- Konu Sahibi sukutuhayalben
Çok sağol,Allah Razı olsun canım...Hiçbirini yakıştıramıyorum ben miniğime..MS ihtimali de çokk üzdü beni zaten...Canim ben internette bir kac yazi okudum.Ama bu omurilik hastaliklari cok cesitliymis..Omurilik, hareket ettirici sinir fiberlerini kol-bacak ve gövdeye ulaştırıyormus, duyusal fiberleri de vücuttan beyne geri getiriyormus. Omurilikteki iltihaplanma bu iletişimi engelliyormus.Bunun sonucunda da bacaklarda kollarda halsizlik ve hareketsizlik oluyormus..Iyilesme sureci hastadan hastaya degisiyormus..1-3 ay arasi iyilesme gorulebilirmis...Belirtileri Ms e de benziyor!!Bir arkadasim MS olmustu ordan biliyorum...Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...Ben ABD ye gelmeden once Ankarada oturuyordum..Haccettepe cok iyi bir hastane allahim minigin yuzune baksin acil sifalar umarim yardimci olmusumdur..
Omurilik felci deniyor,tümör deniyor internette

İşin kötüsü doktorlar da hiçbirşey söylememiş...Sebep şu,tedavi şu kadar sürecek diye bilgi verilmemiş arkadaşıma...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar....Güzel desteğiniz ve dualarınız için..
Rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntılar....