Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Herkese iyi hafta
7 aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi şu an düşünmüyoruz ikimizde .ben yapı olarak hemen evlenelim moduna giren bir tip değilim .çok da meraklı değilim .ki bir kadın olarak ne zaman evlenicez hadi beni oyalama ben koca bulucam yaşım geldi geçiyor kafasında asla olmadım olmayacağım da.çünkü ben 1 kez kısmetse evlilik yapmak istiyorum bu hayatta ve doğru kişi olsun istiyorum.
Neyse bir arkadasım la bir konu açıldı.aaa ardebade bu gelinlik sana çok yakışır bak balık modeli ince uzunsun ya kalçan belirgin falan dedi bende şöyle baktım yok ya bu değil ben sana göstereyim ben şunu istiyorum falan dedim resmen geyik yapıyoruz orda
Ordan diğer bir arkadasım atladı.seninki sana evlenme mi teklif etti diye imalı bir şekilde şok oldum .döndüm hayır öylesine gösterdim dedim.evlenme teklifi etmediğini şu an böyle birşey düşünmediğimizi gayet net biliyor
İş arkadasım sonuçta bu kişi .kendisi sorunlar yaşamış hayatta boşanmış şimdi tekrar evleniyor bu arada.
Elimden geldiği kadarıyla onu dinlemişimdir geçmişte hep güzel olumlu şeyler söylemişimdir artık herkes bunaldı onun boşanma hikayesinden .kimse dinlemiyor bile.bir tek ben yanında oldum bu kadar.
Böyle birden gerginleştirdi ortamı.şu an böyle soğuk bana karşı .ne olduğunu anlayamadım bile.
Benim tavırlı olmam gerekirken o tavırlı bana
Ona ilişkimi herseyimi anlattım yanımda oldu dinledi akıl verdi
Neden böyle oldu anlamadım
Benden yaşça büyük biri .hep yalnız kaldığı için üzülüyordum çünkü çok geçinemez burdakilerle
Açık açık konuşsam mı bilemedim.
Çok garip gerçekten bu kadınlar...
Gerçekten neye alindiniz neye sok oldunuz siz gelinlik gösterince oda sormuş ne var ki ben mi cok rahatim insanlar alınacak yer mi arıyor anlamadim kk da son açılan konular hep aynı millet napsada alinsak modunda konular

Boşanmış bir insan değilim.
Cevap vermiyorum derken? sen yazdın cevap verdim. . Burada konu açıyorsan istedigim gibi yazarım, engelleyebiliyorsan engelle gormezsin beni.
Ben cook bosanir miyim bilmem ama sen bu şekil kötü üsluplu konusmayla zor teklif alırsın.

Tavsiyeye gelince
Doğru insanı bulup teklifi al da öyle tavsiye ver bence. :KK70:
Herkes nerdeyse benim gibi düşünüyor yani problemli olan ben değilim 😀😀
Almazsam almam SANANE
Senin gibi evlenip bütün gün kk da takılıp toto büyüteceğime hiç evlenmem daha iyi
Yapıştın resmen

Almazsam almam SANANE
Senin gibi evlenip bütün gün kk da takılıp toto büyüteceğime hiç evlenmem daha iyi
Yapıştın resmen
Sen napıyorsun peki? Soruyu açan burda üyeliği olup yorum yapan biri için aynı şeyi elestirmek 😃
Ben burda sana cevap verirken senin atomu parcalaman:rolleyes:

Boş değil bomboşsun. Üniversite mezunuyum demişsin elini sallasan üni mezunu zaten, yurtdışına çıkmış olmayı gözünde bu kadar büyütme ezik gösteriyor:)) kaldı ki bu saydığın kendince meziyetlerin seni boş biri olmaktan kurtaramamış tüm ilişkisini samimiyet derecesi ona laf sokmasına izin verecek düzeydeki insanlara anlatan kişiler benim gözümde ne moderndir ne de saygın. Karı koca ilişkisi de bahsettiğin gibi birbirinin egosunu okşama üzerine temelli değil ailenden veya çevrenden böyle gördüysen bilemem ama normal insanlar için böyle değil bil istedim.

Bu arada senin gibi boş değilim dediğin kişi belki eğitim olarak sadece üniversite mezunu olmakla kalmayıp senden çok daha kariyerli, yurtdışına çıkmayı bahsetmeye değer bile görmeyecek kadar içselleştirmiş ve özel hayatını kime ne kadar açacağını bildiği için böyle sorunlar yaşamayan biridir ve yazdıklarına gülüyordur :KK70:
Kesin öyledir
Bütün gün kk da millete nasıl sataşsam da içimdeki öfkeyi kussam diye oturan ultra kültürlü Oxford mezunu acayip güzel bir kadındır eminim :KK70:

Sen napıyorsun peki? Soruyu açan burda üyeliği olup yorum yapan biri için aynı şeyi elestirmek 😃
Ben burda sana cevap verirken senin atomu parcalaman:rolleyes:
Ayyy ne kadar komiksin biliyor musun
Atom parçalamıyorum ama en azından burda bütün gün tanımadığım bir kızdan cevap beklemiyorum sizin gibi
Yazayım da cevap atın diye bekliyorsunuz
1 dakikada alıntıladın ya
Ya gerçekten bütün gün siz burda mısınız?
Kadınları bekar-evli diye ayıran bir cahil sin
Sözde evlenemezsin diyorsun bana beni üzmeye çalışıyorsun
O kadar basitsiniz ki
Sizin gibiler bitse keşke bu dünyada
Senin yarın bekar olmayacağın ne malum?
Koskoca da kadınsındır Allah bilir
İşte sende tam o kız gibisin
Umrumda değilsiniz ama yinede yazmak istedim kadın kadının kurdu işte

Son düzenleme:
Ayyy ne kadar komiksin biliyor musun
Atom parçalamıyorum ama en azından burda bütün gün tanımadığım bir kızdan cevap beklemiyorum sizin gibi
Yazayım da cevap atın diye bekliyorsunuz
1 dakikada alıntıladın ya
Ya gerçekten bütün gün siz burda mısınız?
Denk geldi işlerimi yaptim kahvemi icerken girdim evet genelde buralardayim tatlim tıpkı senin gibi.
Bu kadar hakaret edip hala sizli konuşmak kibar kızsın tabi:olamaz::KK48:
Sen hep ayni durumdayken başkalarını elestirdiginin farkina var bi konundan bu zamana kendin ne haldeysen karşı tarafi elestiriyorsun. Zor olmuyor mu kendin ayni durumdayken başkasını yermek

Birde özel mesaja geçti şimdi. Yazmamdan rahatsiz ama özel mesaj atıyor. Başkasıyla uğraş bence kim olduğumu napcan?
Senin kim olduğun belli de mi bana kimsin diyorsun. Tezatlik ustası vallahi.

Seni göz ardı ediyorum sanırım bundan sonra görmem öyle yaptığımda. Uğraşamayacagim üslup onemli benim için

Seni göz ardı ediyorum sanırım bundan sonra görmem öyle yaptığımda. Uğraşamayacagim üslup onemli benim için
İyi yaparsın bende seni ediyorum
Bütün gün vırvır bu ne ya
Gittim geldim buradasın
Üsluptan bahsedene bak
Saldırgan agresif yorumlar yapıp konu sahibini sinir etmeye çalışıyor
Evet özelden attım konumu bölme diye

Yetişkin insanlarız, söylediği cümle sizi rahatsız ettiyse ve laf sokar şekilde söylemişse mutlaka anlarsınız, böyle politik insanlar tanıyorum çevremde, aslında laf sokuyor ama öyle bir cümle kuruyor ki "sen ne demek istiyorsun" diye soracak olsan iyi niyete yatabileceği cümleler oluyor, ya da birine söyleseniz "ne var ki bunda" cevabını alacağınız cümleler.rahatsız olduysanız laf sokmuştur.

Birde burada tabu kelimeler var "boşanmış, ayrılmış aile çocuğu,nafaka, ikinci evlilik vs" gibi cümleler insanların konuyu anlamaya çalışmadan saldırmasına neden oluyor.Bunlardan birini söylerseniz anlatmak istediğiniz konu güme gidebilir.Eğer babası hastaydı, yanında bulundum ya da sevgilisinden ayrıldı destek oldum, hiç bunu yapmasını beklemiyordum deseydiniz şu yaşadığınız sinir harbini yaşamazdınız.Tabu kelimelere dokunmadan yazmak esas forumda, ben geçmişte ağzımın payını epey aldığım için artık, başka yöne çekilecek şeyler yazarım diye on kere düşünüyorum.

Canınızı sıkmayın, uzaklaşın gitsin, sizi rahatsız eden insanlarla mesafe en iyisidir.

Yetişkin insanlarız, söylediği cümle sizi rahatsız ettiyse ve laf sokar şekilde söylemişse mutlaka anlarsınız, böyle politik insanlar tanıyorum çevremde, aslında laf sokuyor ama öyle bir cümle kuruyor ki "sen ne demek istiyorsun" diye soracak olsan iyi niyete yatabileceği cümleler oluyor, ya da birine söyleseniz "ne var ki bunda" cevabını alacağınız cümleler.rahatsız olduysanız laf sokmuştur.

Birde burada tabu kelimeler var "boşanmış, ayrılmış aile çocuğu,nafaka, ikinci evlilik vs" gibi cümleler insanların konuyu anlamaya çalışmadan saldırmasına neden oluyor.Bunlardan birini söylerseniz anlatmak istediğiniz konu güme gidebilir.Eğer babası hastaydı, yanında bulundum ya da sevgilisinden ayrıldı destek oldum, hiç bunu yapmasını beklemiyordum deseydiniz şu yaşadığınız sinir harbini yaşamazdınız.Tabu kelimelere dokunmadan yazmak esas forumda, ben geçmişte ağzımın payını epey aldığım için artık, başka yöne çekilecek şeyler yazarım diye on kere düşünüyorum.

Canınızı sıkmayın, uzaklaşın gitsin, sizi rahatsız eden insanlarla mesafe en iyisidir.
Evet yanlış anlaşıldı boşanmış kelimesi
Bazı kadın vardır boşanır oh kurtuldum der hayatını daha güzel yaşar böyle küçücük şeylerden nem kapıp söylenen herseyden alınganlık yapıp saldırmaz
Kimi kadın vardır ki boşanır dünyası kararır en ufak söylenen sözü yanlış anlayarak saldıraya geçer .
O yüzden bu tip insanların problemli olduğunu düşünüyorum kendilerini belli ediyorlar çünkü
Boşanmış olabilirsin buna alınıyorsan karşındaki kadının bekarlığından vurmayacaksın o zaman
Ben bu konuya yüz kere yazdım.burda boşanma olayını eleştirmedim.benim vizyonumdaki biri bunu böyle düşünemez zaten yapıma ters
Ama o bayan arkadasımda ona yüz kere söylememe rağmen boşanmasını kafaya takmıştı.çünkü kendini bir erkek üzerinden tanımlıyordu bunun yanlış olduğunu defalarca anlattım anlamadı şimdi yine evleniyor Allah yolunu açık etsin kötü bir dileğim asla yok hatta çok destek vermişimdir kendisine
Ben onun iyiliği için bu kadar düşünürken o bana laf sokar gibi konuşunca sinirlendim
Başkası yapsa umrum olmaz.
Ama birlikte birşeyler paylaştığın yeri gelir ağladığın üzüldüğün biri gün gelip böyle yapıyorsa artık hiçbirşey demiyorum .
Aynen ben masumane söylenen bir lafla imalı söylenen lafı algılayacak kapasitedeyim.
Kendince ortamda beni bozmaya çalıştı .
Bunu anlayamadım
Vardır bir derdi benle bilemiyorum
Çok da umursamıyorum artık
İnsanlar böyle
Mutsuzlukla besleniyorlar bende ona göre mesafemi ayarlarım olur biter.
Kendi kaybeder

Evet yanlış anlaşıldı boşanmış kelimesi
Bazı kadın vardır boşanır oh kurtuldum der hayatını daha güzel yaşar böyle küçücük şeylerden nem kapıp söylenen herseyden alınganlık yapıp saldırmaz
Kimi kadın vardır ki boşanır dünyası kararır en ufak söylenen sözü yanlış anlayarak saldıraya geçer .
O yüzden bu tip insanların problemli olduğunu düşünüyorum kendilerini belli ediyorlar çünkü
Boşanmış olabilirsin buna alınıyorsan karşındaki kadının bekarlığından vurmayacaksın o zaman
Ben bu konuya yüz kere yazdım.burda boşanma olayını eleştirmedim.benim vizyonumdaki biri bunu böyle düşünemez zaten yapıma ters
Ama o bayan arkadasımda ona yüz kere söylememe rağmen boşanmasını kafaya takmıştı.çünkü kendini bir erkek üzerinden tanımlıyordu bunun yanlış olduğunu defalarca anlattım anlamadı şimdi yine evleniyor Allah yolunu açık etsin kötü bir dileğim asla yok hatta çok destek vermişimdir kendisine
Ben onun iyiliği için bu kadar düşünürken o bana laf sokar gibi konuşunca sinirlendim
Başkası yapsa umrum olmaz.
Ama birlikte birşeyler paylaştığın yeri gelir ağladığın üzüldüğün biri gün gelip böyle yapıyorsa artık hiçbirşey demiyorum .
Aynen ben masumane söylenen bir lafla imalı söylenen lafı algılayacak kapasitedeyim.
Kendince ortamda beni bozmaya çalıştı .
Bunu anlayamadım
Vardır bir derdi benle bilemiyorum
Çok da umursamıyorum artık
İnsanlar böyle
Mutsuzlukla besleniyorlar bende ona göre mesafemi ayarlarım olur biter.
Kendi kaybeder
takmayın kafanıza, yedi yirmidört bizim evde takılan sabahın altısında gelip akşam oniki bire kadar bizde oturan bir arkadaşım ki çok yakındık, bende çok derdini dinlemiştim, sevgili bulduğunda " benimki kimseyi beğenmiyor, yarın biz evlenirsek senide eşini de eve sokmaz, çok seçici" demişti bana da şaşırıp kalmıştım.Aramızda bir sorun da yoktu oysaki ama onca zaman bana bilenmiş durmuş ben bilmeden.Sizin arkadaşta böyle bir şeydir belki.

takmayın kafanıza, yedi yirmidört bizim evde takılan sabahın altısında gelip akşam oniki bire kadar bizde oturan bir arkadaşım ki çok yakındık, bende çok derdini dinlemiştim, sevgili bulduğunda " benimki kimseyi beğenmiyor, yarın biz evlenirsek senide eşini de eve sokmaz, çok seçici" demişti bana da şaşırıp kalmıştım.Aramızda bir sorun da yoktu oysaki ama onca zaman bana bilenmiş durmuş ben bilmeden.Sizin arkadaşta böyle bir şeydir belki.

Ahahahhaha ne deli kadınlar var şu dünyada :D :D :D

Yani açıkçası ben şok olunacak birşey görmedim. Bebek kıyafeti bakan evli ve yaşı uygun bir hanım hakkında hamile mi diye düşünülür, gelinlik bakan sevgilisi olan bekar bir hanım hakkında evleniliyor mu diye düşünülür, araba bakan biri için araba mı alacak diye düşünülür vs vs.

Kötü niyetli mi yaptığını düşünüyorsunuz? O zaman zaten evlilik meraklısı olmadığınızı söylemişsiniz, takılmazsınız bile. Yooo bakmak hoşuma gidiyor der geçersiniz

Ahahahhaha ne deli kadınlar var şu dünyada :KK70: :KK70: :KK70:
Buhranda olmasına verdim ben genede.Çünkü evliliği çok kafaya takmıştı, toplumsal baskılardan da bunalmıştı, netten tanıştığı ve kendisine ben genel kurmay başkanı olacağım yakında gibi akla zarar yalanlar uyduran bir kişiye kapılmış sürükleniyordu, bu saçma cümlesini mutsuzluğuna ve depresyonuna verdim açıkçası.

Buhranda olmasına verdim ben genede.Çünkü evliliği çok kafaya takmıştı, toplumsal baskılardan da bunalmıştı, netten tanıştığı ve kendisine ben genel kurmay başkanı olacağım yakında gibi akla zarar yalanlar uyduran bir kişiye kapılmış sürükleniyordu, bu saçma cümlesini mutsuzluğuna ve depresyonuna verdim açıkçası.

işte maalesef toplumsal baskı dediğiniz gibi... kadınların ayarını çok bozuyor çok :(

Back
X