Arkadaşımın Kızlık Zar Problemi

Ağdayı erkek arkadaşı için yapmış galiba boşa gitmemiş emeği :)
bozulmamıştır nokta nokta kanamaz çünkü ve kolay kolayda bozulmaz o ağda yüzünden olan kanamadır.

Arkadasim nasil yazmissin . Ayip ayip burda 14-15 yasinda kizlar var. Biraz daha ozenli olalim.

Soruna gelince bilmiyorum. Jinekolog degilim.

Dağ başında saksağan gel bize bazı bazı :37:

O arkadaşınıza söyleyin bir zahmet jinekoloğa görünsün.

Aradığı cevabı burada bulamaz.

Zira ne jinekoloğuz ne de o an onların yanındaydık.:37:

Ağdayı erkek arkadaşı için yapmış galiba boşa gitmemiş emeği :)
bozulmamıştır nokta nokta kanamaz çünkü ve kolay kolayda bozulmaz o ağda yüzünden olan kanamadır.

Sanırım onun için yapmış :) bende dedim netten arastırdık çünkü. Bozulsa zaten oğlanda hissederdi kanı

Kızlar mrb. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama arkadaşımın yardımlarınıza ihtiyacı var. Arkadasım sevgilisinın penisi Azcıkgirmiş. Aradan bi kaç saat gectıkten snra eve gelmiş çamasırında nokta nokta kan lekeleri varmış. ogün bıde agda yapmıs agda yapıncada alt tarfı kanamıs. aceba diyo onun kanımı yoksa penıs azcık ucu gırmıs fakan hiç acı cekmemıs kızlık bozulmusdur ki diyo. Ayna akrısında bakmaya calışmış görememiş sanırım gözle görülmüyor. Sizce bozulmusmudur. azcık grmıs hc acı hıssetmemıs. cok az nokta nokta mınnacık kan ızlerı varmıs camasırda

Ayna akrısında bakmaya calışmış görememiş sanırım gözle görülmüyor..
sanmayın. görülmüyor.:6:
..

Son düzenleme:
Bu konulara çok şey demek istiyorumda edebimi bozmak istemiyorum. Sen adamla yok ucu yok sonu girecek konuma gel sonra ay kan vardı
Şaka mısınız siz ya nasıl bir beyin yapısına sahipsiniz. Üzüldüğü tek şey zarsa gitsin bir jinekoloğa
Bir de bu arkadaşlar da moda oldu kk da.

bence bu forumun iyi günleri :))

şöyle de olabilirdi konu içeriği: arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşı :37:

Bu arada sevişmeyi bilip penisi içine almakta korkmayan kız kızlıgı gitti mi diye niye korkuyor ki :))

Bence gitmiştir..Cart diye ses gelmişse kesin gitmiştir :51:

Ben stajda iken kızlar bu konu içinde gelir kontrol ettirirlerdi........internetten perfore hymen ve imperfore hymen diye aratırsanız aradaki farkı görürsürsünüz.........
Ucu girdi ne demek ya hu.....emin değilim ama zedelenebilir......adam kendini kaybedip ya daha ileri gitseydi

konu gerçek mi değil mi bilmiyorum tabi ama
böyle konular şaka gibi yaa
o aşamaya geldikten sonra ama penetrasyon olmamıştı ama hymen duruyo filan deyip kendini bakire mi sanacak bu arkadaşlar
gerçekten çok komik
ya sevişirsiniz adam gibi pişman olmazsınız böyle saçma sapan düşünmezsiniz
ya da bekaretim önemli der evlenene kadar beklersiniz
bu ne yahu!

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/576386-bilene-sormam-lazim.html#post29432478

quote_icon.png
azra53 kullanıcısından alıntı

Arkadasim kan geldiyse bozulmustur kan gelmediysede bozulmus olabilir kisiden kisiye degisiyo esnek olabiliyo doktora gidip baktirma sansiniz varsa hic durma icin rahatlar en azindan ikinarak aynada bak yada

ıkınarak aynadan bakılırmı ilkkez duydum valla. okadar giriştemi çok ıkınmayalım patlar filan :)

dünya, pardon kk tesadüflerle dolu değilmi. siz bu konuya yazmışsınız.19 martta.
konu geçen seneki bir konuymuş. işin ilginci o konuyu açanında nicki oolmazsaolmaz.sizinkine pek benziyor.
ve şimdiki konunuzda, arkadaşınızda aynaya bakmış.deja vu ya gelde inanma şimdi:ssz:

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/576386-bilene-sormam-lazim.html#post29432478

quote_icon.png
azra53 kullanıcısından alıntı

Arkadasim kan geldiyse bozulmustur kan gelmediysede bozulmus olabilir kisiden kisiye degisiyo esnek olabiliyo doktora gidip baktirma sansiniz varsa hic durma icin rahatlar en azindan ikinarak aynada bak yada

ıkınarak aynadan bakılırmı ilkkez duydum valla. okadar giriştemi çok ıkınmayalım patlar filan :)

dünya, pardon kk tesadüflerle dolu değilmi. siz bu konuya yazmışsınız.19 martta.
konu geçen seneki bir konuymuş. işin ilginci o konuyu açanında nicki oolmazsaolmaz.sizinkine pek benziyor.
ve şimdiki konunuzda, arkadaşınızda aynaya bakmış.deja vu ya gelde inanma şimdi:ssz:

Tarih tekerrür edemez mi ama okybond :31:

Back
X