Arkadaşımın gereksiz tavrı

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Ben mi abartıyorum yoksa bir sorun mu var size danışmak istedim çünkü arkadaş konusunda hep dertliyim.
Benim daha önceden hoşlandığım biri vardı ve bunu o kişide biliyordu; hoşlandığım kişiye mehmet diyelim. Mehmet de başta benden hoşlandığını söyledi ama sonra olaylar oldu ve baya büyük bir kavga ettik, beni çok üzdü ve sürekli inadıma bir şeyler yaptı. Bu birbirimizden hoşlandığımız dönem derken bir 6 ay kadar konuştuk. kavgadan sonra bi daha konusmadık ve inadıma şeyleri de kavgadan sonra yaptı. O zamandan beri konusmuyoruz. Bir arkadaşımda herşeyden haberdar. Bu zamana kadar bana hep destek oldu, hep sevgisini gösterdi,bir kere bile hatasını görmedim. Ancak geçen hafta öğrendimki bu arkadaşım bazı detayları kuzenine anlatmış. Bunda hiçbir sorun yok çünkü kuzenini tanıyorum ve anlatsa bişey demeyeceğimi arkadaşımda biliyor daha önce beraber takıldığımızda olmuştu ve arkadaşım mehmetin bana yaptığı bişeyi anlatınca kuzeni sinirlenip mehmete laf sokmalı bir mesaj atmış twitırdan (dm atmış yani). Sonra nasıl olduysa mehmet ve arkadaşımın kuzeni arkadaş olmuşlar. Ve arkadaşım bana geçen hafta bunu sanki hiçbir sorun yokmuş gibi anlattı.
Mehmet başkasıyla arkadaş olsa umrumda olmaz ama şimdi arkadaşımın ve kuzeninin bu tavrı beni rahatsız etti. Mehmet de baya popüler ve yakışıklı bulunan biri, bana sinirlendiği için yazdı dese de öyle olmayabileceğini bile düşünüyorum. Arkadaşıma bu zamana kadar güvenirdim hep ama kuzeniyle mehmetin arkadaş olması sizce de saçma değil mi? İnanılmaz irrite oldum ve neyden olduğumu bile çözemedim. Sizce haklı mıyım?

Not: mesaj arkadaşımla kuzeninin aynı evde kaldıkları gün atılıyor. Arkadaşım mesaj atalım diyor

Son düzenleme:
Mehmet’e ulaşmak için sizin problemi kullanmış. Eminim ilk mesaj laf sokmalı sonra size giydirmelidir :)
Sizce ne yapmalıyım? İkisiylede ilişkimi keseyim mi? Sadece kuzeniyle mi kesiyim?
Bu arkadaşım dediğim kişi de 2 senelik arkadaşım ve bu zamana kadar hep yanımdaydı , 2 sene boyunca her şeyimizi anlatırdık o yüzden konduramıyorum sanırım.

Sizce ne yapmalıyım? İkisiylede ilişkimi keseyim mi? Sadece kuzeniyle mi kesiyim?
Bu arkadaşım dediğim kişi de 2 senelik arkadaşım ve bu zamana kadar hep yanımdaydı , 2 sene boyunca her şeyimizi anlatırdık o yüzden konduramıyorum sanırım.
Arkadaşınızın bi suçu yok ki. Muhtemelen beni arada bıraktı diye ona kızıyordur.
Ama sizde hayatınızdan çıkardıysanız ve çokta ileri boyutta birşey yaşamadıysanız kuzene duvar örerek ona hala değer veriyor gibi gösterirsiniz.
Kuzenle merhaba merhaba, arkadaşa da bir iki sitem yeterli bence. Biraz cool olun.
Yaşınız kaç?

Arkadaşınızın bi suçu yok ki. Muhtemelen beni arada bıraktı diye ona kızıyordur.
Ama sizde hayatınızdan çıkardıysanız ve çokta ileri boyutta birşey yaşamadıysanız kuzene duvar örerek ona hala değer veriyor gibi gösterirsiniz.
Kuzenle merhaba merhaba, arkadaşa da bir iki sitem yeterli bence. Biraz cool olun.
Yaşınız kaç?
Mesaj atalım mı diye arkadaşım söylemiş başta ama.

Arkadaşının kuzeninin derdi ne de senin olayına sinirlenip mesaj atıyor çoçuğa ?

Hadi diyelim attı ve arkadaş oldular malesef seni bağlamaz :)
Güya sinirlendikleri için, sevmedikleri için bana yaptığı şeylerden dolayı
Bağlamaz ama ben ikisiyle de arkadaş olmak istemiyorum artık. Neler olduğunu biliyor arkadaşım yinede kuzeni yüzünden belkide mehmet karşıma çıkıp duracak. Ne biliyim dünyada o kadar insan varken rahatsız olacağım tek kişiyi buluyolar

Hayatınızda olmayan insanların kiminle arkadaş olduğu sizi ilgilendirmez ki. Çok büyük bir aşk yaşasanız, severek ayrılsanız ve yakın arkadaşınız gidip eski sevgilinizle sevgili olsa bu tepkiyi verebilirsiniz. Ama biri arkadaşın kuzeni diğeri arada takıldığınız biri. Gereksiz bir tepki olur.

Kızabileceğiniz tek konu hayatınıza müdahale edilip adama mesaj atılması.

Ben arkadas da degil ama kuzende hata buldum. Veya vazgeçtım her ikisinde de kuzenıne mı kaldı ona hesap sormak ? Bence ikisi isbirligi yapıp cocuga nerden yurusek dıye senı kullanmıslar. Kuzen onlar sonucta..

Arkadaşının bir suçu yok. Boşuna onunla ilişkini kesme. Kuzeninide ne yaptığı seni fazla bağlamaz ki zaten. Umursadığını hissettirme. Hiç bir şey yapma

Hayatınızda olmayan insanların kiminle arkadaş olduğu sizi ilgilendirmez ki. Çok büyük bir aşk yaşasanız, severek ayrılsanız ve yakın arkadaşınız gidip eski sevgilinizle sevgili olsa bu tepkiyi verebilirsiniz. Ama biri arkadaşın kuzeni diğeri arada takıldığınız biri. Gereksiz bir tepki olur.

Kızabileceğiniz tek konu hayatınıza müdahale edilip adama mesaj atılması.
hep görücem arkadaşım ve kuzeni yakın baya. Sosyal medyada görücem belki de. Arkadaşım da arkadaş olcak belkide.
Ben arkadas da degil ama kuzende hata buldum. Veya vazgeçtım her ikisinde de kuzenıne mı kaldı ona hesap sormak ? Bence ikisi isbirligi yapıp cocuga nerden yurusek dıye senı kullanmıslar. Kuzen onlar sonucta..
banada öyle geliyor çünkü kuzenine mesaj atalım diyen o. Böyle bir şeye ne gerek vardıki yani beni korumuş mu oldular şimdi. Arkadaşımlada kuzeniyle de ilişkimi kessem abartı mı sizce? Arkadaşım bu zamana kadar bana hep destekçi ve fedakardı o yüzden bir yandan konduramıyorum
Millet akbaba gibi olmuş ya hayret bişey
evet ya sanki insan kalmadı arkadaş olacak. Arkadaşım mehmetten nefret ederdi güya şimdi rahat rahat arkadaş olacaklar diyo belki kendi de olacak. Ve bu arkadaşım daha önce mehmete mesaj atmıştı sen ne biçim bi insansın tarzı. Şimdi o da belki bi bahaneydi konusmak için gibi geliyo. Kendinden olmayınca kuzeninden atmış gibi. Bazen de ben mi kötü niyetliyim diyorum kafam karışık

Arkadaşının bir suçu yok. Boşuna onunla ilişkini kesme. Kuzeninide ne yaptığı seni fazla bağlamaz ki zaten. Umursadığını hissettirme. Hiç bir şey yapma
Ama arkadaşım mesaj at diyor ona. Beraber yatılı kaldıkları yani aynı evde kaldıkları bigün atılıyor bu mesaj.

Valla ben arkadaşım dediğim insana güvenip derdimi sırrmıı paylaşıyorsam kimseye anlatamaz anlatıyorsa hayatımdan silerim silemiyorsam da sırf bu nedenden dolayı asla birdaha hiç bişeyimi anlatmazdım. Bence mesafenizi koyun yarın arkadaşınızına daha büyük bir sır anlatsanız onuda mı anlatıcak bir başkasına güvenemem ben şahsen ki aynı şekilde benim de başıma geldi şuanhayatım da yk arkadaş müsveddesi insan

Valla ben arkadaşım dediğim insana güvenip derdimi sırrmıı paylaşıyorsam kimseye anlatamaz anlatıyorsa hayatımdan silerim silemiyorsam da sırf bu nedenden dolayı asla birdaha hiç bişeyimi anlatmazdım. Bence mesafenizi koyun yarın arkadaşınızına daha büyük bir sır anlatsanız onuda mı anlatıcak bir başkasına güvenemem ben şahsen ki aynı şekilde benim de başıma geldi şuanhayatım da yk arkadaş müsveddesi insan
ben anlatmasına kızmadım ama şu var yarın sevgili olsam sonra ayrılsam biriyle onlada mı arkadaş olacak kuzeni. Biriyle kavga etsem sinirlenip mesaj atıp onlada mı arkadaş olacaklar. Bir yandan arkadaşıma konduramıyorum çünkü bunca zaman tek hatasını görmedim destekçiydi ama belkide sadece ortam yoktu

Back
X