vermesi için.
Eee arkadaşınız sormamışmı neden gönderiyosun diye.

Sizin eşinize böyle bir hediye gelse siz kızarmıydınız,yoksa normal mi karşılardınız?

Söylememekle hata ettim aslında insan geçmişteki gibi düşünüyor ya da benim gibi saflar mı diyeyim çocukluğumdaki gibi düşündüm ama arkasından seni ziyaret edicem lafı gelince huzursuz oldum yoksa çocukluk arkadaşı işte ne yapmaya çalışıyorlar hiç anlamadım ..

Yalan söylemicem kızardım sonradan hak verirdim ama ilk anda çok kıskanırdım sormamış ben sordum ne alaka dedim bunca yıl sonra ki bu bayanın görüştüğü birisi de var aman mühim değil nedense neden ben çok duygulandım unutmamış dedi

Şu bayan arkadaşını en kısa zamanda hayatından çıkarmanı tavsiye ediyorum.
Ben okuduklarımdan hiç iyi elektrik alamadım..

Şu bayan arkadaşını en kısa zamanda hayatından çıkarmanı tavsiye ediyorum.
Ben okuduklarımdan hiç iyi elektrik alamadım..

Aklımızdan aynı şeyler geçiyor sanırım
İlk işim eşimin gönlünü almak olucak ardıma alıp sonra icabına bakcam bu ne demek ne demek değil nasıl yapcam onu da bilmiyorum da teşekkür ederim yorumlar için

ha şöyle birşey var ben bunu eşime sormazdım bile vericeği tepkiyi bilirim çünkü hangi eş olsa hoş karşılamaz bence çok saçma birşey yapmışlar o arkadaşın dememişmi o evli diye çok ilginç yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…