ARKADAŞIMIN GEREKSİZ SAÇMA DAVRANIŞLARI

arsel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.485
1.931
133
Bir arkadaşım var neredeyse çocukluğumdan beri hem komşu hemde arkadaşız.
Bu arkadaşım benimle çok sıkı fıkı olmaya çalışan ancak benim oldukça mesafeli olduğum biridir.Bu nedenle çok fazla paronayak davranışları olmuş uzun süre hiç görüşmediğim kavga ettiğimde olmuştur.
En son sorun şu oldu,yakın bir zamanda akraba ve yakın çevremizden olan kişilerle bir arada evimizde mevlüt yaptık.
Davet evimizde olduğu için bizim davetlimiz dışında kimsenin gelmesini istemedik,bu arkadaş gitmiş kendisinin gelmesini istediği kişileride benden habersiz davet etmiş,sinir oldum ve bunuda kendisine söyledim hiç oralı olmadı neredeyse,gayet normalmiş gibi davrandı lafı çevirdi.
Daha üzerinden bir kaç gün geçmeden beni kuzeninin telefonundan işletmeye çalıştı ve iyice delirdim,bana gül geç ne var şaka yaptım gibi saçma bir cümle kurup zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalıştı ve beni suçlu çıkarmaya çalıştı.
Bu gereksiz insana nasıl davranmalıyım,sizce nasıl bir ders vermeliyim.

yil 2017 hala telefonla isletme mi kaldi.bence sert bi dille uyarin yada en iyisi hic ne arayin ne sorun.ararsa cvp vermeyin.en sonda birakir pesinizi.boyle biriyle olmaz zaten.

Kaç yaşında ya bu insan ilkokul çocuğu mu?

Kız sizi sinir etmekte çok başarılı bir muzur.inada bindirmiş illa uğraşacak korkun bu kızdan :D

Sizi bilinçli olarak rahatsız etmeye çalışan insanı arkadaş olarak görmeyin bence. Arkadaşlığı bitirin, görüşmeyin. Selam sabah yeterlidir haddini bilmeyene. O da komşu olduğu için...

Sizi bilinçli olarak rahatsız etmeye çalışan insanı arkadaş olarak görmeyin bence. Arkadaşlığı bitirin, görüşmeyin. Selam sabah yeterlidir haddini bilmeyene. O da komşu olduğu için...
kaç kez selam sabahı dahi kestim,ama illaki birşey oluyor görüşülmeye başlanıyor ölüm,hastalık vs gibi

kaç kez selam sabahı dahi kestim,ama illaki birşey oluyor görüşülmeye başlanıyor ölüm,hastalık vs gibi

komşu, akraba vs. yüz yüze olunca öyle oluyor. Selamlaşmak gerekiyor kanlı bıçaklı olmadıkça.

Bir arkadaşım var neredeyse çocukluğumdan beri hem komşu hemde arkadaşız.
Bu arkadaşım benimle çok sıkı fıkı olmaya çalışan ancak benim oldukça mesafeli olduğum biridir.Bu nedenle çok fazla paronayak davranışları olmuş uzun süre hiç görüşmediğim kavga ettiğimde olmuştur.
En son sorun şu oldu,yakın bir zamanda akraba ve yakın çevremizden olan kişilerle bir arada evimizde mevlüt yaptık.
Davet evimizde olduğu için bizim davetlimiz dışında kimsenin gelmesini istemedik,bu arkadaş gitmiş kendisinin gelmesini istediği kişileride benden habersiz davet etmiş,sinir oldum ve bunuda kendisine söyledim hiç oralı olmadı neredeyse,gayet normalmiş gibi davrandı lafı çevirdi.
Daha üzerinden bir kaç gün geçmeden beni kuzeninin telefonundan işletmeye çalıştı ve iyice delirdim,bana gül geç ne var şaka yaptım gibi saçma bir cümle kurup zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalıştı ve beni suçlu çıkarmaya çalıştı.
Bu gereksiz insana nasıl davranmalıyım,sizce nasıl bir ders vermeliyim.

İşte olabildiğinizce mesafeli olun ama kanlo bıçaklı olmayın sakın bu kız çirkinleşir rezil eder sizi belli

Davranislarin hosuma gitmiyor hic surduremem bu arkadasligi ben muhattapligimi kesiyorum anlamiyorsun o sebeple acik olmam gerekti de gec

Davranislarin hosuma gitmiyor hic surduremem bu arkadasligi ben muhattapligimi kesiyorum anlamiyorsun o sebeple acik olmam gerekti de gec
yaptım bunu zamanında,gitmiş benim sosyal medyadaki ekli olan arkadaşlarıma arkadaşlık isteği gönderip arkadaş olmuş,sohbet muhabbet evlerine bile gitmiş.
Yüzyüze oturup tanımadığı insanlarla,sırf benden uzaklaştı diye benim çevreme sardı benden haberdar olabilsin diye.
Hadi onlardan pişman olmuş vs bir daha yapmam özür dilerim vs.
Şimdide bu son yaptıkları delirtti beni resmen.
Benmi yanlış düşünüyorum art niyetliyim bile diyorum kendime bazen,ama başkasına yapsa yüzüne bir daha bakmazlar.
birde kendini haklı görüyor ben kötü oluyorum tüm bunlara rağmen.

Ya isletme neyse de davet konusu yuzsuzluk. Bir daha cagirmazsiniz sizde ozel gunlerinizde. Siz de ayni onun gibi yapin, onun davranislarina sozlerine ehemmiyet vermeyin. Yalniz sizin arkadaslarinizi eklemesine niye sinir oldunuz ki? Kabul etmesin millet de. Beni arkadasimin arkadasi eklese kabul etmem cunku tanimiyorum

Ya isletme neyse de davet konusu yuzsuzluk. Bir daha cagirmazsiniz sizde ozel gunlerinizde. Siz de ayni onun gibi yapin, onun davranislarina sozlerine ehemmiyet vermeyin. Yalniz sizin arkadaslarinizi eklemesine niye sinir oldunuz ki? Kabul etmesin millet de. Beni arkadasimin arkadasi eklese kabul etmem cunku tanimiyorum
benimle ortak arkadaş diye eklemişler bir kaçı.
Sinir oldum çünkü arkamdan iş çevirdiği için.

benimle ortak arkadaş diye eklemişler bir kaçı.
Sinir oldum çünkü arkamdan iş çevirdiği için.

Kafaya fazla takmissin bence. Genel olarak dengesiz bir insan, kisisel algilama davranislarini ve ona gore mesafeli ol

Back
X