Yetişkin insanlarız, söylediği cümle sizi rahatsız ettiyse ve laf sokar şekilde söylemişse mutlaka anlarsınız, böyle politik insanlar tanıyorum çevremde, aslında laf sokuyor ama öyle bir cümle kuruyor ki "sen ne demek istiyorsun" diye soracak olsan iyi niyete yatabileceği cümleler oluyor, ya da birine söyleseniz "ne var ki bunda" cevabını alacağınız cümleler.rahatsız olduysanız laf sokmuştur.
Birde burada tabu kelimeler var "boşanmış, ayrılmış aile çocuğu,nafaka, ikinci evlilik vs" gibi cümleler insanların konuyu anlamaya çalışmadan saldırmasına neden oluyor.Bunlardan birini söylerseniz anlatmak istediğiniz konu güme gidebilir.Eğer babası hastaydı, yanında bulundum ya da sevgilisinden ayrıldı destek oldum, hiç bunu yapmasını beklemiyordum deseydiniz şu yaşadığınız sinir harbini yaşamazdınız.Tabu kelimelere dokunmadan yazmak esas forumda, ben geçmişte ağzımın payını epey aldığım için artık, başka yöne çekilecek şeyler yazarım diye on kere düşünüyorum.
Canınızı sıkmayın, uzaklaşın gitsin, sizi rahatsız eden insanlarla mesafe en iyisidir.
Evet yanlış anlaşıldı boşanmış kelimesi
Bazı kadın vardır boşanır oh kurtuldum der hayatını daha güzel yaşar böyle küçücük şeylerden nem kapıp söylenen herseyden alınganlık yapıp saldırmaz
Kimi kadın vardır ki boşanır dünyası kararır en ufak söylenen sözü yanlış anlayarak saldıraya geçer .
O yüzden bu tip insanların problemli olduğunu düşünüyorum kendilerini belli ediyorlar çünkü
Boşanmış olabilirsin buna alınıyorsan karşındaki kadının bekarlığından vurmayacaksın o zaman
Ben bu konuya yüz kere yazdım.burda boşanma olayını eleştirmedim.benim vizyonumdaki biri bunu böyle düşünemez zaten yapıma ters
Ama o bayan arkadasımda ona yüz kere söylememe rağmen boşanmasını kafaya takmıştı.çünkü kendini bir erkek üzerinden tanımlıyordu bunun yanlış olduğunu defalarca anlattım anlamadı şimdi yine evleniyor Allah yolunu açık etsin kötü bir dileğim asla yok hatta çok destek vermişimdir kendisine
Ben onun iyiliği için bu kadar düşünürken o bana laf sokar gibi konuşunca sinirlendim
Başkası yapsa umrum olmaz.
Ama birlikte birşeyler paylaştığın yeri gelir ağladığın üzüldüğün biri gün gelip böyle yapıyorsa artık hiçbirşey demiyorum .
Aynen ben masumane söylenen bir lafla imalı söylenen lafı algılayacak kapasitedeyim.
Kendince ortamda beni bozmaya çalıştı .
Bunu anlayamadım
Vardır bir derdi benle bilemiyorum
Çok da umursamıyorum artık
İnsanlar böyle
Mutsuzlukla besleniyorlar bende ona göre mesafemi ayarlarım olur biter.
Kendi kaybeder