- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi ohcanimadeysin
ben seni cok hakli buluyorum canim en dogrusunu yapmisin ben olsam bende öyle yapardim cocuk diye herseyi kirip dökmemeleri gerekiyor .ayyy hele hele uzaktan seslenen annelere hic tahammülüm yok bi arkadas anlatmis yaa gel giydireyim diyormus birisi cocuguna ben kalkip yüz kere giydirmistim , benimde öyle bir tanidigim vardi cocugu kaka yapmis evin ici berbat kokuyor
kötü kokuya ögggg 1 saniye tahammül etmek istemiyorum bu bayan uzaktan cocuguna sesleniyor gel altini alalim gelll , gell 10 dakka sürdü evimde misafirdi ama dayanamadim , kusura bakmada neyi bekliyorsun kalkip cocugun altini degistirmek icin dedim gel dedin gelmiyor birsey yapman gerekmezmi, alinmadimi o kisi bana alindii tabikide ama misafir diyede o kokuya tahammül etmek zorunda degilim zira bu kisi cocugu yaramazlik yaptigindada 10 kere uzaktan birak der kalkip almaz cocugun elinden o seyi... benimde bir cocugum var 18 aylik bazen bende cok tereddüt icinde kaldigim durumlar oluyor ama onun beni yönetmesine engel olmam gerektigini düsünüyorum cünkü bazen gereksiz yere agliyor ve kendi susup tv de cikan müzige oynamaya basliyor :))) demekki ortada sorun yokmus diyorum bende :))