KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Eşimin suçunu da kabul ediyorum bence genel olarak ailesi arızalı. Bilmiyordum inanın öyle güzel kendini kamufle etti ki eşim hiç anlayamadım ne onu ne de ailesini.
Eşinize annesinin söylediklerini anlatıyorsunuz, "şaka yapmıştır" deyip geçiyor. Kpniz size bağırıyor eşiniz de onun yüzünden size bagiriyor. Kvniz size saldırıyor eşiniz bırakın tavır koymayı annesiyle can ciğer durumda. Bir daha evime girmeyecekler diyosunuz "zamanla düzelir" diyor. Siz hala eşimin suçunu kabul ediyorum deyip geçiyor musunuz? Bunlar ciddi birer karakter kusuru. Adam sizin onemsediginiz ya da sorun ettiğiniz hicbirseyi umursamıyor farkında mısınız? Açık açık sizi ailesine ezdiriyor. Lohusaliginizda, en savunmasız döneminizde yapacağı ilk şey kayın ailenizi tepenize dikmek. Nasılsa kizsaniz da çekip gidemezsiniz diye. Boşuna kayın ailenizi falan eleştirmeyin eşiniz adam olsa onlar bu yaptıklarının 10da birini size yapamazdı. Sizin o evden çıkar çıkmaz mahkemeye kosmaniz gerekiyordu ama siz çıkıp eve gelmişsiniz, bir de eşinizle aranız iyiymiş. Siz böyle devam ederseniz daha bu adamdan çok çekersiniz.

Eşinize annesinin söylediklerini anlatıyorsunuz, "şaka yapmıştır" deyip geçiyor. Kpniz size bağırıyor eşiniz de onun yüzünden size bagiriyor. Kvniz size saldırıyor eşiniz bırakın tavır koymayı annesiyle can ciğer durumda. Bir daha evime girmeyecekler diyosunuz "zamanla düzelir" diyor. Siz hala eşimin suçunu kabul ediyorum deyip geçiyor musunuz? Bunlar ciddi birer karakter kusuru. Adam sizin onemsediginiz ya da sorun ettiğiniz hicbirseyi umursamıyor farkında mısınız? Açık açık sizi ailesine ezdiriyor. Lohusaliginizda, en savunmasız döneminizde yapacağı ilk şey kayın ailenizi tepenize dikmek. Nasılsa kizsaniz da çekip gidemezsiniz diye. Boşuna kayın ailenizi falan eleştirmeyin eşiniz adam olsa onlar bu yaptıklarının 10da birini size yapamazdı. Sizin o evden çıkar çıkmaz mahkemeye kosmaniz gerekiyordu ama siz çıkıp eve gelmişsiniz, bir de eşinizle aranız iyiymiş. Siz böyle devam ederseniz daha bu adamdan çok çekersiniz.
Çok haklısınız eşim izin vermeseydi bunların hiçbiri olmazdı inanın. Annesiyle can ciğer sözünü okuduktan sonra daha da iyi anladım 😔

Sizin biraz stratejik davranmanız gerekiyor. Öyle dediklerinde kavga etmeden verin cevabı: örneğin çok yiyorsun derse "ay biz de sizin gibi yokluktan geliyoruz ama soframızdaki insanın lokmasını da sayacak kadar da olmadık şükür. Allah oralara kadar düşürmesin inşallah" deyin.

Siz içinizde büyütüp sabah odanıza geldiklerinde patlamışsınız. Öyle olmayın.

Altını sorunca "amaaan hep benim altınları konuşuyoruz anneciğim, sen söyle bakalım sana babamın ailesi dilediğin kadar altın yapmış mıydı? Kaç bileziğin vardı? E ne yaptın o bilezikleri? Ben hiç kolunda görmedim. Noldu bileziklerine? Diye sorun. Hadi bilezikler gitti, kocamın sünnetinde iyi takı oldu mu? Onları ne yaptın?" Vs vs. Yani kavga etmeden öyle sorun ki "bu deliye bulaşmayalım" desinler
Hiç öyle politik davranmam sevmem öyle şeyleri. Çok net bir insanımdır. Bana yanlış gelen her şeyi söylerim onlar gibi yalancı olmadığım için böyle oldu zaten

Şahsen yediğime içtiğime laf etse dışardan kebap söylerim gözlerine baka baka yerim 🤣🤣 akşama da iskender buyrun falan de demem 😀😀

Back
X