KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Suan esinle araniz nasil? Doguma cok varmi ? Bence annende kal o kadin yerinde durmaz seni huzursuz eder lohuss da cekilmez o hic
Eşimle aram iyi aklıma geldikçe bazen sessiz kalıyorum eski neşem yok o da anlıyor zaten. Doğumuma 3 ay gibi bir süre var yani bilmiyorum şu an hiçbir şekilde iletişimim yok sadece oğluyla konuşuyor ama hangi yüzle gelir çok merak ediyorum. Ben kesin tavrımı koydum gelmeyecekler dedim çünkü inanın aynı şeyler yaşanır diye de çok korkuyorum

Yaşadıklarında haklısın ama bu altın mevzuna vok takmışsın . Yani bana göre o takılan altınlar senin değil,eşinle ikinizin bunun kararını tek başına vermeye çalışman sacma olmus. Bizede takıldı ışk hafta bozdurduk araba aldık😄 yani ona sonucta bız bınıyoruz . Altınımda altınım
Yine eşin iyiymişte demekkı senın altının dıyıp karısmıyor ,o yönden bak
Ben hıc benım dememıstım
Belkide senın yaptıgın dogru,Biz salak olabiliriz
Neden takmışım altın mevzusuna anlamadım? Bana takılan altınlarda benim söz hakkım yok mu? Üstelik ne yapacağımızın kararını eşimle vermiştik onlar sürekli şöyle yapın diyince bende benim altınlarım kimse karışamaz dedim doğal olarak. Ki hala da öyle benim altınlarım yani söz hakları yok üstümde

Tanımadığınız ilginizin olmadığı bir insana üstelik her ikinizde hamileymişsiniz, nasıl bir tutum nasıl bir pervasızca eleştiri aşırı şoktayım, şımarık olan sizsiniz bence üslubunuz çok kışkırtıcı olgun biri olmadığınızı düşünmek istiyorum ki bu bile geçerli sebep değil, dozunda eleştiri elbette ama tahrik edici söylemler valla konu sahibi iyi sabretti, yazık kadın kadının düşmanı boşuna dememişler karşı taraf ile siz mi yaşadınız da ne biliyorsunuz savunmaya geçtiniz?
Bana nefret kustu ilk kez bu platforma üye oluyorum hiç konuşmuşluğum da yok önceden. Anlamadım neden öyle olduğunu. Ama o zihniyetleri biliyorum ben. Kendisini de Allah’a havale ettim inanın. Ben zaten kendi derdimle uğraşıyorum bir de beni bu halimle yaralamaya çalışması kabul edilebilir değil maalesef

Arkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vs🥹 bunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler
Oy ben kurban olayım anama.Abimin 3 çocuğu var.Yengemin 3 doğumunda da hamilelikleri boyunca canın ne istiyorsa onu yapayım diye çırpındı.Yengem 29 yıllık evli.Aynı mahallede oturuyor annemlerle.Annem istisnasız her gün yaptığı yemeklerden yengeme yollar.

Oy ben kurban olayım anama.Abimin 3 çocuğu var.Yengemin 3 doğumunda da hamilelikleri boyunca canın ne istiyorsa onu yapayım diye çırpındı.Yengem 29 yıllık evli.Aynı mahallede oturuyor annemlerle.Annem istisnasız her gün yaptığı yemeklerden yengeme yollar.
Bizimki de yediğimiz yemeklere laf ediyordu. Herkes anne olamıyor. Anneliği geçtim merhametli iyi insan olamıyor maalesef

Biliyordur tabiki ama ben daha fazla onlara yüklenmeyeyim diye sanırım annesinin kötü taraflarını söylemiyor. Ama bal gibi de cimri olduğunu biliyor. Söyledim asla görüştürmeyeceğim dedim. Bu saatten sonra kendileri bilir insan olsalardı.
Iyi yapmışsın. Sen asla gorusturmeyecegim deyince ne cevap veriyor? Muhtemelen zamanla aranizin duzelecegine inaniyordur kendi icinde. Sen gene de dert etme hicbir seyi zaman gosterecek neticede. Bakalim bir hediye alip gelmeye yuzleri var mi hastaneye falan. Mumkun mertebe sakin kal huzurunu bozacak münakaşalara girme eşinle. Neticede kapini kapattiginda ikinizsiniz ailesi de olsa o kapının dışındalar ve siz izin verdiğiniz ölçüde yaklasabilirler.

Iyi yapmışsın. Sen asla gorusturmeyecegim deyince ne cevap veriyor? Muhtemelen zamanla aranizin duzelecegine inaniyordur kendi icinde. Sen gene de dert etme hicbir seyi zaman gosterecek neticede. Bakalim bir hediye alip gelmeye yuzleri var mi hastaneye falan. Mumkun mertebe sakin kal huzurunu bozacak münakaşalara girme eşinle. Neticede kapini kapattiginda ikinizsiniz ailesi de olsa o kapının dışındalar ve siz izin verdiğiniz ölçüde yaklasabilirler.
Evet zamanla düzelir dedi zaten kendisi. Ama inanın aynısı onun başına gelseydi asla kimseyi evine almazdı benim ailemden. Ben zamanla düzelmesini istemiyorum çünkü düzelecek bir tarafı yok. Sanırım onlar alışmışlar kavga dövüşe sonra barışmaya. Ben öyle değilim maalesef. Kendimi geçtim karnımda bebeğim varken bana yapılanları unutamam

Evet zamanla düzelir dedi zaten kendisi. Ama inanın aynısı onun başına gelseydi asla kimseyi evine almazdı benim ailemden. Ben zamanla düzelmesini istemiyorum çünkü düzelecek bir tarafı yok. Sanırım onlar alışmışlar kavga dövüşe sonra barışmaya. Ben öyle değilim maalesef. Kendimi geçtim karnımda bebeğim varken bana yapılanları unutamam
Tabi canim eşinin ailesi diye hicbir deliyi çekmek zorunda degilsin. Yaptiklari terbiyesizlik. Erkeklerdeki bu çifte standart hep var. Kendilerine gelince en ufak seyde yer yerinden oynar boyle bi olay yasasalar karşılık bile verebilirler karşısındakine fiziken. Cennet mahallesi gibi ortam yenilir yutulur tarafi yok yerden göğe kadar haklısın. Asıl eşinin tavir yapmasi lazim. Hamile karima bunu yaptiniz yaziklar olsun demesi lazim. Ben anlamıyorum zaten akil mantik kalmayacak kadar her hatayi affetme gücü veren bu kan bağı denen zirvaligin bu kadar büyük bir sey olduguna. Nolmus anne babansa anne baba diye ruh hastalarina saygi duymamız mi gerekiyor yani. En azindan bir kac ay tavir gosterse karsi taraf da anlar yaptiginin ne büyük yanlis oldugunu. Yoksa dedigin gibi dövustuk bitti simdi iyiyiz her aile arasinda olur kafasina girerler elbet.

Tabi canim eşinin ailesi diye hicbir deliyi çekmek zorunda degilsin. Yaptiklari terbiyesizlik. Erkeklerdeki bu çifte standart hep var. Kendilerine gelince en ufak seyde yer yerinden oynar boyle bi olay yasasalar karşılık bile verebilirler karşısındakine fiziken. Cennet mahallesi gibi ortam yenilir yutulur tarafi yok yerden göğe kadar haklısın. Asıl eşinin tavir yapmasi lazim. Hamile karima bunu yaptiniz yaziklar olsun demesi lazim. Ben anlamıyorum zaten akil mantik kalmayacak kadar her hatayi affetme gücü veren bu kan bağı denen zirvaligin bu kadar büyük bir sey olduguna. Nolmus anne babansa anne baba diye ruh hastalarina saygi duymamız mi gerekiyor yani. En azindan bir kac ay tavir gosterse karsi taraf da anlar yaptiginin ne büyük yanlis oldugunu. Yoksa dedigin gibi dövustuk bitti simdi iyiyiz her aile arasinda olur kafasina girerler elbet.
Hep o kafadalar zaten. Evime geldiğimden beri annesi oğluna instagramdan sürekli oğluyla ilgili şeyler atıyor araları baya iyi oldu maşallah diyeyim:) ama ben hiç umursamıyorum inanın. Dediğiniz gibi ailesine biraz mesafeli davransaydı bu konu ile ilgili o zaman derdim ki benim eşim beni koruyup kolluyor ama maalesef o da onun çocuğu. Anasının yetiştirdiği bir evlat neticede annesinin terbiyesiyle büyümüş onu gördüm. Kendilerini deli olduklarını biliyorlar ama asla kabul etmiyorlar bende buna deli oluyorum.

Ne demek hamile olmasaydın fazla yedirmezdim? Altınlarından onlara ne? Şunların birtanesini bana söylese kv son muhabbetimiz olurdu.Ben sizin gibi yüzgöz olmazdım,Eşimle konuşurdum ,o gerekeni ailesine söylemeli yada mesafe koymanıza saygı duymalı.

Hep o kafadalar zaten. Evime geldiğimden beri annesi oğluna instagramdan sürekli oğluyla ilgili şeyler atıyor araları baya iyi oldu maşallah diyeyim:) ama ben hiç umursamıyorum inanın. Dediğiniz gibi ailesine biraz mesafeli davransaydı bu konu ile ilgili o zaman derdim ki benim eşim beni koruyup kolluyor ama maalesef o da onun çocuğu. Anasının yetiştirdiği bir evlat neticede annesinin terbiyesiyle büyümüş onu gördüm. Kendilerini deli olduklarını biliyorlar ama asla kabul etmiyorlar bende buna deli oluyorum.
Bi deşarj olmuslar resmen birikmis siniri stresi uzerlerinden atıp allahin cezalari :) teki ben anneyim önemliyimi vurguluyor öbürü de ne olursa olsun evet annemsin diye karşılık veriyor adeta. Ikisi de ispatta sana soyliyim sen olmasan bozulmasi an meselesi bir iyilik hali bu. Sen varken iyi olabilirler anca. Ne kadar anasinin oglu da olsa eve gelince sana karşı pişman olduguna göre gene kendi de şaşırmış demektir. Bunlara takılı kalirsan streslenir durursun. Acaba biraz annenin yanina mi gitsen ya da bi hava değişimi olabilecek yakın bir yere dogum iznine cikinca? Senin biraz rahatlaman lazim bilemedim nasil hissediosun su an vucudun sakin mi?

Bizimki de yediğimiz yemeklere laf ediyordu. Herkes anne olamıyor. Anneliği geçtim merhametli iyi insan olamıyor maalesef
Doğru diyorsun bu biraz da merhamet işi.Annemin bir gün dahi yengemi bizden farklı tuttuğunu görmedim.Aksine yengemi daha üstte tutuyor.Bir de yengem kendi annesini hiç görmemiş.9 aylıkken annesini kaybetmiş.Bu yüzden annem biraz da gerçek anlamda annelik yapmaya çalıştı.İnsan gelininin yemesine laf eder mi.Hem de hamileyken 😞Allah kalbine merhamet versin inşallah 🙏

Eşimle aram iyi aklıma geldikçe bazen sessiz kalıyorum eski neşem yok o da anlıyor zaten. Doğumuma 3 ay gibi bir süre var yani bilmiyorum şu an hiçbir şekilde iletişimim yok sadece oğluyla konuşuyor ama hangi yüzle gelir çok merak ediyorum. Ben kesin tavrımı koydum gelmeyecekler dedim çünkü inanın aynı şeyler yaşanır diye de çok korkuyorum
Anladim canim sevindim esinle iyi olmana , böyle insanlar yüzsüz olurlar yani yüz arama cikip gelebilir 😀 ben yerinde olsam dedigimi yapardim anneme giderdim.. kendini acindirir o torunum diye ogluna yaranacak yada altin ve arac meselesi icin suan altan aliyor olabilir esin umarim bisey daha cikmaz dogumdan sonra bu böyle biraz halinin altina süpürülmüs bir duruma benziyor halletmediginiz her konu bir gün güb yüzüne cikar hemde daha büyük patlak vererek. Amacim üzmek degil sadece sorunlu insann konusunda tecrübeliyim😔

Ne demek hamile olmasaydın fazla yedirmezdim? Altınlarından onlara ne? Şunların birtanesini bana söylese kv son muhabbetimiz olurdu.Ben sizin gibi yüzgöz olmazdım,Eşimle konuşurdum ,o gerekeni ailesine söylemeli yada mesafe koymanıza saygı duymalı.
Eşime söyledim şaka yapmıştır diyor üstelik annesinin huyunu bilmesine rağmen. Baktım onun yapacağı yok kendi işimi kendim hallettim. İnanın çok ağırdı yaşanalar

Bi deşarj olmuslar resmen birikmis siniri stresi uzerlerinden atıp allahin cezalari :) teki ben anneyim önemliyimi vurguluyor öbürü de ne olursa olsun evet annemsin diye karşılık veriyor adeta. Ikisi de ispatta sana soyliyim sen olmasan bozulmasi an meselesi bir iyilik hali bu. Sen varken iyi olabilirler anca. Ne kadar anasinin oglu da olsa eve gelince sana karşı pişman olduguna göre gene kendi de şaşırmış demektir. Bunlara takılı kalirsan streslenir durursun. Acaba biraz annenin yanina mi gitsen ya da bi hava değişimi olabilecek yakın bir yere dogum iznine cikinca? Senin biraz rahatlaman lazim bilemedim nasil hissediosun su an vucudun sakin mi?
Aslında çocuklarına aşırı bağlı bir kadın değildi ne zaman ki eşimle birbirimizi çok sevmeye başladık herhalde dayanamadı buna. Araya bir fitne koydu. Hava değişimi benim açımdan çok iyi olur ailemin yanına gidebilirim aslında ama döndüğümde eşimi doldurmuş olabilmelerinden korkuyorum

Anladim canim sevindim esinle iyi olmana , böyle insanlar yüzsüz olurlar yani yüz arama cikip gelebilir 😀 ben yerinde olsam dedigimi yapardim anneme giderdim.. kendini acindirir o torunum diye ogluna yaranacak yada altin ve arac meselesi icin suan altan aliyor olabilir esin umarim bisey daha cikmaz dogumdan sonra bu böyle biraz halinin altina süpürülmüs bir duruma benziyor halletmediginiz her konu bir gün güb yüzüne cikar hemde daha büyük patlak vererek. Amacim üzmek degil sadece sorunlu insann konusunda tecrübeliyim😔
Valla bende sizin gibi bir şey çıkacak diye düşünüyorum ama sanırım artık çıkmaz da. Çünkü baya bir tartışma yaşandı. Eşimle altınlarımızla zaten ne alacağımıza kendimiz karar vermiştik ama o babasından mı çekindi ne yaptı bilmiyorum o an bir şey diyemedi çok suçlu kendisi. Terapiye gidip çözmek istiyorum diğer türlü olmaz zaten bende gittikçe kafamın içinde döndürüp dururum

Back
X