arkadaşımın hoşlandığı çocuk bana teklif ederse yardım kızlarr???

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar okulda bir asistan vardı. arkadaşım hoşlanmıştı ben de sohbet ortamı yap fena çocuk değil demiştim. bir iki kez konusu geçti bir kaç ay önce.

o çocuk şimdi ekledi beni yazıyor görüşelim dedi. arkadaşımla aralarında bisey olmadı. arkadaşım dediğim çok samimi bir arkadaş değil sadece bir dönem aynı yerlerdeydik o ara samimi olduk. bir daha bu cocukla ilgili konuşmadık 4 ay filan oldu.

sizce ne yapmalıyım. çocukla görüşsem mi? arkadaşıma bunu söylesem mi uygun bir dille? napsam bilemedim? çocuğa da söylemeyi düşünüyorum.

bi yandan reddetseydim direk diye düşündüm ama yapamadım

(arkadaşımla aralarında bisey olmadı. arkadaşım dediğim çok samimi bir arkadaş değil sadece bir dönem aynı yerlerdeydik o ara samimi olduk ) bunu yazma nedenın vijdanını rahatlatmakmı...bellıkı görüşmek istiyorsun ınsanların sana aman içinden gelenı yasa demesınımı beklıyorsun anlamadım konuyu acma nedenını...eger karakterlı bir kişilige sahıpsen selam verdıgın bırının bıle hoslandıgı bırıne yan gözle bakmazsın bilmem anlatabıldımmi?

evet öyle haklısın. ama reddedemedim ilk gördüğümde beenmiştim bende ama ilk arkadaşım dediği için bişey demedim. o yüzden reddemedim sanırım

görüşmek istiyorum en azından reddetsem bile bunu söylemek istiyorum sebebini sorucak çünkü.

onları yazma sebebimde şans eseri öğrendim arkadaşımın hoşlandını. o yüzden dedim samimi arkadaşım değil diye. keşke hiç duymasaydım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…