Arkadaşımın nişanlısı?!?

Sizce tepki göstermeli mi ?

• Evet

OY: 60 75,0%
  • Hayır

OY: 20 25,0%

• Ankete Katılan
    80

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Merhaba kızlar bu soruyu arkadaşım için soruyorum kendisinin üyeliği yok ancak cevapları ileticem kendisine.
Sorun şu nişanlısının durumu iyi ancak şu sıralar biraz sekteye uğradı.Ekonominin durumu malum.Normalde temmuzda düğünleri vardı yani düşünüyorlardı ama yapamıyorlar.Çünkü nişanlısı durumumu biraz düzelteyim diye oyalıyor( bana göre)
Ancak bu zaman zarfında düğün yapamıyorum diye dert yanıp 3 tane kız kardeşini yurtdışına tatile gönderse 1 haftalığına(maddiyat tamamen abiye ait) birşey deme ihtiyacı hisseder misiniz?
Kendi bir çift laf söylemek istiyor ancak yanlış anlaşılmak istemiyorum beni ilgilendirmez onların paraları diyor.
Bende söyle diyorum bana göre haksızlık yani.
Sizce ne yapmalı?
Edit:
Gelen ısrarlar sonucu birşey eklemem gerekiyor sanırım.Arkadaşıma 250 bin tl değerinde tektaş alındı çocuk tarafından.Beni arkadaşımı boş yere gazlıyor olarak algıladınız ancak kendisi mutsuz sonuçta.

Son düzenleme:
Üç kişiyi yurt dışına gönderecek parayla, hele de şu dövizle, muazzam bir düğün yapılabilir. Eğer aralarında yakın zamanda bir soğukluk veya kavga vesaire olduysa çocuğun oyalıyor olması mümkün.
Bana kalırsa çocukta mantık şu: düğünde onun çok daha fazlasını harcayacağı için bu miktarı önemsemiyor gibi ama arkadaşım gerçekten üzüldü

Ne demek beni ilgilendirmez asıl en çok arkadaşınızı ilgilendirir. Ben düğün erteleyim para yok diye görümcekler yurtdışlarına tatillere gitsin düşünürken bile cinlerim tepeme çıktı arkadaşınız iyi sabırlı
İnanın bende inanılmaz sinir oldum.Gazlıyorum şimdi onu mutlaka tepkini göster diye.

Hem eğer kız kardeşlerinin şu durumda gezmesine bile laf söylemeyecek kadar pısırıksa arkadaşınızın uyarmasında ve konuşmalarında fayda var. Şimdiden düğün arefesinde görümcelik yapacaklarsa tepkisini koymalı
Ben olsam yapıştırmıştım cevabını zaten.Ama kendisi biraz çekingen.

Ben olsam yapıştırmıştım cevabını zaten.Ama kendisi biraz çekingen.

Çekingen olabilir ama çocuk bunu yüzsüzce 'kardeşlerimi tatile göndericem düğünü hallederiz' gibi bir edayla söylediyse sıkıntı var demektir. Kendini çok saf göstermemeli, evlenince üstüne giderler sonra. Geleceğe yatırım için çenesini açsın biraz söyleyin :KK12::sinirli:

Bu ne saçmalık ya. Adamın bildiğin evlenmeye niyeti yok.
Oldu da arkadaşınızın ısrarıyla evlendi diyelim.Hep böyle olacak. Tabiri caizse arkadaşınızın yemediğini ailesi yiyecek.

Sacmalık.. Sevdiğinle evlenmek mi kardeşlerini taa yurtdışına tatile göndermek mi? Birkere kardeşlerinde de sorun var biz tatile gideriz senin düğünün olacak masrafa gerek yok diyemiyorlar mı ? Bencilmiş bunlar.. Kendilirini düşünmüşler resmen.. Para yok diyorsa hiçbir konuda olmamalı.. Kız ağızını açsın.. Hee demiyorum öyle kırıp döküp ağızına geleni saysın diye.. Ama söylesin içindi tutmasın.. Düğünümüzü erteliyorsun kardeşlerin yurdışına tatile gidiyor evlenmek istemediğini düşündürtüyor bana bunlar falan desin yani öyle sus pus da durulmaz budurumda.. Onlarn parasına ihtiyacı yok kimsenin yok zaten ama ortada bir gerçek var düğün evlilik.. Ne olacak evlenince de kazandığını kardeşlerine mi verecekk peehhhh 😒😒

Back
X