• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımın iliskisini kıskanmısım (!)

Şaka yapmıştır takılacak ne var sanki.
Ama arkadaşlığınız pekte kuvvetli değil anlaşılan. İkinizde de fesatlık gördüm daha fazla uzatmayın bari aranızdaki saygıda yitip gitmesin
Ben kimseye bu tarz sakalar yapmadığım için fesatlık yaptığımı düsünmüyorumm... HEr sakanın altında bi gerçek vardır durup dururken böyle bisey söylemek pek masumhane gelmedi. Benı tanımadıgınız için yorumunuza fesat demenize kızamıyorum. Herkes onun sevgılısını kötülerken ben hep iyi yönlerini gçsterdim ona olsun onlar öyle düsünsün takma dedim. Ona bu sekılde akıllar veren birine öyle demesi biraz kırdı haliyle

Samimiyiz ama babam büyük bi hastaşık geçirdi aramadı bile arada mesaj attı o kadar.
Cnm ama sen oncesinde biraz mesafeli davranmissin kiza belkide kirildi sana olabilir yani bn bi espri yaptim konuyu uzatti diye dusunmus olabilir arkadasin cnm yada vardir bi aciklamasi bnce bu konuyu konusarak halledebilirsiniz

belki sizi rahatsız etmek istemedi babanızın hasta olduğu dönemde gerçi gelebilrdi 5-10 dk kimseyi rahatsız etmez ama çok kötü niyetli olduğunu sanmıorum arkadaşınızın bazen oyle denk gelir soyleriz nazarınız değdi die...

Sorun surda o senın dostun değil.
Dostu arkadaşı karıştırmayın.

Arkadaşının yaptığı çok ayıp ya, ben olsam arama mesafe koyardım.
Ben de buraya eşimle tanışma hikayemizi yazmıştım,o gün ve sonraki bir kaç gün çok kötü kavga etmiştik. Bütün KK ailesi olarak bize nazar ettiniz:63: :KK53::KK53::KK53:

Kuafordeyim,kuaföre gidiyorum , epilasyondayim vs arkadaslarimla hep birbirimize söylediğimiz şeyler
Hava atma amaçlı neden olsun?
Kuaforde boşluk olur öyle beklersin sacinin yapılmasını canın sıkılır yakinlarinla mesajlasirsin bunda ne var ki ?

Yaş kaç ?
Nazar ettiniz bak gıcık seni !gibi takılmıştır sana olamaz mı ?
Neticede sAmimi arkadaşın yani,
Niye bukadar alındın ki?
İstemiyorsan arkaşlığından emin değilsen mesafe koy olsun bitsin

Diğer arkadaşlar gibi bende bişey göremedim. Eşim ve çocuğum hakkında be zaman çok iyi diye anlatsam 1 gn sonra değişir bendede ama nazar oldu diye anlatsam bile kimseyi suçlamam, kimsede üstüne alınmaz.
Kuaför meseleside hava atılacak bişey değil heryer adım başı kuaför, herkes sürekli kuaföre gidiyor hava konusu değil bence..

Siz babanıza gelmediği için kırgın olduğunuzdan alınganlık yapmışsınız, samimiyseniz direk yüzüne söyleyin bence..

Aksam bana mi mesajjj. Size anlattım anlattkm hiç kavga etmediğimizi aksam kavga ettik nazar ettiniz dedi.

Buna neden bu kadar alındınız anlamadım. Kıskançlıkla ilişkisini hiç çözemedim. Yani bu cümleden sizin onu kıskandığınızı falan iddia ettiğini nerden çıkardınız. Bu cümle çok kullanılır. Hiç kaza yapmadım dersin sonra arabanın kenarını sürtersin bak nazar değdi diye düşünürsün ya da bunu dillendirirsin. Kızım hiç hasta olmadı bu kış dersin eve bir gidersin kız öksürüyor. Nazar değdi dersin. Yani bu çok kullanılan bir şeydir. Şakayla karışık da nazarınız değdi bir maşallah demediniz diye de takılırsın samimi arkadaşlarına. Bunda bu kadar trip atacak, mesaj atmayacak soğuk soğuk cevap verecek ne var anlamadım cidden.

Bence burada sorun sende gibi geldi bana.. Daha doğrusu sorunu sen çıkartmışsın diyeyim sorun sende demeyeyim. :KK53:
Çünkü ben nazar değdirdiniz deyişini şaka olarak algıladım.
Hani yaparsın ya.. Nazarın değdi dimi falan gibisinden.
Kuafördeyim yazayım dedimde de bi sıkıntı yok. Napıyosun demiş, senin de soracağını bildiği için peşin peşin bahsetmiş kendinden konu açmış bi nevi. :KK51:
Sanırım sen arkadaşını yeterince sevmiyorsun. İçten içe bi garezin var gibi geldi bana :KK53:

Back
X