demek ki sizin evli oldugunuzu bilmiyormuş.derdi ne bilemedim ama keşke sizde eşinize söylemeseydiniz.sonuçta o bir erkek ve bir erkekten (hemde arkadaşınız olmayan,tanımadığınız bir erkekten)size gelen hediyeyi duyunca böyle tepki verdi.doğal olarak sizi kıskandı.sizi anlıyorum.eşinizden gizliniz saklınız olsun istemiyorsunuz ama hayat bu işte.kimin nasıl tepki vereceğine anlam veremiyoruz.benim kendi düşüncem keşke eşinize söylemeseydiniz ve hediyeyi geri göndermeliydiniz yada o adamı aramamalıydınız.yoksa böyle şeyler evlilikte büyük kavgalara neden oluyor.
önce sakin olun.eşinize olan biten herşeyi anlatın.onunla alakanız olmadığını söyleyin ama sakin bir şekilde.zaten adam sinirlenmiş birde siz üstüne gitmeyin.
o adam niye böyle birşey yapmış olabilir ki.belkide evlendğinizi falan biliyor.sizin aranıza girmek herşeyi mahvetmek istiyor.karışık bir durum.
Uzun zamandır yoktum kızlar benim durumları bilenler bilir düğün hazırlıkları şu bu derken internetim de yok giremiyorum fazla.
Birkaç gün önce doğum günümdü ve çocukluk arkadaşımdan mesaj geldi sana X hediye yollamış diye. O da çocukluktan - çocukluk dediğim de lise dönemleri - bu bayan arkadaşımın sevgilisiydi. Ben anlam veremedim bana bir plak yollamış. Eşime soramadım çünkü işteydi iyi dedim ver numarasını teşekkür edeyim ettim adam da rica etti falan ama seni ziyaret edicem dedi ben dedim sen Yyi ziyaret et o önemli senin için ben evlendim dedim şaşırdı tebrik etti çok sevindim vs akşam da eşime anlatınca koptu her şey bisürü suçladı beni bana neden sormadın vs bağırdı çağırdı senin üstünden neler çeviriyor bunlar geri gönderilcek o paket bilmem ne ya ben hiçbir şey anlamadım neden o çocuk bana bunca yıl (5-6 yıl) sonra doğumgünü hediyedi yolluyo neden eski sevgilisine yolluyo paketi benle bir samimiyeti yok eşim de inanmıyor şüpheleniyor of çıldırıcam karışık yazmış olabilirim ne yapmam lazım
Ben eşinize hak verdim.Yıllar sonra ne alaka yani,ne hediyesi ? Keşke o bayan arkadaşınıza bi bahane uydursaydınız...
Kimseyi kötü düşünmüyorum ki ya ben de şaşkınım bir dalavere olabilceğini hiç sanmadım biri o dönemlerde arkadaşım diğeri sevgilisiydi :26:
kabul etmez eşimim hoşuna gitmez bu durum derdimgitmezde zaten bundanda utanıcak değilim bence yanlış yapmışsın eşin eski kız arkadaşından 5-6 yıl sonra hediye alsa ne düşünürdün
Hediye elime bile geçmedi zaten benim eski erkek arkadaşım değil ki ama ya uf ne desem de düşünemedim ben ya gerçekten safım galiba biraz onun eski sevgilisi ve arkadaşımdı çok yakındı aa bir şey olmaz o zaman mantığı oluştu
Anlam veremez ve çok kıskanırdım
Adresini biliyor olması ilginç geldi bana.
Hediyeyi eski sevgilisine yollamış canım bana versin diye direkt bana değil paket elime geçmedi yani
bak bu kırmızı yerdede kendin söylemişsin eşinde oyüzden kızmışbence git konuş bianda kabul ettim özür dilerim yanlış yaptım nasıl kabul ettim bende bilmiyorum diye konuşabilirsin
Eski sevgilisi de bunu kabul mu ediyor.
Kız için eskimemiş olabilir mi?..
Neresinden bakarsan bak çok saçma bir durum.
Ben olsam üzerinde durmazdım.
Eşine söylemekte haklı buluyorum.
Iyiki saklamamışsın.
Biraz zaman sonra anlar o da çıkışının yersiz olduğunu.
Nekadar saçma bir iş.arkadaşınızın eski sevgilisi size hediye gönderiyor,hemde eski sevgilisine yolluyor size vermesi için.
Eee arkadaşınız sormamışmı neden gönderiyosun diye.
Sizin eşinize böyle bir hediye gelse siz kızarmıydınız,yoksa normal mi karşılardınız?
Söylememekle hata ettim aslında insan geçmişteki gibi düşünüyor ya da benim gibi saflar mı diyeyim çocukluğumdaki gibi düşündüm ama arkasından seni ziyaret edicem lafı gelince huzursuz oldum yoksa çocukluk arkadaşı işte ne yapmaya çalışıyorlar hiç anlamadım ..
Şu bayan arkadaşını en kısa zamanda hayatından çıkarmanı tavsiye ediyorum.
Ben okuduklarımdan hiç iyi elektrik alamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?