Arkadaşımın kocası kızını okutmayacakmış

Allah Allah, baska bir konuda da Hz Muhammed'e Hira Magarasinda vahiy gelmesi olayiyla dalga gecip, inanmaz cumleler kurmustun. E hani Kuran'a inaniyordun?

hayır ben öyle bir şey kastetmedim kuranı masal kitabı gibi sunanlara söylemişimdir. kuranı saptıranlara karşıyım.

hayır ben öyle bir şey kastetmedim kuranı masal kitabı gibi sunanlara söylemişimdir. kuranı saptıranlara karşıyım.
Yooo, bayagi da demistin ki gunlerce bir magarada karanlıkta dursam bana da 100 tane vahiy gelir minvalinde seyler soylemistin. Ben mi yanlis hatirliyorum?

Müslümanlığa tüü kaka demek için açmışsın diyenler olmuş ama ben o kısmı anlayamadım sanırım.Hayır burada müslümanlığa kötü bir atıf yok ki? Belli kişiler, tarikatlar vs. dini evirip çevirip malamat ediyorlar.Okula göndermemek ne demek ya hu? Bunu ineğe tapanı da yapsa ateistide aynı şekilde geri kafalılık ve cahillik sonuçta.Kesinlikle polise gidilebilir eğer çocuğu alırsa.Yasak çok net.

Ne kötü çevreniz var Sibel Hanım, uzaklara taşınmayı düşünmez misiniz?
Hangi biriyle uğraşacaksınız ya size yazık.
Yobazı ayrı dert, uyuşturucu kullananı ayrı dert, okumaya giderken fuhuşa düşme ihtimali olanı ayrı dert. Bataklıktaki nadide bir çiçek gibi olmanızdan, harcayacaklar diye korkuyorum.

Kız kardeşinizi bu aralar da boş bırakmıyorsunuz inşallah malum devir değişti ama her an bir müzisyene gönül verebilir değil mi?

Sibeeeeeeellll :D

Ya sen istanbul finans merkezinde 10 bin usd maasla calisan qualified plaza kadinisin sen nerden buluyosun bu yobaz arkadaslari, nasil kuruyosun boyle alt duzey iliskiler gadasini aldigim
Eskortlardan, tarikat uyelerine uzanan genis bir yelpaze olusturuyor sibel'in arkadas cevresi. :KK53:

Sibel lütfen kolpa konuları açmayı bırakır mısın? Blog aç kendine, uydur uydur yaz. Ban da yemezsin.

tarikatlar var Süleymancılarla mahmutçular..onların sübyan mekteblerinde anaokulu tarzı..kız erkek çocuklar bir arada eğtim görüyorlar ama..
bu farklı bir tarikat herhalde işid olmasın:KK53:

E sen boyle vatan posta okursan hikaye kabiliyetin kisir kalir, ondan yazisiyosun bu varos hikayeleri simdi anladim.. Az gelistir kendini bikac yazar tavsiyesi verelim onlari oku. Hak etmiyoruz kk hatunlari olarak bu zirvalari

yoo şimdi araştırırken buldum. sen çok okuyorsun herhalde biliyorsun yazarları falan. magazin sever ev hanımı tirpleri bunlar. :D

tarikatlar var Süleymancılarla mahmutçular..onların sübyan mekteblerinde anaokulu tarzı..kız erkek çocuklar bir arada eğtim görüyorlar ama..
bu farklı bir tarikat herhalde işid olmasın:KK53:

her gün başka bi tane türüyor olabilir valla inanırım :D

Back
X