- 28 Ocak 2013
- 110
- 16
- 48
benim bir arkadşım var adı ayşe ne zaman buluşsak ne zaman konuşsak, sevgilimle bana nazar değidiriyor.kavga ediyoruz hemen ardından.ben önceleri kendi kuruntum sandım ama sonra farkettim böyle olduğunu.sürekli uzun ilikisi olmadığından bahsediyor sürekli benim sevgilimi soruyor o kadar yakın olmadıkları halde sadece tanışmışlıkları var yani 1 kere gördü.o ne zaman sorsa ardından sebebsiz yere kavga çıkıyor aramız bozuluyo zaten bakışları falan da hiç normal değil sizce ne yapamalıyım sizinde başınıza geldimi böyle bir şey ? onla
görüşmediğimiz zamanlar aramız çok iyi sevgilimle bi kere msj atsın bana direk kavga çıkıyor nedense yada bi soğukluk oluyo sürekli bana onu anlattırıyo ne yaptığımızı falan merak ediyor .bu sürekli olduğu için yazdım buraya sizin başınızada geldiyse gerçekten merak ediyorum nedenlerini yazarsanız sevinirim
görüşmediğimiz zamanlar aramız çok iyi sevgilimle bi kere msj atsın bana direk kavga çıkıyor nedense yada bi soğukluk oluyo sürekli bana onu anlattırıyo ne yaptığımızı falan merak ediyor .bu sürekli olduğu için yazdım buraya sizin başınızada geldiyse gerçekten merak ediyorum nedenlerini yazarsanız sevinirim