Arkadaşımın ölümü

Neticede hicbirimiz ölümsüz degiliz Rabbim ölümün de hayirlisini versin. Arkadasiniza Allahtan rahmet size ve ailesine de bolca sabirlar diliyorum. Dusunmemeye ve baska seyler yapmaya odaklanirsaniz daha kısa surede toparlanirsiniz.

Ben de lise arkadaşım iki yıl önce Mardinde polis olarak görev yaparken şehit düşünce çok üzülmüştüm . Ölümden korkmak değil de çok yakınının anı bir şekilde ölmesi gerçekten çok yürek burkan bir durum . Allah rahmet eylesin. Şanlıurfa da olmuş sanırım bu olay . Ölüm kimseye yakışmıyor ama hayatında gerçeği ne yazık ki . Genç meslektaşıma Allahtan rahmet diliyorum.

Ben de lise arkadaşım iki yıl önce Mardinde polis olarak görev yaparken şehit düşünce çok üzülmüştüm . Ölümden korkmak değil de çok yakınının anı bir şekilde ölmesi gerçekten çok yürek burkan bir durum . Allah rahmet eylesin. Şanlıurfa da olmuş sanırım bu olay . Ölüm kimseye yakışmıyor ama hayatında gerçeği ne yazık ki . Genç meslektaşıma Allahtan rahmet diliyorum.
Evet Şanlıurfa siverekte görev yapıyordu:/

başınız sağolsun, bence bu durum hayatınzda yer etmeden bir psikologdan yardım alın.

Back
X