- Konu Sahibi sutkopugu123
Arkadaşlar öncelikle merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var uzun tutup sizi yormayacağım. Benim bizim aile şirketimizde çalışan bir arkadaşım var. Arkadaşım dediğime bakmayın ablam gibidir birkaç yaş büyük benden. Aile olarak da görüşüyoruz ara sıra. Onun bir kuzeni var başta o bizi çok yakıştırdığını söylüyordu.Sonra ben onu gördüm birkaç ay önce ve ben de onu çok beğendim. Sonrasında geçen bayram yine gördük birbirimizi çok kısa konuştuk sadece. O da beni çok beğendiğini falan söylemiş. Benim annem de sürekli ondan bahseder ne kadar iyi biri olduğunu falan söyler. Arkadaşımla onunla ilgili ara ara konuşuyoruz fakat ben hiç görüşmek istediğimi söylemedim ima dahi etmedim nasip falan dedim hep. Onlar hem çok geleneksel bir aile hem de yanımızda çalıştıkları için böyle bir şeyi teklif etmeleri zor biliyorum. Arkadaşım istemeye gelirler seni önümüzdeki yaz dedi ama böyle bir şey olsun istemiyorum olacaksa eğer kendi aramızda ailelerden bağımsız tanışmamız gerekir. Aileleri dahil etmek kesinlikle istemiyorum ama onunla tanışıp görüşmek çok istiyorum. Çünkü ikimizin de aileleri çok kalabalık ve her şeye dahil olurlar. Arkadaşına söyle diyeceksiniz biliyorum fakat kötü gözle bakmalarını veya peşlerine düşüyormuşum gibi olmasını istemem. Belki ima edebilirim vs. ama ne diyebilirim bilmiyorum. Ayrıca eğer bir adım atacaksam bir an evvel atmam lazım çünkü ben üniversite için İstanbula gideceğim fakat o memlekette kalacak. Yani elbette acelesi yok ama gitmeden kafamda netleşsin istiyorum. Bana yardımcı olur musun lütfen..
Çocuk senden gerçekten hoşlansa bir şekilde ulaşırdı. Peşine düşme, biraz ağırdan al.