Arkadaşımın oğlu:(

sukutuhayalben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
307
4
96
Ankara
Arkadaşlar benim canım dostumun oğlu birden çok kötü oldu...
Akşam hiçbirşeyi olmayan çocuk,sabah yataktan kalktığında yere basamaz,yürüyemez olmuştu...Eliyle birşey tutamıyordu.Kucağında çocukla hastaneye koşarken gördüm,ne olduğunu sordum,anlattı,sabahtan beri böyle diye:(
Burası Rizenin bir ilçesi.Çocuk hekimi yok tabi sevkettiler çocuk uzmanı olan bir yere.Oradaki doktor domuz gribinden şüphelenip rizeye yolladı.Rizedeki doktor domuz gribi olmadığını,Trabzona gitmesini söyledi.Eşi tır şöförü arkadaşımın ve yoldaydı.Canım benim tek başına,kucağında çocuk....
Neyse trabzonda da MR çekmişler ve Ankara Hacettepey yolladılar.Eşi geldi hemen gittiler.Şimdi ankaradalar.Çocuğu yatırdılar.
Servikal miyelit demişler:(Yani boyun omuriliği iltihabı.Çocuk hala sol tarafını kullanamıyor:(
Bugün ilaç tedavisi bitmişti ama cevap vermemiş.
Araştırdım netten ayrıntılı bir bilgi bulamadım:(
Bilgisi olan var mı kızlar???
Bir de nolur dua edin,Allah rızası için,cidden çok zorda :(
off aklım hep onlarda:(kimseleri de yok ankarada yaa
bugün 5 gün oldu
Allahım arkadaşımı da oğlunu da koru...Sağ salim kavuştur bana:(
Hastalıkla ilgili bilgi bulursanız lütfen yardımcı olun:(

allah acil şifa versin
bu aralar hep o yaştaki çocukların hastalık haberlerini alıorum ço üzülüorm yaa
allah hepsinin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun bir bilgim yok ama umarım geçici bir durumdur ve düzelir.allhım kimseyi evladıyla sınamasın

bılgım yok nasıl bır hastalıkdır,
Allah dan şifalar dilerim tez zamanda düzelir ınsallah...

En çok da şuna üzülüyorum... 2 çocuğum var,gidemedim onunla doktorlara:(tek başına koşturdu.Şimdi de tek başına........
Elimden bişe gelmiyor dua etmekten başka:(

Allah sifasini versin yavrucagin....:Saruboceq:

Korkmayin......tedavisi mutlaka mümkündür....Allah dermansiz dertler vermesin arkadasim...

Dualarimizi arkadasin ve oglusu ile canim....:1hug:

Rabbim şifa versin
Kuzenimin kayınvalidesi aynı rahatsızlığı geçirmişti
Uzun bi tedavi sürecinden sonra eski sağlığına hemen hemen kavuştu
Yavrum,daha küçük o daha çabuk toparlanır inş..
Hacettepede çok iyi bakacaklarına eminim ztn =)

Canim ben internette bir kac yazi okudum.Ama bu omurilik hastaliklari cok cesitliymis..Omurilik, hareket ettirici sinir fiberlerini kol-bacak ve gövdeye ulaştırıyormus, duyusal fiberleri de vücuttan beyne geri getiriyormus. Omurilikteki iltihaplanma bu iletişimi engelliyormus.Bunun sonucunda da bacaklarda kollarda halsizlik ve hareketsizlik oluyormus..Iyilesme sureci hastadan hastaya degisiyormus..1-3 ay arasi iyilesme gorulebilirmis...Belirtileri Ms e de benziyor!!Bir arkadasim MS olmustu ordan biliyorum...Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...Ben ABD ye gelmeden once Ankarada oturuyordum..Haccettepe cok iyi bir hastane allahim minigin yuzune baksin acil sifalar umarim yardimci olmusumdur..

Son düzenleme:
Back
X