• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞIMIN KUZENİ...

Arkadaşlar öncelikle merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var uzun tutup sizi yormayacağım. Benim bizim aile şirketimizde çalışan bir arkadaşım var. Arkadaşım dediğime bakmayın ablam gibidir birkaç yaş büyük benden. Aile olarak da görüşüyoruz ara sıra. Onun bir kuzeni var başta o bizi çok yakıştırdığını söylüyordu.Sonra ben onu gördüm birkaç ay önce ve ben de onu çok beğendim. Sonrasında geçen bayram yine gördük birbirimizi çok kısa konuştuk sadece. O da beni çok beğendiğini falan söylemiş. Benim annem de sürekli ondan bahseder ne kadar iyi biri olduğunu falan söyler. Arkadaşımla onunla ilgili ara ara konuşuyoruz fakat ben hiç görüşmek istediğimi söylemedim ima dahi etmedim nasip falan dedim hep. Onlar hem çok geleneksel bir aile hem de yanımızda çalıştıkları için böyle bir şeyi teklif etmeleri zor biliyorum. Arkadaşım istemeye gelirler seni önümüzdeki yaz dedi ama böyle bir şey olsun istemiyorum olacaksa eğer kendi aramızda ailelerden bağımsız tanışmamız gerekir. Aileleri dahil etmek kesinlikle istemiyorum ama onunla tanışıp görüşmek çok istiyorum. Çünkü ikimizin de aileleri çok kalabalık ve her şeye dahil olurlar. Arkadaşına söyle diyeceksiniz biliyorum fakat kötü gözle bakmalarını veya peşlerine düşüyormuşum gibi olmasını istemem. Belki ima edebilirim vs. ama ne diyebilirim bilmiyorum. Ayrıca eğer bir adım atacaksam bir an evvel atmam lazım çünkü ben üniversite için İstanbula gideceğim fakat o memlekette kalacak. Yani elbette acelesi yok ama gitmeden kafamda netleşsin istiyorum. Bana yardımcı olur musun lütfen..

Çocuk senden gerçekten hoşlansa bir şekilde ulaşırdı. Peşine düşme, biraz ağırdan al.

Çok aceleci gördük sizi adam halbusen ne kadar rahat görüşmemiş bile ailesi şöyle böyle pek inanmıyorum muhafazakar adamların bile ilişki hayatlarını gördükten sonra. 😂

Ufff Mardin ne güzel memlekettir yaa 😍
Neyse şey diycem, arkadaşınıza pekala çıtlatabilirsiniz bence, direkt değil de konusu açılınca.. "Ben bu haftasonu müsaitim, kuzenin beni arayabilir" gibi gibi.

Görücü mörücü işleri hızlandırmayın sakın ha.
Önce başbaşa buluşun, tanışın, elektriğe enerjiye bi bakın. Sonra sevgililik, sonra baktınız devam ediyor ancak 2-3 yıl sonra düşünülebilir evlilik filan. Tanımadan etmeden hop görücü olmaz.
Yani zaten evlilik benim en son düşündüğüm şey. Sadece ben onu tanımak istiyorum bir şey olmayabilir aramızda. Yani açık açık arayabilir diyemem ama başka ne diyebilirim bilmiyorum.

Yani zaten evlilik benim en son düşündüğüm şey. Sadece ben onu tanımak istiyorum bir şey olmayabilir aramızda. Yani açık açık arayabilir diyemem ama başka ne diyebilirim bilmiyorum.
"İsterse arayabilir" zaten söyleyebileceğiniz en kapalı şey.
Ona da "açık açık" dediyseniz ne önereceğimi bilemiyorum 😂

Şunu anlamadım
Oplan bi kere bile özelde konuşmadığı kızla evlenmeyi mi isteyecek? Eğer isterse oğlanda da sorun var, yok istemezse zaten sana adım atacaktır.
Tutup oplana hadi gel beni al diyecek halin yokya.

İşte insanlar ne kadar vizyoner ve ileri görüşlü burdan anlayabiliriz çağın gerisindeyiz🤣
Komik olan nedir anlayamadım ben beni istemeye geliyorlar falan demedim laf arasında söylenmiş bir şeydi ben niyetlerinin o şekilde olduğunu söylemek için bundan bahsettim. Kendimce fikir almak istediğim bir konudan bahsettim hoşunuza gitmediyse yazmayın yazacaksanız laubali ve alaycı davranmayın rica ediyorum.

Birde sana mardinlilere dair içerden bilgi vereyim araya ne kadar seni temsilen birisi girer de seni muhattap etmesse ne kadar ağır olursan ve ne kadar işi yokuş yaparsan kayınvaliden eltilerin ve görümcen sana o kadar saygı duyar . Malesef böyle . Hevesli görünme

Şunu anlamadım
Oplan bi kere bile özelde konuşmadığı kızla evlenmeyi mi isteyecek? Eğer isterse oğlanda da sorun var, yok istemezse zaten sana adım atacaktır.
Tutup oplana hadi gel beni al diyecek halin yokya.
Yani zaten hadi evlensinler falan kimse demedi. Aileler bir araya gelsin siz görüşürsünüz demek istemişti orada fakat isteme kelimesi farklı algılanabiliyor. Elbette öyle diyecek halim yok fakat dediğim gibi bir adım atmak konusunda çekinceleri olabilir ben bu noktada en azından arkadaşıma bir sinyal verebilir miyim nasıl olur diye sizlere danışmak istedim.

Birde sana mardinlilere dair içerden bilgi vereyim araya ne kadar seni temsilen birisi girer de seni muhattap etmesse ne kadar ağır olursan ve ne kadar işi yokuş yaparsan kayınvaliden eltilerin ve görümcen sana o kadar saygı duyar . Malesef böyle . Hevesli görünme
Ay evet beni anlayan biri çıktı. Ben görüşmek istesem yanlış gözle bakabileceklerini biliyorum fakat arkadaşıma aramızdaki samimiyetten dolayı üstü kapalı ne diyebilirim bilmiyorum çünkü ben ona hiçbir zaman istiyorum bile demedim.

Yani zaten hadi evlensinler falan kimse demedi. Aileler bir araya gelsin siz görüşürsünüz demek istemişti orada fakat isteme kelimesi farklı algılanabiliyor. Elbette öyle diyecek halim yok fakat dediğim gibi bir adım atmak konusunda çekinceleri olabilir ben bu noktada en azından arkadaşıma bir sinyal verebilir miyim nasıl olur diye sizlere danışmak istedim.
Ne olursa olsun seven inssn bi şekilde belli eder , duramaz
Hem seni beğenip hem de başkasıyla evlenmeni istemiyorsa kendisinin beğendiğini belli etmek için mutlaka birşey yapması lazım, çekinme filan olmaz bu işlerde, başkasına yar edemem diyorsa adım atar, ama olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyorsa adım filan atmaz. Burda. Anlayabilirsin.

Çok aceleci gördük sizi adam halbusen ne kadar rahat görüşmemiş bile ailesi şöyle böyle pek inanmıyorum muhafazakar adamların bile ilişki hayatlarını gördükten sonra. 😂
Hangi konuda aceleci davrandım anlayamadım? Birini beğenip tanışmak istemek aceleci davranmak mı oluyor? sadece ben de onu beğenmiş olabilirdim arkadaşım bunları söylememiş olabilirdi ben sadece fikir almak amacıyla durumu tamamen anlatmak istedim. Ayrıca görüşmek istemediği için adım atmıyor olabilir dünyanın sonu değil. Benim ilgim olduğu için adım atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim diye sordum.

Siz pilotaj okuyorsunuz bu çocuk ne iş yapıyor eğitim seviyesi nedir?

Buluşup birşeyler olmadan önce en önemlisi denklik diye düşünüyorum.Fiziki görünüm ya da bir iki görmeyle iyi biri diyemeyiz.Ne iş yapıyor? Seviye olarak yakın mısınız?

Ay evet beni anlayan biri çıktı. Ben görüşmek istesem yanlış gözle bakabileceklerini biliyorum fakat arkadaşıma aramızdaki samimiyetten dolayı üstü kapalı ne diyebilirim bilmiyorum çünkü ben ona hiçbir zaman istiyorum bile demedim.
Hiç konu açma . Konu açarsa bilemem ki annemle gorussunler de topu onlara at . Ne kadar ay uy ben bilmem korkarım anam kızar babam döver dersen araya ne kadar amca dayı baba abi enişte girerse Mardin'de o kadar kiymetlisin. Let the Mardin games begin😅😅😅😅

Siz pilotaj okuyorsunuz bu çocuk ne iş yapıyor eğitim seviyesi nedir?

Buluşup birşeyler olmadan önce en önemlisi denklik diye düşünüyorum.Fiziki görünüm ya da bir iki görmeyle iyi biri diyemeyiz.Ne iş yapıyor? Seviye olarak yakın mısınız?
Endüstri mühendisi. Yani aslında seviye demeyelim ama yetiştiğimiz aileler birbirinden farklı fakat kendisini çok geliştirmiş biri ailesinde sivrilmiş zorluklarla okumuş vs.

Hiç konu açma . Konu açarsa bilemem ki annemle gorussunler de topu onlara at . Ne kadar ay uy ben bilmem korkarım anam kızar babam döver dersen araya ne kadar amca dayı baba abi enişte girerse Mardin'de o kadar kiymetlisin. Let the Mardin games begin😅😅😅😅
İşte ben araya kimse girsin istemiyorum ayrıca burada anlattığım şeyden dolayı farklı bir imaj çizdim farkındayım fakat güçlü ayakları basan biriyimdir bu konu biraz sersemletti beni. Anam kızar babam döver modunda olmadım hiç biliyorlar fakat ben peşinden koşuyormuş gibi görünmek istemem

Hangi konuda aceleci davrandım anlayamadım? Birini beğenip tanışmak istemek aceleci davranmak mı oluyor? sadece ben de onu beğenmiş olabilirdim arkadaşım bunları söylememiş olabilirdi ben sadece fikir almak amacıyla durumu tamamen anlatmak istedim. Ayrıca görüşmek istemediği için adım atmıyor olabilir dünyanın sonu değil. Benim ilgim olduğu için adım atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim diye sordum.

Bir konu da acelecisiniz de ama farkında değilsiniz neyse. Adım gelecekse diğer kişiden gelsin istedikleri zaman çok güzel adım atarlar erkekler ne diyelim öyleyse mutluluklar. 🫰😌

Back
X