Arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum. Onun üyeliği yok. Burdan okuyacak mesajları. Arkadaşım 36 yaşında memur. On gündür birisi ile görüşüyor. İki kere yüz yüze görüştüler ve evlenmeye karar verdi. Yaşı 38 adamın ve gayet kariyerli ve iyi bir maaşı olan işi var. Ben çok acele karar verdin dedim ama arkadaşım artık yaşının geldiğini ve bu kişinin şimdiye kadar karşısına çıkan en iyi aday olduğunu söylüyor. Ama düşününce kafası da karıştı. Adamın artıları şunlar; aynı memleketliler, eğitimi kariyeri ve maaşı ortalamanın üzerinde, arkadaşım gibi ilk evliliği olacak onunda , uzun yıllar yurtdışında eğitim ve çalışma hayatı olmuş. Bu özellikleri arkadaşımın okey demesine sebeb oldu. Adam konuşurken ben anne babamı hayatıma müdahale ettirmedim şimdiye kadar demiş yani arkadaşım çok anneci birisi değil diyor. Yurt dışında kalmasına karşı çıktığı halde ailesi on yıl kadar orada eğitim görmüş onları dinlememiş. Arkadaşımda diyor ki evliliğimize de kimseyi karıştırmaz. Burda benim soru işaretlerim var. Bir de sürekli arkadaşıma iş konusunda evleneceğim kişinin bana karışmasını istemem demiş. Çok yoğun çalıştığımda filan şikayet etme anlamında söylemiş galiba. Arkadaşımda buna takıldı. Evlenince ilgiyi keserse benden diye. On gündür gayet ilgili arıyor soruyor. Aileleri bir an önce tanıştırmak istiyor. Bana da mantıklı bir aday gibi geliyor ama bir yandan da acelesi ne diye düşünüyoruz. Sizin bu konuda fikirleriniz nedir?