Arkadaşımın fotoğrafiyla hesap açılmış?

magenta4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
33
9
3
Kızlar, biri arkadaşımın fotoğrafıyla farklı isimle tiktok hesabı açmış.arkadaşim mesaj atmis sormuş ama cevap vermemiş.Bu durumda ne yapılabilir?

O hesabı göstererek kapatabilir öyle mi? Peki ispata gerek var mı? Direkt kapatıyorlar mı?
Taklitçilik vs gibi bir seçenek yok mu? Tiktok kullanmıyorum ama bütün sosyal medya platformlarında olan bir seçenek

Bana da instagramda olmustu kullanici adim profil fotomla ayni hesap acilmis ve bir kac foto yuklenmis profil kapali oldugundan goremedim. Çok defa şikayet ettim bisey oldugu yok hesap yerinde duruyordu.

Bana da instagramda olmustu kullanici adim profil fotomla ayni hesap acilmis ve bir kac foto yuklenmis profil kapali oldugundan goremedim. Çok defa şikayet ettim bisey oldugu yok hesap yerinde duruyordu.
Çevrenizden yardım alarak arkadaş eş dost yardımıyla kapattırabilirsiniz aslında ve sürekli şikayet de bulunmak gerekiyor ben öyle iki hesap kapattırmıştım

Çevrenizden yardım alarak arkadaş eş dost yardımıyla kapattırabilirsiniz aslında ve sürekli şikayet de bulunmak gerekiyor ben öyle iki hesap kapattırmıştım

Ben 1-2 edip birakmistim simdi baktim hesap duruyor yine ettim ama aktif kullanilmiyor sanirim gonderi sayisi ayni kac senedir.

bir kaç kişi şikayet ettiğinde ciddiye alıyorlar bazen resim kimlik bilgisi de istenıyor benım de çok adıma fake hesap açıldı hesabım artık sonsuza dek kilitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…