- Konu Sahibi waterlily_2010
Henüz 2 yıldır tanıdığım üniversite arkadaşımın beni aşırı derecede kıskanmasından bıktım! Konuya nasıl başlasam bilmiyorum, biz arkadaşımla son iki aya kadar çok samimiydik ama iki ay önce aramızda bir tartışma çıktı ve beni çok kırdığı için araya mesafe koydum. Fakat ben mesafe koydukça o bana daha da yaklaşmaya çalıştı. Diğer arkadaşlarımdan kıskanıyor, sanki benim tek arkadaşım oymuş gibi. Sadece onunla ilgileneyim, onunla gezeyim istiyor. Başka bir arkadaşımla bir yere gideceksem veya bir plan yaptıysam hemen tavır alıyor niye onunla gitmiyorum diye. Hatta beni eşimden bile kıskanıyor, bu derece abartıyor yani. Onunla bu konuyu konuşmak istediğimde ya konuyu değiştiriyor ya da işi kavgaya çekip kendini haklı çıkarıyor. Sizce ne yapmalıyım da ona bu davranışının yanlış olduğunu göstermeliyim? Bir de kıskançlığı dışında beni para anlamında sömürdüğünü düşünüyorum. Ne zaman bir yere gitsek ben bir şeyler ısmarlıyorum, hiç sorun değil ısmarlarım ama kendisinden beş kuruş borç istediğimde veya yanıma para almamışım bu sefer sen öder misin dediğimde elini cebine atmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum..
Son düzenleme: