Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
Herkese iyi hafta
7 aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi şu an düşünmüyoruz ikimizde .ben yapı olarak hemen evlenelim moduna giren bir tip değilim .çok da meraklı değilim .ki bir kadın olarak ne zaman evlenicez hadi beni oyalama ben koca bulucam yaşım geldi geçiyor kafasında asla olmadım olmayacağım da.çünkü ben 1 kez kısmetse evlilik yapmak istiyorum bu hayatta ve doğru kişi olsun istiyorum.
Neyse bir arkadasım la bir konu açıldı.aaa ardebade bu gelinlik sana çok yakışır bak balık modeli ince uzunsun ya kalçan belirgin falan dedi bende şöyle baktım yok ya bu değil ben sana göstereyim ben şunu istiyorum falan dedim resmen geyik yapıyoruz orda
Ordan diğer bir arkadasım atladı.seninki sana evlenme mi teklif etti diye imalı bir şekilde şok oldum .döndüm hayır öylesine gösterdim dedim.evlenme teklifi etmediğini şu an böyle birşey düşünmediğimizi gayet net biliyor
İş arkadasım sonuçta bu kişi .kendisi sorunlar yaşamış hayatta boşanmış şimdi tekrar evleniyor bu arada.
Elimden geldiği kadarıyla onu dinlemişimdir geçmişte hep güzel olumlu şeyler söylemişimdir artık herkes bunaldı onun boşanma hikayesinden .kimse dinlemiyor bile.bir tek ben yanında oldum bu kadar.
Böyle birden gerginleştirdi ortamı.şu an böyle soğuk bana karşı .ne olduğunu anlayamadım bile.
Benim tavırlı olmam gerekirken o tavırlı bana
Ona ilişkimi herseyimi anlattım yanımda oldu dinledi akıl verdi
Neden böyle oldu anlamadım
Benden yaşça büyük biri .hep yalnız kaldığı için üzülüyordum çünkü çok geçinemez burdakilerle
Açık açık konuşsam mı bilemedim.
Çok garip gerçekten bu kadınlar...

Ben de kadınım. Ve cidden bazen kadınları anlamakta ben bile güçlük çekiyorum. Bence biraz arkadaşlığına mesafe koy, belki kendi evleniyor, streste şuan ve etrafındakiler ne yapıyorsa batıyordur. Ancak dediğin gibi 7 ay daha çok erken, sen vaktini zamanını bilirsin. Ola ki tekrar hepiniz bir araya gelirseniz düğün evlilik vs bu tür muhabbetler etmezsiniz. Yok yere canını sıkmanın bir manası yok boşver.

Açıkçası ben neden şok olduğunuzu anlamadım.
Tamam ilişkinizi biliyordur ama belki geyik olduğunu anlamadı gerçekten gelinlik muhabbetini duyunca böyle bir soru sordu.
Laf sokma gibi neden düşündünüz onu anlamadım?

İkinzinde tavirli olmaması lazım. Gelinlik bakınca siz evlenme teklifi aldınız sanmıs ki böyle sanması normal. Şok olmussunuz, bu soruya neden sok oldunuz ki?
Bence ortada sogukluk ıcın sebep yok
Gelinlik bakmadım
Arkadasım dedi bu gelinlik sana yakışır diye
Bende yok ben bunu isterim dedim
Biliyor evlilik teklifi yok olsa yüzük olur dimi
Zaten ortada herşeyimi anlatıyorum
Öyle bir yola girsek haberi olur Yani aynu ortamda

Açıkçası ben neden şok olduğunuzu anlamadım.
Tamam ilişkinizi biliyordur ama belki geyik olduğunu anlamadı gerçekten gelinlik muhabbetini duyunca böyle bir soru sordu.
Laf sokma gibi neden düşündünüz onu anlamadım?
Resmen laf soktu valla kendince
Çünkü evlilik fikri olsa onun haberi olur biliyor bunu
Aynı ortamda çalışıyoruz her gün konuşuyoruz
Kaldı ki yüzük falan da yok yani

Ben de kadınım. Ve cidden bazen kadınları anlamakta ben bile güçlük çekiyorum. Bence biraz arkadaşlığına mesafe koy, belki kendi evleniyor, streste şuan ve etrafındakiler ne yapıyorsa batıyordur. Ancak dediğin gibi 7 ay daha çok erken, sen vaktini zamanını bilirsin. Ola ki tekrar hepiniz bir araya gelirseniz düğün evlilik vs bu tür muhabbetler etmezsiniz. Yok yere canını sıkmanın bir manası yok boşver.
Her gün maalesef birlikteyiz :))
Streste olması normal
Ama ona hep destek oldum kendimce
Hatta eski eşini unutamıyor .eşi ona değer vermeyen biriydi .bunu biliyorum .bu kişide çok değer veriyor ona kaçırma bu iyi bir insan dedim kaç kere
Olumsuz hiçbir yorumda bulunmadım
Bu tavrını anlayamadım
Başkası dese bu kadar takmam yani

Gelinlik bakmadım
Arkadasım dedi bu gelinlik sana yakışır diye
Bende yok ben bunu isterim dedim
Biliyor evlilik teklifi yok olsa yüzük olur dimi
Zaten ortada herşeyimi anlatıyorum
Öyle bir yola girsek haberi olur Yani aynu ortamda
Hala abartılacak durum gormuyorum

Ben birşey demedim ki
Gelinlik gösterdim diye
Resmen kadın laf soktu
Umrumda değil o da
Şu an soğuk bana
gelınlık baktıgınız ıcın evlenme teklıfı aldıgınızı sanmıs
bu cok normal
laf sokmamıs kı ? sız gelınlıge bakınca aa teklıf mı aldın demıs

sız bunu yanlıs anlayıp tavırlı bır sekılde cevap vermıssınızdır ondan soguk duruyordur belkı

hıc bırsey sormayın ortada sogukluk olmaması lazım hıc sorun yok cunku

gelınlık baktıgınız ıcın evlenme teklıfı aldıgınızı sanmıs
bu cok normal
laf sokmamıs kı ? sız gelınlıge bakınca aa teklıf mı aldın demıs

sız bunu yanlıs anlayıp tavırlı bır sekılde cevap vermıssınızdır ondan soguk duruyordur belkı

hıc bırsey sormayın ortada sogukluk olmaması lazım hıc sorun yok cunku
Öyle demedi işte
Ben onu anlarım
Bu ara herseyde böyle tavır yapıyor zaten
Onu çok iyi tanıyorum
İnsan bozmasını çok iyi bilir
Kendine yapılırsa oturur ağlar ama

sızınle dalga gecer gıbı ımalı mı sordu nıye evlılık teklıfı mı aldın kı ? sorusunu

sızınle dalga gecer gıbı ımalı mı sordu nıye evlılık teklıfı mı aldın kı ? sorusunu
Aynen böyle imalı
Şaşırmış bir şekilde aaa evleniyor musunuz demedi
Kadın beni sevindirik bir tip gibi gösterdi
Kendi kendine gelin güvey olan
Oysa öylesine gösterdim ilişkim olduğu için değil

Back
X