• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞIMIN KUZENİ...

Evlilik merakı yok kesinlikle. Evlenmek amacıyla tanışmak istemedim o yıllar sonra en son düşünülecek şey onların niyeti bu şekildeydi belki. Kalabalık aile konusunda haklısınız sanırım.
Tabi ki njyeti bu olur . Çünkü bulmuşlar zengin sende maşallah biraz fazla iyi niyetlisin biz bunu yola getirirz diye bakıyorlar . Sen kendi çevrene bak . Yanına uygun birini bul . Biraz özgüveni olan adam zaten kendisi iletişim kurar

Üniversiteye başka şehre gideceksiniz zaten, görüşmekte sıkıntı çekersiniz olsa bile. Aklınız onda kalır, içiniz huzursuz olur. Hep merak içinde olursunuz vesaire. Bence henüz hiçbir şey yaşanmamış ve dillenmemişken, okula başlayın. Böyle tavsiye ile birini tanımaktansa, belki hayatınızın aşkı çıkacak karşınıza?
Bence o iş olmaz, aşırı ağırkanlı davranıyor. Daha selam vermemiş, seneye istemeye gelmekten söz ediliyor ama onlardan hiç adım yok.
Ne alaka yahu?

Görüyorsun ellerde neler var 😂
Ne varmış efendim acaba? Ben yazdıklarımı okuyorum bir kere bile görüşmeden beni istemeye geldiler vs. yazmamışım öyle bir durum yok. Defalarca kez açıkladım neden böyle bir cümle kurulduğunu. Neden insanlarla alay ederek konuşmaktan keyif alıyorsunuz anlamıyorum. Özellikle siz B Burhan Burhanitto bütün konuyu takip edip durumla ilgili negatif şeyler yazan herkesin yorumunu beğenip döndünüz. Neden bu kadar takıldınız anlamadım hoşunuza gitmediyse ilgilenmeyin lütfen.

Üniversiteye başka şehre gideceksiniz zaten, görüşmekte sıkıntı çekersiniz olsa bile. Aklınız onda kalır, içiniz huzursuz olur. Hep merak içinde olursunuz vesaire. Bence henüz hiçbir şey yaşanmamış ve dillenmemişken, okula başlayın. Böyle tavsiye ile birini tanımaktansa, belki hayatınızın aşkı çıkacak karşınıza?
Bence o iş olmaz, aşırı ağırkanlı davranıyor. Daha selam vermemiş, seneye istemeye gelmekten söz ediliyor ama onlardan hiç adım yok.
Ne alaka yahu?
Haklısınız sanırım. Ben biraz önünü arkasını düşünmeden kendimi kaptırdım.

O kadar haklısınız ki söylediklerinizde çok teşekkür ediyorum. Hayır babam vesilesiyle yaşadığımız şehirde bir şirkette çalışıyor aslında geliri vs. benim için önemli değil benim ona ihtiyacım yok sadece beni hayatta verdiği mücadele ailesi için yaptığı şeyler çok etkiledi çok merhametli iyi kalpli bir adam olduğunu düşünüyorum ama kendim için biraz daha zamana bırakmam daha doğru olacak ayrıca dediğiniz gibi ilişkilerimiz bozulsun hiç istemem
Sizin için önemli değil ama bu onun için sorun olacak.
Şuan iyi olan ailesi bunlar bizi beğenmiyor olacak,aşağılık kompleksi oluşacak.
Ayrıca kalabalık aile özlemi çekmeni anlayabilirim ama TV'deki sahneler gibi gülerek şenşakrak sofralar muhabbetler olmuyor,sen hizmet eden devamlı misafir ağırlayan onlara ayak uydurmadığın da suçlanan kişi olacaksın.
Bugün o yakışıklı ve hayat mücadelesi veren çocukta ailesine toz kondurmayacak gün gelince.
Hayatını yakma o aklına sokmak isteyen kişinin çıkarcı olduğunu düşünüyorum kusura bakma bir daha lafı geçince artık bu konuyu açmamasını istemediğini belirt ve mesleğine odaklan, gezerek dolaşarak hem kendini geliştir hem eğlen.
Günün sonunda gençliğini doya doya yaşamış,ve eğlenebildiği denk olduğu insanla evlenmiş bir kadın ol.
Karşına çıkacak her insanda da kendi ailen,yetişme tarzın,eğitim,bakış açısı, maddiyata kadar az çok yakın mısınız diye süzgeçten geçir.
Zıt kutuplar birbirini çeker faso fisosuna da kapılma,öyle bir iter ki zaman geçince ben ne yapmışım dersin.
Aynı evde,ailede büyüdüğümüz kardeşimizle bile farklıyız ve anlaşamıyoruz bu kadar farklılıklara rağmen oldurmak imkansız.
Umarım mantıklı hareket edersin.

Tabi ki njyeti bu olur . Çünkü bulmuşlar zengin sende maşallah biraz fazla iyi niyetlisin biz bunu yola getirirz diye bakıyorlar . Sen kendi çevrene bak . Yanına uygun birini bul . Biraz özgüveni olan adam zaten kendisi iletişim kurar
Teşekkür ederim o sizin iyi niyetiniz. Ben bu konuyla ilgili bir adım atmayacağım. Biraz kandırılmış hissettim kendimi arkadaşım tarafından. En doğrusu bir daha bana bu konuyla gelmemesini söylemek olacak.

Ne varmış efendim acaba? Ben yazdıklarımı okuyorum bir kere bile görüşmeden beni istemeye geldiler vs. yazmamışım öyle bir durum yok. Defalarca kez açıkladım neden böyle bir cümle kurulduğunu. Neden insanlarla alay ederek konuşmaktan keyif alıyorsunuz anlamıyorum. Özellikle siz B Burhan Burhanitto bütün konuyu takip edip durumla ilgili negatif şeyler yazan herkesin yorumunu beğenip döndünüz. Neden bu kadar takıldınız anlamadım hoşunuza gitmediyse ilgilenmeyin lütfen.
Çok agresifsiniz konu açarken sadece sizi destekleyecek şeyler duymayı beklemeniz çok hayalci. Konunuzu okudum bence adam size adım atmadığı için yaşınızda gereği biraz adama yükselmişsiniz . Başka şehre gideceksiniz orda sizi bu durum zincirler .nefes aldırmaz . İsteyen adam fizanda olsanız size açılır . Akışına bırakın. Ayrıca B Burhan Burhanitto ın sanmıyorum size kastı olsun söylediklerine gülüp kendinizi gevşetin bence

Haklısınız sanırım. Ben biraz önünü arkasını düşünmeden kendimi kaptırdım.
Yorumların hepsini okumadım ama kapılacak da bir şey yok. Hani demişsiniz ya, aileleri dahil etmeden önce biz tanışalım anlaşalım falan ama emin olun o öyle olmaz. Siz bunu dediğiniz andan itibaren sağır sultan duyar ve engel olamazsınız. Her şeye dahil olmak isterler.
Beraber olacağınız kişi sizi böyle merakta bırakıp akıl bulandıracak biri değil, ayaklarınızı yerden kesip midenizde kelebekler uçuran kişi olsun. Yani aşk olsun 🥳🥰

Çok agresifsiniz konu açarken sadece sizi destekleyecek şeyler duymayı beklemeniz çok hayalci. Konunuzu okudum bence adam size adım atmadığı için yaşınızda gereği biraz adama yükselmişsiniz . Başka şehre gideceksiniz orda sizi bu durum zincirler .nefes aldırmaz . İsteyen adam fizanda olsanız size açılır . Akışına bırakın. Ayrıca B Burhan Burhanitto ın sanmıyorum size kastı olsun söylediklerine gülüp kendinizi gevşetin bence
Agresif davrandığımı düşünmüyorum elbette doğru veya yanlış eleştirileri almak için buraya yazdım. Hiç tanımadığım insanlardan tavsiye almak istedim. Sadece alaycı üsluptan rahatsız oldum ilk mesajdan itibaren yapılan bir şeydi bu. Konuyla ilgili rahatsız olduğunuz bir durum varsa okumazsınız veya rapor edersiniz. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Adım atmamış olması da beni çekmiş olabilir haklısınız. Hayatım hep uzak mesafeyle geçeceği için bunu pek sorun etmemeye çalışıyorum fakat adım atılacaksa bunu benim yapmamam daha doğru olacak bunu fark ettim. Akışına bırakacağım.

Sizin için önemli değil ama bu onun için sorun olacak.
Şuan iyi olan ailesi bunlar bizi beğenmiyor olacak,aşağılık kompleksi oluşacak.
Ayrıca kalabalık aile özlemi çekmeni anlayabilirim ama TV'deki sahneler gibi gülerek şenşakrak sofralar muhabbetler olmuyor,sen hizmet eden devamlı misafir ağırlayan onlara ayak uydurmadığın da suçlanan kişi olacaksın.
Bugün o yakışıklı ve hayat mücadelesi veren çocukta ailesine toz kondurmayacak gün gelince.
Hayatını yakma o aklına sokmak isteyen kişinin çıkarcı olduğunu düşünüyorum kusura bakma bir daha lafı geçince artık bu konuyu açmamasını istemediğini belirt ve mesleğine odaklan, gezerek dolaşarak hem kendini geliştir hem eğlen.
Günün sonunda gençliğini doya doya yaşamış,ve eğlenebildiği denk olduğu insanla evlenmiş bir kadın ol.
Karşına çıkacak her insanda da kendi ailen,yetişme tarzın,eğitim,bakış açısı, maddiyata kadar az çok yakın mısınız diye süzgeçten geçir.
Zıt kutuplar birbirini çeker faso fisosuna da kapılma,öyle bir iter ki zaman geçince ben ne yapmışım dersin.
Aynı evde,ailede büyüdüğümüz kardeşimizle bile farklıyız ve anlaşamıyoruz bu kadar farklılıklara rağmen oldurmak imkansız.
Umarım mantıklı hareket edersin.
Çok haklısınız. Ben bu açıdan bakmamıştım bu kadar ayrıntılı düşünemedim. Belki de bu konudan uzak durmak gerekir akışına bırakacağım. Teşekkür ederim.

Yorumların hepsini okumadım ama kapılacak da bir şey yok. Hani demişsiniz ya, aileleri dahil etmeden önce biz tanışalım anlaşalım falan ama emin olun o öyle olmaz. Siz bunu dediğiniz andan itibaren sağır sultan duyar ve engel olamazsınız. Her şeye dahil olmak isterler.
Beraber olacağınız kişi sizi böyle merakta bırakıp akıl bulandıracak biri değil, ayaklarınızı yerden kesip midenizde kelebekler uçuran kişi olsun. Yani aşk olsun 🥳🥰
Evet elbette aşk bu değil. En doğrusu böyle bir işin içine hiç girmemek olacak.

Of kendi aramızda birbirimize takılıyoruz ona da şarlıyor. Size gereken ciddi yorumları yaptım, sizlik bir mevzu yoktu. Bana takıldı arkadaş. Git bir papatya çayı iç yoksa muhtemelen banlanacaksın.

Of kendi aramızda birbirimize takılıyoruz ona da şarlıyor. Size gereken ciddi yorumları yaptım, sizlik bir mevzu yoktu. Bana takıldı arkadaş. Git bir papatya çayı iç yoksa muhtemelen banlanacaksın.
Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmek neden şarlamak oluyor anlamadım. Size hakaret etmedim kırıcı bir şey dahi söylemedim sizinle aynı üslupla konuşmuyorum diye mi banlanacağım.

Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmek neden şarlamak oluyor anlamadım. Size hakaret etmedim kırıcı bir şey dahi söylemedim sizinle aynı üslupla konuşmuyorum diye mi banlanacağım.
Sizlik bir şey yoktu çünkü. Bana takılmak için öyle söyledi. Ben de o şekilde cevap verdim. Beni tanımadığınız için anlamadınız. Yani sizle alay etmedik. Ayrıca size gayet yapıcı ve ciddi bir yanıt vermiştim. Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok

Sizlik bir şey yoktu çünkü. Bana takılmak için öyle söyledi. Ben de o şekilde cevap verdim. Beni tanımadığınız için anlamadınız. Yani sizle alay etmedik. Ayrıca size gayet yapıcı ve ciddi bir yanıt vermiştim. Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok
Tepkili değilim aslında. Evet sizi tanımıyorum, neyse kusura bakmayın üstelemek istemedim.

O abla yeniden konu açtığında

Ya Abla, tanışmadan etmeden ne istemesi. Bu devirde kaldı mı böyle şeyler. Bir görüşelim tanışalım bakalım anlaşacak mıyız, bakalım hayattan beklentilerimiz aynı mı? Bu işler öyle çat kapı olmaz.

Deyiver gitsin. Sonrasında zaten numaranı vereyim moduna geçerse tamamdır. Tanışır görüşürsğn düzgün şekilde. Yok hayır sürüncemede kalırsa zaten unut gitsin.

Benim tavsiyem, eğer bu kadar geleneksel bir aile ise, senin önünü kesecek olma ihtimalleri den mütevellit, anası danası ile uğrşmamak için tanışmaya bile gerek görmemen olur.

Okulun iyi, önün açık karşına neler çıkacak.

Teşekkür ederim o sizin iyi niyetiniz. Ben bu konuyla ilgili bir adım atmayacağım. Biraz kandırılmış hissettim kendimi arkadaşım tarafından. En doğrusu bir daha bana bu konuyla gelmemesini söylemek olacak.
Bence hayatta daha çok tecrübe edineceksin hiç acele etme. Artık mühendis olmak zor birşey değil bunu bir mühendis olarak söylüyorum . Adamlar şehir dışına üniversite açıyor bir kaç sayfadab sorumlu tutup mühendis çıkarıyor.
Üniversiteye girdiği ve çıktığı hâli aynı olan birçok insan da var . Kendini okuldaki ortamına vermeni öneririm . O adamla bir tanisirsan elini verince kolunu kaptırcaksin belli. Bir bakmışsın söz diye tutturacaklar alelacele düğün derken sen daha yaşamadan kaynana elti problemi çekersin . Bu hataya bile isteye düşen biri olarak söylüyorum. Eşimle birbirimize çok aşık olsak ta asla aynı şeyi o yaşlarda yapmazdım

ne kadar saçma ilerlemiş konu öyle. arkadaşın bir tuhaf. çocuk beğenmiş madem telefon falan verse ya ..ne alaka seneye aileler tanışsın siz sonra görüşün demek.1 sene onu mu bekliceksiniz? siz bence bu konuyu açarsa arkadaşınız böyle olmaz deyin böyle mantıksız bir şey duymadım. neden aileler tanışıyormuş önce ne gerek var kaldı ki çocuktan bile bir adım yok.

Back
X