Arkadaşımın sağlığı için dularınızı istiyorum..

deniz1634

oğlum abi oluyo
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.208
3
116
Bursa
mayıs annesi olmak için hazırlanan biarkadaşım için sizlerden dua istiyorum. arkadaşım çok yakın bir arkadaş normalde mayıs annesi olmak için hazırlanıyodu 1 hafta önce suyu geldiği için acil hastaneye gitti ve su takviyesiyle 1 hafta daha bekleyebildi dr lar. ayrıcada annede enfeksiyon kappmış ve bebek anneye zarar veriyor diye dün acil sezaryen e aldılar ve bir oğlu oldu şuan küvez de ve yaşam mücadelesi veriyor. annenin durumu şükürler olsun ki iyi...
BEBİŞİMİZE SAĞLIK ACİL ŞİFA DİLİYORUM...ANNESİNİN KUCAĞINA BİR AN ÖNCE DÖNMESİNİ DİLİYORUM...

SİZLERDEN SADECE DUALARINIZI İSTİYORUM...

Allah her ikisinede şifa versin inşallah. tez zamanda iyileşirler

ALLAH acil şifalar versn inşalah en kısa zamanda düzelir aynı drumda bizde olabilirdık dualarmız esirgemeyelim arkadaşlar

nasip olan herşeyde bir mucize vardır mutlaka yaşadım inanıyorum acil şifalar diliyorum bebğimze umarım nasiptir annemize bebğini öpüp koklamak büyütmek allah yardımcıları olsun inşallah haberdar olursak durumlarından seviniriz :nazar::nazar::

Rabbim meleğine acil şifalar versin inşallah yaşama tutunur hepimiz olabiliriz arkadaşının yerinde.... Rabbim zor sınavlarla sınamasın.. inşallah iyileşir turp gibi çıkar küvezden...

:26: Rabbim bebişe acil şifa..ailesinede sabır versin inş denizcim...arkadaşın kaç haftalıktı bebişi... özeldende ata bilirsin bana diğer arkadaşlar tereddüte girsin istemem....

Rabbim , bebişe acil şifalar versin.Onu anne babasına bağışlasın..Ailesine de büyük sabır ve metanet versin :26:
Deniz gelişmelerden haber edersen sevinirim

Back
X