- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
N'aber Sibel Müslümanlık nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah, baska bir konuda da Hz Muhammed'e Hira Magarasinda vahiy gelmesi olayiyla dalga gecip, inanmaz cumleler kurmustun. E hani Kuran'a inaniyordun?
Yooo, bayagi da demistin ki gunlerce bir magarada karanlıkta dursam bana da 100 tane vahiy gelir minvalinde seyler soylemistin. Ben mi yanlis hatirliyorum?hayır ben öyle bir şey kastetmedim kuranı masal kitabı gibi sunanlara söylemişimdir. kuranı saptıranlara karşıyım.
Yooo, bayagi da demistin ki gunlerce bir magarada karanlıkta dursam bana da 100 tane vahiy gelir minvalinde seyler soylemistin. Ben mi yanlis hatirliyorum?
Ne tefsiri ayol. Sen en basta vahiy geldigine inanmadigini ima etmedin mi? Mutabik miyiz?evet doğru çok farklı tefsir yanlışları var orada konu uzar ama özele gel açıklayayım istersen.
Sibeeeeeeellll
Ya sen istanbul finans merkezinde 10 bin usd maasla calisan qualified plaza kadinisin sen nerden buluyosun bu yobaz arkadaslari, nasil kuruyosun boyle alt duzey iliskiler gadasini aldigim
Eskortlardan, tarikat uyelerine uzanan genis bir yelpaze olusturuyor sibel'in arkadas cevresi.Sibeeeeeeellll
Ya sen istanbul finans merkezinde 10 bin usd maasla calisan qualified plaza kadinisin sen nerden buluyosun bu yobaz arkadaslari, nasil kuruyosun boyle alt duzey iliskiler gadasini aldigim
Eskortlardan, tarikat uyelerine uzanan genis bir yelpaze olusturuyor sibel'in arkadas cevresi.![]()
Kiz kendin dedin ya sizin maasinizin 10 kati maasim var benim pis fakirler diye10 bin usdmi hahah ah nerdeee belki ileride :)))
E sen boyle vatan posta okursan hikaye kabiliyetin kisir kalir, ondan yazisiyosun bu varos hikayeleri simdi anladim.. Az gelistir kendini bikac yazar tavsiyesi verelim onlari oku. Hak etmiyoruz kk hatunlari olarak bu zirvalaribazıları sanki ben uyduruyormuşum gibi lanse etmiş hayır böyle düşünenler var internette arayın bakın bi haber vereyim örnek olarak.
http://www.gazetevatan.com/-okula-gitmek-gunah---142725-yasam/
E sen boyle vatan posta okursan hikaye kabiliyetin kisir kalir, ondan yazisiyosun bu varos hikayeleri simdi anladim.. Az gelistir kendini bikac yazar tavsiyesi verelim onlari oku. Hak etmiyoruz kk hatunlari olarak bu zirvalari
tarikatlar var Süleymancılarla mahmutçular..onların sübyan mekteblerinde anaokulu tarzı..kız erkek çocuklar bir arada eğtim görüyorlar ama..
bu farklı bir tarikat herhalde işid olmasın![]()