- Konu Sahibi LyudmilaAnyaAleksandrovna
hmm.. evlilik kararini aceleye getirmesin, olcsun tartsin gozlemlesin derim
evet ben de öyle düşünüyorum. zaten şu an söz nişan falan yok ortada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm.. evlilik kararini aceleye getirmesin, olcsun tartsin gozlemlesin derim
Annesi babasi yan odadayken kim kocasiyla bisey yasayabilir ki
Amac ne olursa olsun oyle evlilik olmaz.
kız sonucta öğretmen az cok 2binlira alıyordur. Çocukta asgari ücretle bile çalışsa bazı yerlerde kıtkanaat bazı yerlerde ise gül gbii yaşarlar. Çocuk mal müşk derdinde bize ev olsun falan die düşünüyor heralde. Sonra işi bırakıp iyice hatuna dayanmasınn:-(merhaba hanımlar.
en yakın arkadaşımın bir sevgilisi var ve bir konudan ötürü kafası karışık. size konuyu anlatayım yorumlarınızı bekliyoruz...
şimdi ikisi de memuriyet için uğraşıyorlardı bir yıldır. arkadaşım öğretmen olarak atandı bir yere. çocuk da düşük bir puan aldı ve umut yok açıkçası. şu anki işi de özelde, maaşı az. evlilikle ilgili konuşurlarken aralarında bir diyalog geçiyor. arkadaşım normalde memleketinde yaşamak istemeyen birisi, atandığında kurtuldum buradan diye tepindiğini hatırlıyorumneyse. çocuk ailesiyle baya sorunlu, özellikle babasıyla. yani evlensek ailemle aramdaki şuncaağızcık bağ da gider diyormuş. o yüzden sizin memlekette yaşarız demiş. arkadaşımın ailesi de maddi açıdan orta halli fakat değerli tarlaları falan var. annesi ve babası da yanlız yaşıyor, kendi evleri var. çocuk demiş olmazsa (yani memur olamazsa), sen tayinini memleketine istersin ailenle birlikte yaşarız, kira da vermemiş oluruz. kızın buna kafası takılmış. anladığım kadarıyla memlekette yaşama olayından çok çocuğun iç güveysi gibi yaşamak istemesi arkadaşın tuhafına gitmiş.
ilişkileri iki yıla yaklaşıyor. sizler bu durumda ne düşünürdünüz?
Afedersiniz ama höööösttttt deseymiş arkadaşın..İlk önce dişini sıkıp kpss de çalışsaymış
..İkincisi kız madem o kadar tepine tepine gitmiş sevinçle bence hiç dönmesin ..Hem de ailenle yaşayalım yok yaaaaaaaa haha gülerim ben buna
..Resmen yorulmadan ,emek vermeden ,sıkıntı çekmeden kızın ve ailesinin emeklerine konacak akıllı ..
.
Bir komsumuzun kızi vardi...Apartmanlari,memleket de tarlaları vardı....Bu mallarin bir kısımı tek cocuk diye kızın üzerineydi bunu mahallede herkes bilirdi....Bunu mahalleden birinin yegenine istediler....Çocuk cok yakisikli kizdan kat kat üstün biriydi fiziken tabi kızın dibi düşmüs ķızın olur demis..... Çok uzatmadan evlendiler, bu oğlan bunları cok guzel maddi imkanlari kullandı, kızin evinde oturdu,üstüne araba aldırdı....Kızın tarlasını sattırmıs....Yeteri kadar tırtıklayinca kızı bir ğüzel dövüp elindeki alyansa kadar cıkartıp babasının evine gönderdi....İkı yıl felan mahkemeleri sürdü zaten oğlanın niyeti basda belliymis o balinayamı katlanacam biraz malını yer keyfime bakarım diye demiş tabi bunları bosandıkdan sonra duyuyorlar....
Nedense birden aklıma bu olay geldi...
Çocugun düsuncesi bir erkege yakismiycak tarzda bir yaklaşım resmen evi geçindırmeye yanaşmıyor