Emin olun hayatımdan cikartabilsem çoktan cikartirdim. Okulda 4 kişiyiz . Diğer arkadaşlarımı seviyorum eğer bu kızdan ayrılırsam onlarla da arama mesafe koymak zorunda kalacağımin farkındayım. Onların bu olanlardan hiç bir haberi de yokArkadaşlık ilişkisi sizi tatmin etmiyorsa, aşağı çekiyorsa, mutsuz ediyorsa bitirilir geçilir. Niye hayatınızdan çıkarsa ölecekmişsiniz gibi davranıyorsunuz ki?
Anladığım kadarıyla sizde sevişiyorsunuz ben bunu yargılamıyorum zaten , benim haddime düşen bir durum da değil. Olayı yanlış anlamışsınız . İleride bende yaparım ama evlenmeden çok da ileriye gitmeyi normallestirmek istemiyorum sadeceSevişmek isteyen insanı zorla tutamazsın onun kararı ya saygı duyacaksın yada uzaklaşacaksın, çukura çekiyor filan komik olmuş açıkcası.
9 aylık bir arkadaşlığı çokta takmayın mesafe koyun gitsin çünkü kadın veya erkek farketmez toplumda konuşma bozukluğu olan insandan kimseye yarar gelmez.
Niye? Diğerleri bu kıza göbek bağıyla mı bağlı?Emin olun hayatımdan cikartabilsem çoktan cikartirdim. Okulda 4 kişiyiz . Diğer arkadaşlarımı seviyorum eğer bu kızdan ayrılırsam onlarla da arama mesafe koymak zorunda kalacağımin farkındayım. Onların bu olanlardan hiç bir haberi de yok
İlk zamanlar etek giyen kızlara bile kötü bakardı . Gidip de bu durumun ileride onun canını yakabilecegini söylemem hiç bsyi değiştirmez. Kendisi bu konuda cok netti . Ama sevgilisi çok manipülatip . Kendi fikirlerine bile saygı duymuyan birisi benim fikirlerime niye önem versin ki zatenEğer arkadaşına yaptığı hatayı veya onun hayatını kötü etkileyebileceğini düşündüğün şeyleri söyleyemiyorsan bu arkadaslık değildir z
20 yaşındaymışsınız. Sonunda size zarar vereceği belli olan bu arkadaştan da arkadaşlıktan da uzak durun ve kendisiyle görüşmeyi bırakın.Bir arkadasim var yaklaşık 9 aydirli tanışıyoruz. Sevgili yaptıktan sonra çok değişti cinsellik yaşıyor ,sonuna kadar ( burası beni ilgilendirmez) ama bana da sürekli bunu öneriyor. Sanki yaptığı iş maarifetmis gibi benim de yapmam için ısrar ediyor. Bence kendisi bu konuda yalnız hissetmek istemediği için beni de o çukura sürüklüyor . Yanlış anlaşılmasın cinselliğe karşı değilim ama arkadaşımın sevgilisi arkadaşımı maalesef ki kullanıyor. Bunu ona dile getirmek istemiyorum kiskandigimi bile dusunebilir o yüzden genelde sevgilisi hakkında konu açarsa kapatıyorum. Son zamanlarda da gereksiz laflar söylüyor, herkesin için de sesli bir şekilde aptal si.tkr git vs. Gibi hakaretler ediyor. Bunu şakayla karışık yaptığı için gülüp geçiyorum ama haddini de aşmaya başladı artık. Kendisini tanıyamıyorum gerçekten ilk tanıştığım insanla bu insan o kadar farklı ki . Bazen kendime kızıyorum kötü düşündüğüm için ama bazen de tavırları hoş olmadığı için mesafe koymak istiyorum. İki arada kaldım . Sevgilisi arkadaşımı bıraktığı zaman eminim ki eski haline dönecek, aklı basina gelecektir yani . O yüzden nasıl davranmalıyım tavsiye istiyorum
Eğer bu arkadaşımdan uzaklaşmak istiyorsam diğer arkadaşlarımdan da uzaklaşmam gerekecek . İllaki arkadaş edinirim ama şuan yeni insanlar tanıyacak vaktim ve enerjim yok maalesefNiye? Diğerleri bu kıza göbek bağıyla mı bağlı?
Ayrıca neden 4 kişisiniz? Binlerce kişinin içinden başka arkadaş edinemeyecek misiniz?
Bir arkadasim var yaklaşık 9 aydirli tanışıyoruz. Sevgili yaptıktan sonra çok değişti cinsellik yaşıyor ,sonuna kadar ( burası beni ilgilendirmez) ama bana da sürekli bunu öneriyor. Sanki yaptığı iş maarifetmis gibi benim de yapmam için ısrar ediyor. Bence kendisi bu konuda yalnız hissetmek istemediği için beni de o çukura sürüklüyor . Yanlış anlaşılmasın cinselliğe karşı değilim ama arkadaşımın sevgilisi arkadaşımı maalesef ki kullanıyor. Bunu ona dile getirmek istemiyorum kiskandigimi bile dusunebilir o yüzden genelde sevgilisi hakkında konu açarsa kapatıyorum. Son zamanlarda da gereksiz laflar söylüyor, herkesin için de sesli bir şekilde aptal si.tkr git vs. Gibi hakaretler ediyor. Bunu şakayla karışık yaptığı için gülüp geçiyorum ama haddini de aşmaya başladı artık. Kendisini tanıyamıyorum gerçekten ilk tanıştığım insanla bu insan o kadar farklı ki . Bazen kendime kızıyorum kötü düşündüğüm için ama bazen de tavırları hoş olmadığı için mesafe koymak istiyorum. İki arada kaldım . Sevgilisi arkadaşımı bıraktığı zaman eminim ki eski haline dönecek, aklı basina gelecektir yani . O yüzden nasıl davranmalıyım tavsiye istiyorum
Pisirik pisirik gülüp geçmiyorum kendimi ezdiren birisi değilim aynısını bende ona yapıyorum . Bazen bakışlarından olsa gerek çok rahatsız olduğunu fark ediyorum . Ama empati yapmak yerine daha da suyunu çıkartmayı tercih ediyorNeden gülüp geçiyorsun? Direk ağzının payını versene.
Pısırık pısırık susup gülüp geçersen haddini gittikçe daha fazla aşar.
Böyle arkadaş olmasa daha iyi.
Bişi söyleyeyim mi en tehlikeli insan tipi. Dışarıyı yargılayıp eline fırsat geçtiğinde en alâsını yapan tipler. Diğer kızlara da öneriyor mu yaptıklarını ? Mesafeni şöyle koy; söylediklerini çok dinleme gül geç. Diğerleri nasıl mesafe koyuyorsa sen de öyle mesafe koy. Hatta hepsinden kopsan mükemmel olur. Arkadaş bulursun.İlk zamanlar etek giyen kızlara bile kötü bakardı . Gidip de bu durumun ileride onun canını yakabilecegini söylemem hiç bsyi değiştirmez. Kendisi bu konuda cok netti . Ama sevgilisi çok manipülatip . Kendi fikirlerine bile saygı duymuyan birisi benim fikirlerime niye önem versin ki zaten
Eğer arkadaşlık ilişkisini bitirdiğinde gruptaki diğer bireyler seni değil karşı tarafı seçecekse ki sen bundan eminsin, o zaman ya hatalı olan taraf sensindir ya da ortama ayak uyduramamış, çıkıntı kalmışsındır.Eğer bu arkadaşımdan uzaklaşmak istiyorsam diğer arkadaşlarımdan da uzaklaşmam gerekecek . İllaki arkadaş edinirim ama şuan yeni insanlar tanıyacak vaktim ve enerjim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?