- 28 Mayıs 2012
- 55
- 0
- 96
- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
kızlar bir arkadaşım var baya samimi olduğumuz,sözlendi,nişanlandı,nikah yaptı geçenlerde düğünü bahara doğru.nikah şahidi beni yazdırmış o derece samimiyiz nikahını kıydık 7 aralıkta,bende dün akşam nikah fotolarından bir iki tane attım faceye kendimin de olduğu etiketledim eşini de tanıyorum onu da etiketledim.bi msj geldi tlf.a 2 dk sonra canım o resimleri siler misin...sinir oldum yani ilk defa koydugum bişey değil daha önce de nişandan vs bi sürü resimleri var facebook sayfamda hatta kendi de yorum attı,benim nişan düğün resimlerimi de ertesi gün yüklemişti şimdi nıye boyle bişey dedi.bende bozuldum cevap bıle vermeden kaldırdım..hala kırgınım..
Adamın erkek cocugu olmus acmıs cocun seyını gostermıs. Bence bu kadar samımı bı arkadasın neden rahatsız olmus bu ılgınc
Bunu oncelıkle sor
Daha sonra bende evlendım ama sen dugun fotolarımı koydugunda ben bu sekılde bır tutum sergılemedını belırt ve ona kırgınlıgını dıle getır
3 secenek esı yakında senle gorusmesını engelıcektır hıc sasırmam
Bence tasa etme uzulme boswer.
belki kendinin güzel çıkmadığı,kendini beğenmediği fotoğraflardır..
kızlar bir arkadaşım var baya samimi olduğumuz,sözlendi,nişanlandı,nikah yaptı geçenlerde düğünü bahara doğru.nikah şahidi beni yazdırmış o derece samimiyiz nikahını kıydık 7 aralıkta,bende dün akşam nikah fotolarından bir iki tane attım faceye kendimin de olduğu etiketledim eşini de tanıyorum onu da etiketledim.bi msj geldi tlf.a 2 dk sonra canım o resimleri siler misin...sinir oldum yani ilk defa koydugum bişey değil daha önce de nişandan vs bi sürü resimleri var facebook sayfamda hatta kendi de yorum attı,benim nişan düğün resimlerimi de ertesi gün yüklemişti şimdi nıye boyle bişey dedi.bende bozuldum cevap bıle vermeden kaldırdım..hala kırgınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?