• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımın iliskisini kıskanmısım (!)

Mihrimah irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
71
27
88
31
Selam kızçelerim.... Yine bir derdim var.. Bı arkadasım var okuldan cok sıkı fıkıydık hıc bı anlasmazlığımız tartısmamız en ufak bi tribimiz bile olmadı birbirimize karsı.. Ta ki 2 ay öncesine kadar. Ikı ay önce benım liseden bi arkadasım ve o birlikte yemek yedik. Herkes ılıskısınden bahsetti falan filan... Onunda uzun süredir bi iliskisi var ondan bahsetti işte biz hiç kavga etmiyoruz artık falan ddi. Benımde güzel giden bi iliskim var ciddi adımlar atılıcak bir kaç aya. Neysee yemek yedikten sonra herkes evlerine dagıldı. Aksam bana mi mesajjj. Size anlattım anlattkm hiç kavga etmediğimizi aksam kavga ettik nazar ettiniz dedi. En soook!!! Keske deseydim senın ezik iliskine mi nazar edicem diyede arkadas iste hatırdan dolayı bisey diyemiyosun. Bende kendimi geri çektim biraz hiç mesaj atmadımm sürekli o yazdı. Napıyosun tatlım falan bide napıyo biliyomusunuz bende kuafördeyimde sana bi yazıyım dedim falan :) hava atar gibi her defasında böyle bende gidiyorumda bunu dillendirme ihtiyacı hiç duymadım. En sonunda bısey mı var dıye sordu bende yoo falan ddm. Babam rahatsızlandı gelıcem gelıcem dedı ıkı kuru mesajdan öteye gidemedi aramadı bileee!!!! Bide en yakın dostum derdim... Zor günümde yanımda olmadı. Sürekli plan yapalım yo bahane üretiyorum. Kızlar napmalıyım sizce yüzlemelimiyim artık?? Bide martta sözlenicem babam ins sağlığına kavusursa. Sizce onu çağırmalımıyım kötü günümde yanımda olmadı iyi günümde yanımda olmayı hak ediyor mu?

Fazla samimiyetten demiş olabilir.

Bana da bi arkadaşım ne zaman sorsan iyiyiz desem kavga ediyoruz, sorma derdi.

Alınmak gelmedi hiç aklıma, sormadım sormadım der gülerdim.

Nazar ettiniz diye şaka yapmıştır belki
Neden bu kadar alındın ki
Çok samimiydik diyorsun ama bence sen zaten öncesinde kopmuşsun
Buda bahanesi olmuş

Arkadaşım, dostum dediğim birisi
Nazar ettiniz, biricik sevgülümnen tartıştık dese
En fazla gülerim.
Kızım senin ilişkinin nazara ihtiyacı,mı var sanki diyerek paslarım.
Hiç biri olmadı,
Bak alınacağım he diyerek şaka mı yapıyor ciddi mi diye netleştiririm..
Ama direk senin anladığın gibi anlamam sanırım..
Ben mi çok gamsızım bilemedim şimdi..

Söz konusuna gelince, marta daha kaaç gün var.
O zamana hak var, hayır var.
Hala kırgın olmazsın diye düşünüyorum.​

Acikcasi ben pek bisi goremedim konunda arkadasinla okadar samimiyseniz bence espiri olarak demistir nazar degdirdiniz diye belki de sen yanlis anladin olamazmi cnm samimiyseniz boyle seyler icin aranizi bozmaya degmez bnce

Ayni modelden bendede vardi. Suan selam vermek bile icimden gelmiyo oyle uzaklastim kendisinden ve mutluyumm. Boylelerinden dost olmazz, fesat zihinler

Sizin arkadaşlığınız cacık olmuş.Artık hep bi kusur hep bi ima hep bi fesatlık bulursunuz birbirinizde.Hiç görüşüp de günaha girmeyin derim.

Onun kıskandırmaya çalışması ilginç. Senin de kuafördeyim dedi diye kıskanıyor şeklinde yorumlaman ilginç. İkiniz de ilginçsiniz.
Sözüme kabul etsem mi diyorsun, o gelecek mi acaba.
çağırsam gelir eminim.. Hayır hiç vaktim yok kuaförde sıra beklerken sana yazıyım dedim havası yapmasına sinir oluyorum

Fazla samimiyetten demiş olabilir.

Bana da bi arkadaşım ne zaman sorsan iyiyiz desem kavga ediyoruz, sorma derdi.

Alınmak gelmedi hiç aklıma, sormadım sormadım der gülerdim.
Ben kimseye böyle bişey söyleyemem böyle bi durumu aklımdan bile geçirmem onun geçirmis olması canımı sıkan.

Nazar ettiniz diye şaka yapmıştır belki
Neden bu kadar alındın ki
Çok samimiydik diyorsun ama bence sen zaten öncesinde kopmuşsun
Buda bahanesi olmuş
Öncesinde aramızda bi durum olmamıstı ben insanları bu sekılde kırmaktan çekinen bi insanım bu cok acık bi iftira gibi geliyoo bilmiyorum samimiydik ama daha bu durumu sindiremedim içimde

Arkadaşım, dostum dediğim birisi
Nazar ettiniz, biricik sevgülümnen tartıştık dese
En fazla gülerim.
Kızım senin ilişkinin nazara ihtiyacı,mı var sanki diyerek paslarım.
Hiç biri olmadı,
Bak alınacağım he diyerek şaka mı yapıyor ciddi mi diye netleştiririm..
Ama direk senin anladığın gibi anlamam sanırım..
Ben mi çok gamsızım bilemedim şimdi..

Söz konusuna gelince, marta daha kaaç gün var.
O zamana hak var, hayır var.
Hala kırgın olmazsın diye düşünüyorum.​
Benim nazarım değmez diğer arkadasın ki değmiztir dedim valla bilemiyorum falan yaptı :D ben alınıyorum ben baskasına yapmıyosam bu espriyi bi zahmet onlarda bana yapmasın... Kırgınım

Şaka yapmıştır takılacak ne var sanki.
Ama arkadaşlığınız pekte kuvvetli değil anlaşılan. İkinizde de fesatlık gördüm daha fazla uzatmayın bari aranızdaki saygıda yitip gitmesin

Acikcasi ben pek bisi goremedim konunda arkadasinla okadar samimiyseniz bence espiri olarak demistir nazar degdirdiniz diye belki de sen yanlis anladin olamazmi cnm samimiyseniz boyle seyler icin aranizi bozmaya degmez bnce
Samimiyiz ama babam büyük bi hastaşık geçirdi aramadı bile arada mesaj attı o kadar.

Tribe gelll.. Konuda büyütecek bisey yok .. Şaka yapmis espri yapmis alinmissiniz.. Alinmak yerine cevap vereeydiniz kirginlik olmazdi kiz sonrasindada yazmis biseymi var vs diye söyleseydinz.. Kuaforde insanin cani sıkılıyor vakit gecsin diyede aramis olabil8r neden hava atmak olarak yorumluyorsunuz.. Siz bu arkadasinizi seviyor musunuz ? Bunu düsunun ona gore konusunun yada konusmayin

Tribe gelll.. Konuda büyütecek bisey yok .. Şaka yapmis espri yapmis alinmissiniz.. Alinmak yerine cevap vereeydiniz kirginlik olmazdi kiz sonrasindada yazmis biseymi var vs diye söyleseydinz.. Kuaforde insanin cani sıkılıyor vakit gecsin diyede aramis olabil8r neden hava atmak olarak yorumluyorsunuz.. Siz bu arkadasinizi seviyor musunuz ? Bunu düsunun ona gore konusunun yada konusmayin
Ben kimseye bu tarz sakalar yapmadığım için abartıyorum belkide ama böyle sakaları sevmiyorum cünkü kimsenin mutsuzluğundan mutluluk çıkaran bi tip değilim. Kuaför meselesine gelincede vaktim yok bi burda vakit bulabılıyorum sana der gibi geliyo sürekli öyle diyince. Seviyorum ama soğudum.

Back
X