Arkadaşımın nişanlısı?!?

Sizce tepki göstermeli mi ?

• Evet

OY: 60 75,0%
  • Hayır

OY: 20 25,0%

• Ankete Katılan
    80
Temmuz ayını düşünüyorlardı ama olmayacağı belli oldu sonradan zaten.Bekliyorlar.
Pırlanta takısı var yüzüğü 250 bin tl değerinde
Maşallah adam arkadaşınıza bir yüzük için 250 bin vermiş. .Mümkünse arkadaşınız kardeşlerine yaptığına karışmasın o mu gözüne batmış. .

Olmadı yüzüğünü sattırsın düğününü yaptırsın.

Belli ki Nisanlisinin bir düşüncesi var gidip tatil olayını konuşmasın.

Maşallah adam arkadaşınıza bir yüzük için 250 bin vermiş. .Mümkünse arkadaşınız kardeşlerine yaptığına karışmasın o mu gözüne batmış. .

Olmadı yüzüğünü sattırsın düğününü yaptırsın.

Belli ki Nisanlisinin bir düşüncesi var gidip tatil olayını konuşmasın.
Peki söyleceğim kendisine.

Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Tamamen böyle söylüyor nişanlısı ticaret yapıyor ve yüklü bir miktar bekliyor şuan.
Yazdıklarınıza bakılırsa ben sizde kötü niyet ve kıskançlık sezdim.
Umarım arkadaşınız sizinle olan arkadaşlığını bitirir.

Bence hiçbirşey söylemesin arkadaşınız.

Tatil parasının çok çok daha fazlasına yapılacak bir düğünden bahsediyoruz anladığım kadarıyla, o yüzden toplu para beklemesi normal geldi bana.

Söyleyip görümceleri kıskanıyor pozisyonuna düşebilir,hiç gerek yok.

Alakası bile yok neden kıskanayım?? Kendisi gelip ağlayarak benimle evlenmek istemiyor mu acaba dediği zaman bende yapamıyorsan ayrıl dedi ne dememi bekliyorsunuz.Hadi ilk mesajımdan onu anladınız diyelim.İkinci mesajımda para bekliyor demişim bunda ne kıskançlık gördünüz onu anlamadım.Kaldı ki hepsini okutacam zaten ona.

Konu sahibinin kendisi aslinda bence bu durumu yaşayan...
Zira kendisinin de nisanlsi oldukca varlikli ve kendisinin de yüzüğü oldukça pahali olduğunun konusu geçmişti buralarda
Neyse...

İnanın bende inanılmaz sinir oldum.Gazlıyorum şimdi onu mutlaka tepkini göster diye.
Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Adamın açıklamaları gayet mantıklı ve makul iken, 250 bin tl lik yüzük sahibi kızın 30-40 binlik tatil için nişanlısından ayrılması için 2 aydır GAZ VEREN ARKADAŞ kötü niyetlidir, net.

Zira kendisinin de nisanlsi oldukca varlikli ve kendisinin de yüzüğü oldukça pahali olduğunun konusu geçmişti buralarda
Neyse...
Aksine nişanlısı zengin değil ve çoğu hayali gerçekleşmediği için kızgın diye hatırlıyorum ben.

Merhaba kızlar bu soruyu arkadaşım için soruyorum kendisinin üyeliği yok ancak cevapları ileticem kendisine.
Sorun şu nişanlısının durumu iyi ancak şu sıralar biraz sekteye uğradı.Ekonominin durumu malum.Normalde temmuzda düğünleri vardı yani düşünüyorlardı ama yapamıyorlar.Çünkü nişanlısı durumumu biraz düzelteyim diye oyalıyor( bana göre)
Ancak bu zaman zarfında düğün yapamıyorum diye dert yanıp 3 tane kız kardeşini yurtdışına tatile gönderse 1 haftalığına(maddiyat tamamen abiye ait) birşey deme ihtiyacı hisseder misiniz?
Kendi bir çift laf söylemek istiyor ancak yanlış anlaşılmak istemiyorum beni ilgilendirmez onların paraları diyor.
Bende söyle diyorum bana göre haksızlık yani.
Sizce ne yapmalı?
Bıraksın adamı ondan bir cacık olmaz

Aksine nişanlısı zengin değil ve çoğu hayali gerçekleşmediği için kızgın diye hatırlıyorum ben.
Benim düğün tarihim 29 eylül arkadaşlar:).Salonum tutuldu herşey ayarlandı.Ayrıca benim tektaşım 2 karat :) ve 250 bin tl değil sakin olalım lütfen :).Benim o dönemim geçti.

Neyse...
Benim düğünüm 29 eylül arkadaşım.Herşeyim ayarlandı bende bir sıkıntı yok.Ayrıca yüzüğüm 2 karat ve 250 tl değil keşke olsa:).

Nişanlısı oyalıyor olabilir.

Bu arada arkadaşınız şimdiden daha resmiyette bir şey yokken abilerinin kız kardeşlerine yaptığı jesti kıskanmasın.

Bu yaz düğünü olacak kişi şimdiden gelindiğini almış. Düğün yapacağı yeri çoktan ayarlamış olmalıydı.

Bu hikayede eksik bir şeyler var gibi..

Bence gelin hanim biliyor oyalandigini, ama damat zengin. Ondan dolayi birsey demiyor. Sabir cekiyor, ilerde o'da zengin olur diye güya. Ve "dügünü ertelesek dahada dahada lüks olur" diye mühtemelen kendini telkin ediyor.

Yani hayati paylasmak isteyen iki kisi, herseyi beraber konusur, beraber hal eder. Burda gelin hanim "sen bilirsin bey'im" modunda. Yani elbette insan hesap sorar "dügünü ertelemek istiyorsun ama kardeslerini yurtdisina yolluyorsun, hayirdir?" diye. Ama gelin hanim korkuyor zengin damadi kacircak diye.

Peki neden arkadaşınızın kafasını karıştırıyorsunuz?

Umarım arkadaşınız sizi dinleyecek kadar saf değildir.
Ya çünkü sürekli ağlamaklı hergün arayıp dert yanıyor.Birazda üzdüğü noktalar var ondan bende yapamıyosan bitir diyorum bu kadar.Yoksa kendisi 32 yaşında insan yani ne istiyorsa onu yapar.

Nasıl bir düğün yapacaklardı? Mesela bizim düğün için harcadığımız parayla 3 kişi yurtdışına gidemezdi o yüzden benim yaşayacağım o durumda ben laf ederdim.

Ancak mesela arkadaşınız 200binlik düğün isterken görümceleri 30bin lira harcatmışsa tatil için, tatava yapmaya gerek yok.

Back
X