- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 21 yaşlarındayken sacma gelen her seyi cikarirdim hayatimdan. Bu disiplin sayesinde daha kaliteli hayat yaşama sansimizi artirdigimizi düşünürüm. Insanlarla iliskimiz yasam kalitemizi etkiler nede olsa.Siz tek bir saçmalıkta bütün ilişkilerinize noktayı koyuyor musunuz? Eğer öyleyse helal
Selam, ben sorunsal sıfatından tiksinen bir kadınım.Biz de onu tartışıyorduk. Hoşgeldiniz! Sizin görüşünüz nedir?
Hey! Ben de sorunsal kelimesiyle arasında çok sıkı bir bağ olan kadınım.. Sorunuz gelince; seviyorlarmış efendim, ondan ötürü olacak...Selam, ben sorunsal sıfatından tiksinen bir kadınım.
Tartıştığınızı görmemiştim. N'aber?
Konunuzla ilgili ise;
Çok gereksiz bir tartışma olmuş. Bu kadar basit bir meseleyi aralarında çözemiyorlar ya da anlaşamıyorlarsa ve dediğiniz gibi erkek arkadaşı da tutarsızsa neden hala birlikteler?
Hrbden çk mnyk var hele yavNe zmn makyaj yapicani ona mi sorcak? Manyaga bak hele
Kendinizce bir cikis yaptiniz bari arkasinda durun asiri komik gorunuyorsunuz ve kurdugunuz cumleyi cok irite edici buldum.Ha oradan ogrenmisim ha buradan, sazanlar var nasilsa
Ah siz çok yaşayın morportakal.Her sorunsal kelimesi iceren konuda "sorunsal ne ya" "böyle bir kelime mi var" "ayy ogretmenmissin daha boyle bir kelime olmadigini bilmiyorsun" tadinda yorumlar oldugu icin yazma geregi duydum;
Fransizcadaki "problematique" kelimesinin birebir cevirisidir. TDK tarafindan da taninir.
İlişki dinamiklerini pek bilmiyorum. Ama tahmin edersiniz ki bura Türkiye, erkek egemen bir toplum. Makyaj yap denirse yapılacak, çıkar denirse çıkarılacak.Konuya gelince abartilacak bir mevzu degil bence canım isteyince yapiyorum istemeyince yapmiyorum gibi bir aciklama yeterli bence.
Branş nedir sayın hocam .Her sorunsal kelimesi iceren konuda "sorunsal ne ya" "böyle bir kelime mi var" "ayy ogretmenmissin daha boyle bir kelime olmadigini bilmiyorsun" tadinda yorumlar oldugu icin yazma geregi duydum;
Fransizcadaki "problematique" kelimesinin birebir cevirisidir. TDK tarafindan da taninir.
Ben yaptığımı söyledim hanımefendi. Tiyatroya gidin, tırmanın, yüzün demedim. Diyemem de, çünkü kendim yapmıyorum. İlber Ortaylı çok okuyun okuduğunuz okullar size yetmeyecek çocuklar demiş, ki Türkiye Cumhiyeti’nin kurucu Kemal Atatürk her bulduğu fırsatta kitap okumuş. Demek ki bir alamet var diyerek ben de kitap okuyorum, kötü bir öneri sunduğumu da düşünmüyorum. Okuyalım güzelleşelimBu kk de kendini kültürlü ufku geniş bilgili cool gibi göstermek icin genelde söylenen belirli bazı cümleler var iyiki de öğrenilmiş habire tekrarlanıp duruluyor.
Az biraz kitap okuyun boş zamanınız cok herhalde sosyal çevrenizi genisletin tiyatro sosyal aktivelere katılın bla bla bla
Yani boyle söylenince söyleyen kişi yapıyormuş gibi bir izlenim yaratmaya mi calisliyo nedir baska taktiklere geçsek artik hep aynı senaryo hep![]()
"Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir" diyorlar demek ki... Peki o halde anlaşamadan sevişmeye devam etsin sizin sevgi pıtırcıklarıHey! Ben de sorunsal kelimesiyle arasında çok sıkı bir bağ olan kadınım.. Sorunuz gelince; seviyorlarmış efendim, ondan ötürü olacak...