Arkadaşımın kocası

Arkadaşına açıkça söyle durumu, eşim yabancı erkeklerin o yokken eve gelmesini istemiyor de. Eşin gayet haklı gündüz vakti ne işi var başkasının evinde ? Bir erkeğin karısının arkasından her gittiği yere gitmesi çok saçma.

Ay dunden beri konu sahibi hala sunu soylicem yok sunu yapayim deyip duruyorsun inanamiyorum.Esine de mi saygin yok belli ki annen varken geldiklerinde annenin tepkisi oldu ki sen de rahatsiz olmaya başladın yoksa esine yalan soyleyerek bu durumu surudurecektin.Hic mi konu komsudan da cekinmiyorsun ins suana kadar birilerinin diline dusmemessindir Oyle esini eve cagirma fikrini de sakin uygulama o adam evdeyken allah muhafaza esinin tepkisi cok farkli boyutlara gidebilir.Cok merak ediyorum o adamla 3 lü oturup saatlerce sohbet nasil edebildiniz?Bir mesajda art niyetli degil demissin de nerden biliyorsun?Yazdiklarindan o insanlarin cok normal olmadigini hatta adamin sana karsi bir ilgisi olabilecegini düşünüyorum yaninda karisinin olmasi birseyi değiştirmez.
Kolu komsudan cekinecek bir durumum yok .neden dile düştüğümu düşünüyorsun?
Annem de yadirgadi diye soyledim o tepki verdi diye çözüm aramaya başladım demedim
Ben konuyu gayet açık ve net anlattım yalan söyledim bunu bile acikca yazdım sizin extra olaya tahminler eklemenize yeni senaryo yazmanıza gerek yok
Nereden biliyorsunuz eşime yalan söyleyerek bu durumu surdurecegimi? Gayet emin konusuyorsunuz. Bu güveni neye borclusunuz? Samimiyetle durumumu izah etmiş olmama mi?
Ben daha önce dedim ki . Bu durumdan rahatsız oluyorum eşime yalan söylemek istemiyorum bir daha, arkadasiminda kalbi kırılsın istemiyorum bu meseleyi bu şekilde çözmek için belki birileri bir fikir verir nihayetinde akıl akıldan üstün

konuşabildiniz mi.akşam söyleyecektiniz .Umarım sıkıntınızı atlatabilmişsinizdir.
Konuştum. Anlattım açıkça kocanın geldiğini bir iki kere duydu sonra neden hep geliyor diye sordu bende öylesine diyince böyle saçma şey mi olur ev benim ben gelmiyorum rahat oturun diye o niye sizinle dedi bende tamam gelmez bir daha uygunca söylerim dedim sana da soyleyemedim yanlış anlarsın diye. bir dahakine eşin akşam gelsin çok gelmek istiyorsa esimde evde olur bizde rahat oluruz dedim. O da, bende gelmesini istemiyorum öyle anlık oluyor kapıya kadar geçiriyor beni sonra iki dakka ugriyim diyor bebeği görmek için. Ben söylerim gelmez bir daha tamam sorun yok kusura bakma falan dedi ama bozuldu heralde artık ilerleyen zamanda göreceğim bozulup bozulmadigini. .

Konuştum. Anlattım açıkça kocanın geldiğini bir iki kere duydu sonra neden hep geliyor diye sordu bende öylesine diyince böyle saçma şey mi olur ev benim ben gelmiyorum rahat oturun diye o niye sizinle dedi bende tamam gelmez bir daha uygunca söylerim dedim sana da soyleyemedim yanlış anlarsın diye. bir dahakine eşin akşam gelsin çok gelmek istiyorsa esimde evde olur bizde rahat oluruz dedim. O da, bende gelmesini istemiyorum öyle anlık oluyor kapıya kadar geçiriyor beni sonra iki dakka ugriyim diyor bebeği görmek için. Ben söylerim gelmez bir daha tamam sorun yok kusura bakma falan dedi ama bozuldu heralde artık ilerleyen zamanda göreceğim bozulup bozulmadigini. .
Neyseki üstünüzden büyük bşr yük kalkmış çok sevindim

Neyseki üstünüzden büyük bşr yük kalkmış çok sevindim
Evet eşime de söyledim en çok o rahatlattı beni çok kızdı eve aldığım için değil söylemedin ben gelse söylersin diye sormadım dedi. Ben de bu yüzden anlattigimi söyledim. Konuyu uzatmadi o an başkada muhabbet etmedi benimle Sabahta telefon açtı kocası bir daha gelirse beni ara gelip ben konuşacağım dedi . Bende arkadaşıma söyledim dedim. Kapattı konuyu dün baya uzgundum ama çok şükür bu meseleden de böylelikle Kurtulmuş oldum .. Şuan eşime borçlu sayıyorum kendimi bir daha babamı istemese sokmam eve. Kimse için dün düştüğüm duruma bir daha düşmem.

Back
X