• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın oyun tutkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi hjk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3
0
36
Edirne
uzun zamandır çıktığım bir erkek arkadaşım var.sürekli birlikte yaşamamız doğrumu bilmiyorum ama beraber kalıyoruz.derdimi çözemediğim için buraya yazmaya karar verdim.
erkek arkadaşım oyun bağımlısı aylardır bi oyuna takıldı kaldı.oyun oynarken gözü hiç bişey görmüyor. kalkıyo oyun oynuyo yatmıyo gene oynuyor.birlikte hiç bir şey yapmıyoruz bütün gün kavga ediyoruz.çok bunaldığımı söyleyince bana kendini oyunla mı kıyaslıyorsun diyor.ben oyunu bırakmasını istiyorum.televizyon izleyeceğime oyun oynuyorum ne farkı var diyor.çok bunaldım artık yeter.kızlar ne yapmalıyım ? lütfen cevap verin.:59:

Tartışarak çözemezsin sorununu. Eğer bu durumu çözmek istiyorsan sende onunla birlikte oyun oynamayı denesene. Birlikte birşeyler yapmak için ilk adımı atmış olursun. Oyunu sana öğretmesini iste ondan. Bakalım neler olacak?

uzun zamandır çıktığım bir erkek arkadaşım var.sürekli birlikte yaşamamız doğrumu bilmiyorum ama beraber kalıyoruz.derdimi çözemediğim için buraya yazmaya karar verdim.
erkek arkadaşım oyun bağımlısı aylardır bi oyuna takıldı kaldı.oyun oynarken gözü hiç bişey görmüyor. kalkıyo oyun oynuyo yatmıyo gene oynuyor.birlikte hiç bir şey yapmıyoruz bütün gün kavga ediyoruz.çok bunaldığımı söyleyince bana kendini oyunla mı kıyaslıyorsun diyor.ben oyunu bırakmasını istiyorum.televizyon izleyeceğime oyun oynuyorum ne farkı var diyor.çok bunaldım artık yeter.kızlar ne yapmalıyım ? lütfen cevap verin.:59:
:1:
hayır bunu yapan sensin de, oyunu televizyonu bana tercih ediyorsun de

bu problem evli insanlarda bile var sen de onunla oyun oynamayı dene iyi olur hem ortak noktanız olur ve sohbetiniz koyu olur...

O madem kendi hayatini yasiyor,sende aynisini yap o zaman:arkadaslarinla disariya cik,gez toz eglen ve hepsini onsuz yap...su an sürekli yaninda oldugun icin seni cantada keklik olarak görüyor,oysa sen ona "onsuz" da yasayabilecegini gösterirsen etekleri tutusur,yeniden üzerine düsmeye baslar.Dene ve gör,kolay gelsin:34:

sürekli gözünün önünde olduğun için belli bu kadar seni takmıyo birde oyun bağamlılık yapmıştır ondan kendini alamıyordur yinbede kendin daha iyi bilirsin ama mantığın kalbin ne diyo sen ona bak kendi haline bırak takıntı yapma mutlaka sıkılaçaktır mutlaka bi gün hiç bir şey yapma bekle bakalım

çok sağolun cevaplar için kızlar.
bencede hatayı ben kendim yaptım en başında
o da öyle diyo gel beraber oynayalım diyo ama benim hiç içimden gelmiyor çok saçma sapan birşey
en sonunda evi ayıralım dedim şimdi bakalım neler olucak umarım işe yarar değişiklik olur hayatımızda.en azından gözümün önünde sürekli bilgisayara bakan biri olmaz.:26:

Back
X