Arkadaşımın makyaj sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Kız arkadaşım sevgilisi ile ufak bir tartışma yaşamış hesabı olmadığı için benden rica etti bundan dolayı yazıyorum arkadaşım erkek arkadaşı ile son zamanlarda düzenli olarak buluşmaya başlamış ve arkadaşım makyaj sevmediğini söylerek pek makyaj yapmıyormuş bir gün erkek arkadaşı olmadan dışarı çıkmış erkek arkadaşına da bie fotoğraf atmış bu fotoraf sayesinde erkek arkadaşı arkadaşının makyaj yaptığını farketmiş ve neden bulustugumuzda ısrarla yapmamana rağmen ben yokken yaptın diyerek bie tartışma başlamış sizce kim hakli erkek arkadaşınin bu yaptığı gereksiz bir kuruntu mu yoksa gerçekten onun yerine başkalarının yanında makyaj yaptigi için haklı mi ?
(Bu paragrafı ilgili şahıs yazıp gönderdi paylaşmam için, düşük olmuşsa cümleler affola)

Kız arkadaşım sevgilisi ile ufak bir tartışma yaşamış hesabı olmadığı için benden rica etti bundan dolayı yazıyorum arkadaşım erkek arkadaşı ile son zamanlarda düzenli olarak buluşmaya başlamış ve arkadaşım makyaj sevmediğini söylerek pek makyaj yapmıyormuş bir gün erkek arkadaşı olmadan dışarı çıkmış erkek arkadaşına da bie fotoğraf atmış bu fotoraf sayesinde erkek arkadaşı arkadaşının makyaj yaptığını farketmiş ve neden bulustugumuzda ısrarla yapmamana rağmen ben yokken yaptın diyerek bie tartışma başlamış sizce kim hakli erkek arkadaşınin bu yaptığı gereksiz bir kuruntu mu yoksa gerçekten onun yerine başkalarının yanında makyaj yaptigi için haklı mi ?
(Bunu çocuk yazıp gönderdi paylaşmam için düşük olmuşsa cümleler affola)
Tartışma sebepleri bence saçma olmuş demek ki o gün makyaj yapmak istemiş canı yapmış belki canı sıkıldı kafasını dağıtmak için yapmış da olabilir.

Tartışma sebepleri bence saçma olmuş demek ki o gün makyaj yapmak istemiş canı yapmış belki canı sıkıldı kafasını dağıtmak için yapmış da olabilir.
Bence de ama çocuk benim için kendine bakmıyorsun demeye getirmiş sanırsam...

Ayrıca şu size karışan kıskanan erkekleri seviyor diye düşünmekten vazgeçin.

Kendi bedeni ile ne yapıp yapmaması konusunda fikir alan kız suçlu.
Ayrılsın daha "insan" birisini bulsun. Sorunu kökten çözdüm.
Kesinlikle nereden buluyorlar böyle adamları hiç anlamam

Ayrıca şu size karışan kıskanan erkekleri seviyor diye düşünmekten vazgeçin.
Kıskanmak değilmiş benim için kendine bakmıyorsun gibi bir tavra girmiş

Kelimeyi. Var mi tdk'da boyle bir kelime ? Neden sorunu degil de sorunsali?
Evet var bakarsan görürsün :D Ha eğer bakamayacaksan ben açıklayayım çözümsüz, çözümü belirsiz olan demek

Back
X