• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin hamileligi ile ilgili bir soru

Benim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum. 😂 megersem ben erken yumurtlamisim o ay. O gunki tek iliskide de pattadanak tutmus bebek 😊 Hatta ben hamileligi bile ovulasyon Testi yaptigimi sanarken ogrendim şok yasamistim adete 5 gun kala cift gorunce. Sonra bir baktim ki megerse ben ovulasyon testi sanip kutudaki gebelik testini yapmisim uyku sersemi 😁
İşte mucizedir bunların hep adı.
Bebek hasreti çeken herkese ilk söylediğim şey, atın kafanızdan oluyor.
Çünkü kafa rahat olunca stres yokken, vücudumuz zaten üremeye odaklı şekilde tıngır tıngır çalışıyor.
Siz ben ve nicelerimizin bebekleri hep kafa rahatlığından, beklemezken çıkmış karşımıza.
Allah hepsine uzun hayırlı ömürler versin, isteyenlere de tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ama istemeyenler 1 değil, birçok yöntemle korunmalı kesinlikle.

Benim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum. 😂 megersem ben erken yumurtlamisim o ay. O gunki tek iliskide de pattadanak tutmus bebek 😊 Hatta ben hamileligi bile ovulasyon Testi yaptigimi sanarken ogrendim şok yasamistim adete 5 gun kala cift gorunce. Sonra bir baktim ki megerse ben ovulasyon testi sanip kutudaki gebelik testini yapmisim uyku sersemi 😁
Benimde suanki gebeligim tek ilişkide oldu. Nasıl oldu anlamadim. Kızım tup bebekle 4 kayip uzerine zorluklarla oldu. Simdiki gebeligimde de bende kis mi var diye doktora gittim. Keseyi gördüm çıktım. Şokunu uzun sure atlatamadim. Cunku adetten sonra 1 kez iliskiye girdik ve ben anneme tatile gittim. Orada ogrendim. Kızım 15 aylıktı

İşte mucizedir bunların hep adı.
Bebek hasreti çeken herkese ilk söylediğim şey, atın kafanızdan oluyor.
Çünkü kafa rahat olunca stres yokken, vücudumuz zaten üremeye odaklı şekilde tıngır tıngır çalışıyor.
Siz ben ve nicelerimizin bebekleri hep kafa rahatlığından, beklemezken çıkmış karşımıza.
Allah hepsine uzun hayırlı ömürler versin, isteyenlere de tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ama istemeyenler 1 değil, birçok yöntemle korunmalı kesinlikle.
Su an hem prez. hem cekilmeyle korunuyorum. Onumuzdeki ay implant taktircam koluma. 3lu koruma saglayacagim. Insallah yeterli gelir 😂😂

Benimde suanki gebeligim tek ilişkide oldu. Nasıl oldu anlamadim. Kızım tup bebekle 4 kayip uzerine zorluklarla oldu. Simdiki gebeligimde de bende kis mi var diye doktora gittim. Keseyi gördüm çıktım. Şokunu uzun sure atlatamadim. Cunku adetten sonra 1 kez iliskiye girdik ve ben anneme tatile gittim. Orada ogrendim. Kızım 15 aylıktı
Iste Allah verecekse oluyor. Olana yapacak birsey yok :) Biz saglam korunalim da gelirse yine bakariz bir caresine 😁

Merhaba konuyu başka yere de açtım ama kimse cevap vermedi.
Arkadaşımla sabahtan beri bu sorunun cevabını arıyoruz.
İlişkiden 2 gün sonra yerleşme kanaması denilen şey gerçekleşir mi?
Sizlerin en erken ne zaman olmuştu.
Adetine 1 hafta var.
İlişkisi 2 gün önce olmuş ve ertesi gün hapı almış. Bugün hafif bir kanaması olmuş. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hesabı olmadığı için ben soruyorum soruyu

İki günde o spermler yumurtaya ulaşacak da dölleyecek de oluşan döllenmiş yumurta tutunmaya çalışacak ohoooo..

Şöyle söyleyeyim, yerleşme kananam 5.-7. Haftalar arası olmuştu. İki günde ne olacak da yerleşecek Allah aşkına.

İki günde o spermler yumurtaya ulaşacak da dölleyecek de oluşan döllenmiş yumurta tutunmaya çalışacak ohoooo..

Şöyle söyleyeyim, yerleşme kananam 5.-7. Haftalar arası olmuştu. İki günde ne olacak da yerleşecek Allah aşkına.
Iliskiye girdikleri gun sperm ile yumurta hemen birleşip rahime gidip ayni gun tutunuyor saniyorlar. O kadar kolay hamile kalinsa bunca insan evlat hasreti cekmezdi

Su an hem prez. hem cekilmeyle korunuyorum. Onumuzdeki ay implant taktircam koluma. 3lu koruma saglayacagim. Insallah yeterli gelir 😂😂
En güzeli çelik don:rolleyes:

Tüm arkadaşlarıma şöyle söylüyorum ben, eğer çocuk istemiyorsanız 2 tane peş peşe yapın zaten doğal koruma yöntemi oluyor.
Bir bardak sıcak çayı başbaşa içmek, cinsel münasebete sayılıyor.

Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor
İstediğin soruyu sorabilirsin ama cevap alamayacaksin.
Şimdi tekrar tekrar sormaya devam et

Iki gun önceki ilişkiden dinlenecek bir yumurta dollendi ise daha yeni spermle bulusup dollenmsitir. Döllenen yumurtani rahme inmesi bir hafta. Velevki kanama olacaksa ilişkiden 7 ile 12 gun arasında görülür. Arkadasiniznki baska bir sey yani

Kişiye göre değişiyor herhalde. Ben hiç bir şekilde kanama yaşamadım

ella, doğum kontrol hapları, regl geciktirici haplar... türkiye'de herkes bu haplara öcü gözüyle bakıyor. burada da aşırı bir bilinçsizlik görüyorum. tek bir ella kullanımı ile ileride çocuğu olmayacağını öngörenler filan var... azıcık bilinç lütfen. burayı genç kızlar da okuyor. onların gözünü böyle korkutmaya hiç gerek yok.

Merakimdan soruyorum. Ne alaka? O zaman dogum kontrol hapi kullananlarin da bebegi olmaz . Sacmalamissiniz bence.
Bu ilaci üretenler bile bile iliskiye girip sonra ilaci icmek icin üretmemiş. Zor durumlarda alinabilecek bir ilac. 1 kez icmekten birşey olmaz. Ama gunumuzde bunu dogum kontrol hapi gibi kullanan insanlar var ve bu hormonlari maf ediyor. Ayrica ben bu bayan icin degil genel konustum. Bu bayan bir kez icmis olabilir. Gunumuz gencleri elinde oyuncak yapmis.

Yerleşme kanaması ilişkiden 6 9 gün sonra gerçekleşir.
2 gün sonra gerçekleşen kanamanın yerleşme kanaması olma ihtimali 0.
Ertesi gün hapı ara kanama yapabiliyor.

Ben daha önce 2 kez kullanmak durumunda kaldım. Her ikisinde de yani Ertesi gün hapı kullandıktan sonraki gün kanamam oldu.

Back
X