Arkadaşımın nikah fotoğrafları

sporcuanne1997

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
55
0
96
kızlar bir arkadaşım var baya samimi olduğumuz,sözlendi,nişanlandı,nikah yaptı geçenlerde düğünü bahara doğru.nikah şahidi beni yazdırmış o derece samimiyiz nikahını kıydık 7 aralıkta,bende dün akşam nikah fotolarından bir iki tane attım faceye kendimin de olduğu etiketledim eşini de tanıyorum onu da etiketledim.bi msj geldi tlf.a 2 dk sonra canım o resimleri siler misin...sinir oldum yani ilk defa koydugum bişey değil daha önce de nişandan vs bi sürü resimleri var facebook sayfamda hatta kendi de yorum attı,benim nişan düğün resimlerimi de ertesi gün yüklemişti şimdi nıye boyle bişey dedi.bende bozuldum cevap bıle vermeden kaldırdım..hala kırgınım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Adamın erkek cocugu olmus acmıs cocun seyını gostermıs. Bence bu kadar samımı bı arkadasın neden rahatsız olmus bu ılgınc
Bunu oncelıkle sor
Daha sonra bende evlendım ama sen dugun fotolarımı koydugunda ben bu sekılde bır tutum sergılemedını belırt ve ona kırgınlıgını dıle getır
3 secenek esı yakında senle gorusmesını engelıcektır hıc sasırmam

Bence tasa etme uzulme boswer.

nisan dügün vs gibi özel seyler yani kendisi paylasmak ister
sanirim hakli
belki daha kibar olabilirdi
sizi kirmadan
ama hakli geldi bana
ben olsam bende hoslanmam sanirim ama güzel güzel söylerim
üzülmeyin
bence takilmayin ama tabi trip yakmak hakkiniz :)

Aynen katılıyorum

Aynı şeyi arkadaş konu sahibesinden önce kendiside yapmış
Fotoğrafları yüklemiş o da
Bence haklı değil
Kendisine yapılmasını istemiyorsa kendi neden yapmış...

bence nedenini sormalıydınız yakın arkadassa hatta sakayla karısık bile cevap veebilirdiniz belkide haklı bir sebebi var bilinmez

bütün olasılıkları düşünürsek düğünü bahara olacak demişsiniz acaba arkadaşınızın bu nikahtan haberi olmayan akrabaları görmesin diye mi öyle yaptı size ??? eğer böyle ve bunun gibi sebepleri daha açıklayıcı ve güzel bir uslupla söyleyebilirdi

sizi nikah şahidi olarak seven sayan birisi...mutaka geçerli bir sebebi vardır.haklı olduğunuz nokta; sebebini açıklamadan sadece silmenizi istemesi..birçok sebep-neden olabilir..bir arkadaşımızın dediği gibi nikahtan haberi olmayan kendi yada eşinin akrabalarından birileri olabilir..yada eşi istemiyor rahatsız olmuş olabilir..bence bu kadar samimi ve güzel bir dostluğu resim yüzünden zedelemeyin ve bu durumun sizi incittiğini ve nedenini bilmek istediğinizi söyleyin..Allah mutlu etsin..

kendisi de seninkileri yüklemiş sana birşey demeye hakkı yokmuş bence.hem daha önce yüklemişsin niye şimdi birşey diyorki.sizin durumunuzda arkadaşın haksız ama ben bu konuda şöyle düşünüyorum.
birisinin başkalarının fotolarını yükleyip etiketlemeye hakkı olmadığını düşünüyorum.ben mesela facebook a foto koymaktan hoşlanmıyorum hele tatilim,doğum günüm ,bilmemneyim diye fotolar koymak bana komik geliyor.neyse herkesin kendi görüşü,tabi yine de birkaç foto koydum ama sadece arkadaşlarım görüyor.başkasının görmesini istemiyorum,eşim de aynı şekilde.bir arkadaşım beraber olduğumuz bir günü çekmiş ve etiketlemiş.olur olmaz arkadaşları yorum yapmış falan.canım ben resimimin yüklenmesini pek sevmem beni siler misin dedim.tamam dedi.1 ay sonra yine aynı.yine dedim güzelce birkaç ay sonra yine aynı şeyi yaptı.kızdım açıkcası.dikkat ediyorum böyle herkesi yüklüyor etiketliyor herkes istemeyebilir yaptığı çok yanlış bence.

belli ki samimiyetinize güvenerek nedenini belirtme ihtiyacı duymamış arkadaşınız.
kırılıp içinizi soğutmak yerine bence uygun bir zamanda, bir muhabbet arasında "neden kaldırmamı istedin"şeklinde sorabilirsiniz..

samimi bir arkadaşlık sonuçta, hemen kırılmak küsmek hoş değil..

alacağınız cevaba göre bir tutum sergilersiniz, aceleci olmayın ...

bende neden kırıldığınızı anlamadım.yakın arkadaşmışsınız mutlaka bi sebebi vardır keşke sorsaydınız.

ben arkadaşınıza hak verdim ben olsam bende istemezdim.belki nazardan korkuyordur herkes görsün istemiyordur yada kötü çıkmıştır.bence onun özeli....

sizin fotoları o yüklemiş ama siz bişey dememişsiniz bu sizin tercihiniz.aynısını ondan beklemek pek doğru değil.

Bence arkadasinla ilgisi yokdur. Emin ol, esi istememisdir. Benim esimde bu konu yuzunden yakinlarima beni rezil ettigi cok oldu
kim resmimi koyuyorsa esim hemen rahatsiz oluyordu ve sildirmemi isterdi:)

bende tabi zadece silermisiniz diye rica ederdim, ama esimin emri oldugunu tabiki soylemezdim:))

: )) canım kırılma, bulumcuk olmuş o, yaptığını özel hayatına müdahale olarak görmüş, kontrol etmek istemiş, keşke sen koymasaydın bazıları takılrı böyle işlere...
uzak dur, bazı kadınlar evlendi mi niyeyse kimyası değişiyor, mucit edasında keşfedilmiş bir deha havasında geziyor...
kırılma ve gücenme, kimseyi tanıyamazsın, bugün aynı kaptan yediğin insan yarın o kaba eder. sakin ol gül geç, heyecanına ve görmemişliğine ver.
boşver tatlımmm...

canım yaa aslında bu aranızdaki samimiyetle alakalı bır durum degıl .

bazı kısıler hoslanmaz boyle seylerden .sahsen ben de hıc hoslanmıyorum .

ben facemi etıkete kapattım .benım onayım olmadan benım duvarımda

yayınlanmıyor .benım arkadaslarımda boyle yaptıgımda kırılıyorlar .

bır yere gıdıyoruz ,girdigimiz cıktıgımız her yerın etıketını yapıyorlar

benım gıttıgım yerlerden dıger arkadaslara ne ! hoslanmıyorum o yuzden

etıket onayına izin vermıyorum .benım arkadaslarımda kırılır bu yuzden .

arkadasınızda boyle bırı olabılır .belkı de fotolarda guzel cıkmamıstır

yada eşi kızmıstır o yuzden kaldırmanı istemıstır .bence bıraz anlayıs cnm

bunda kırılacak bır sey yok

Madem bu kadar yakınsınız..aaa neden canım ne oldu ki?..diye o an niye sormadın? sen de tuhafsın..birşey demedim diyorsun? neden?

Arkadaşınızın penceresinden bakarsam olaya..olabilir nikah bu..belki ilk kendi paylaşmak istemiştir face te..ya da ne bileyim belki foto paylaşmayı düğüne saklamıştır...
Ben olsam şahsen ne kadar yakın olursam olayım..canım face e koyuyorum fotoları ..diye söyler öyle koyardım..

nikah bu..son nokta..söze nişana benzemez..bu taraftan bakınca size göre çok önemli olmasa da haklı diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…