Arkadaşımın Kızlık Zar Problemi

Başı girdiyse sonu da girseymiş :ssz:

Biz buradan anlayamayız ki herkesin yapısı farklı, kanar da kanamaz da cartlar da cartlamaz da

Son düzenleme:
Bence haydar dümenin köşesinde sor sen bu soruyu, o konuya daha hakim sana aydınlatıcı bir cevap verecektir eminim :51: :51: :51:

:1: :1: :1: tam ben de onu söyleyecektim ama bu sorulara Haydar dümen bile verecek cevap bulamaz............:ssz: :ssz: :ssz: adamcağızz 2, 3 gün düşünür artık acaba ucu derken ne kadarı girdi , gelen kan ilişkiden dolayı mı geldi :44: :44: :44: yoksa ağdadan dolayı mı.............:27: :27: :27: ......bu sorular insanı çileden çıkartır be.........:52: :52: :52:

sende bu olaya şahit oldun galiba yazdıklarına göre ''şu kadar girdi biraz daha ilerlese '' falan diye onlarımı izliyodun:60::60::60::60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:1: :1: :1: tam ben de onu söyleyecektim ama bu sorulara Haydar dümen bile verecek cevap bulamaz............:ssz: :ssz: :ssz: adamcağızz 2, 3 gün düşünür artık acaba ucu derken ne kadarı girdi , gelen kan ilişkiden dolayı mı geldi :44: :44: :44: yoksa ağdadan dolayı mı.............:27: :27: :27: ......bu sorular insanı çileden çıkartır be.........:52: :52: :52:

:9::9::9::9::9::9::9:
burnuma yine kötü kokular:25::25: geldi bu konuda fake boşuna:27: kendimizi yormayalım kızlar:52::52::52::52:

bu ne biçim bir soru yaa.............:53: ...Biz nerden bilelim gelen kanın ne kanı olduğunu..........:26: :26: :26: . hadi diyelim ki kızlık zarı kanı.........EEeeee ne olacak yani şimdi arkadaşın ah vah edip üzülecek mi ,,, yoksa artık olan olmuş deyip arkadaşıyla azıcık değil de tam ilişki mi yaşayacak...........:29: :29: :29: ...... çok merak ediyorsa gitsin jinekoloğa muayene olsun...:46: :46: :46: ......Haa bak muayene olsun diyorum ,,, çünkü jinekolok bile bu soruya cevap veremez ,:53: :53: :53: , muayene etmeden bilemez..........:ssz: :ssz: :ssz:..

Kızlık zarı bu kadar sorun ise yaşamayacak yaşıyor ise kişi kendi görüşüdür kendi hayatı istediğini yaşar ama arkasında duramıyorsa yaşamayacak yok yaşarım diyorsa gelip zar zorunum var demeyecek diyor ise zaten ilk önce kendini eziyordur başkasının laflarınıda ağır olsa da kabul ediyorum demektir bu. Ki böyle güçlü kadınlar zaten konu açma gereği duymaz bu benim hayatım kime ne der dimdik arkasında durur okul bitince yada evlilik zamanı diktirmeye koşmaz şunu bunu yapmaz.

dedikleriniz doğru ama bu dedikleriniz üzerine gitmek için bir sebep değil.

dedikleriniz doğru ama bu dedikleriniz üzerine gitmek için bir sebep değil.

Üzerine gitmek için sebep değil de azıcık girdi kızlık gitmişmidir diyen bir karaktere ne cevap verebilirsiniz ? Ülkemiz böyle işte maalesef sen kızlığını sakla yine de evlenince lazım olur bir daha yapma anal oral takıl mı diyeceksiniz ? Yaptığı yanlış ya hiç yapma ya arkasında tam dur yap bu kadar basit.

Back
X