arkadasim sevgilisinden ayrilmisti, telefonun kurcalamis baskalariyla alakali biseyler bulmus ve ayrildilar. ama bu cocuk resmen psikopat, kiz hergun agliyordu, yani iyi oldu. simdi yine 'arkadas' olarak konusmaya basladilar ve bunu bir turlu kandirarak sifresini aliyor ve telefonundaki tum bilgiye sahip oluyor, arkadasi olarak ben hep onu desteklemeye calistim o psikopattan kurtulmasi icin hep uzak dur ondan, adam deli falan dedim. bu cocuk bizim mesajlarimizin hepsini bastan asagi okuyor (tabi kizin diger mesajlarinida), ve bu yuzden benden ve kizin ailesinin onu zehirleyip ayirmaya calistigimizi saniyor. kiz kiza herkesin oldugu gibi cok ozel seyler paylastik biz o mesajlarda bu konunun disindada, ozel saglik sorunlari, iliski sorunlari vs. yani bizden baska birinin bilmemesi gereken seyler. icim bi acayip oldu, adam herseyimi biliyor yani, tiksindim.
bu psikopat benim icin demis o nasil bizim iliskimiz hakkinda konusabiliyo, kendi iliskisine baksin, esine screenshotlari atarsam o mesajlarin falan. esime bunlari anlattim, ne dediigmi hatirlamiyorum bile, sinirliyken atip tutmusumdur belki, ama boyle pis bi tehdit midemi bulandirdi. ben diyorum arkadasim polise gitsin, ozel hayata karsi birsey cunku bu yaptigi, o diyo bende onun mesajlarina baktigim icin, bu aynisi olmuyo mu falan. kizin butun sifreleri, banka detaylari adamin elinde, birsey yapabilir mi bilmiyorum ama benim ozelimi bilmesi baya bi canimi skti. ne onerirsiniz?