arkadaşımın sevgilisi bana yazıyor

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
Arkadaşlar benim eski çalıştığım yerden bir arkadaşım var bu kızın sevgilisi önce bana yazıyordu aynı yerde çalışıyoduk 3ümüz. sonra ben buna ümit vermedim falan aradan zaman geçti arkadaşımla çıkmaya başladılar. Bende arkadaşıma dedim bak zamanında şöyle böyle yazıyordu sonra başkasından duyup da yanlış anlama diye. Sorun yok dedi, çok seviyordu.
Neyse aradan aylar geçti ayrıldılar. Geçen gün çocuk beni her yerden takip etmiş. Şimdi de yazdı. Nasılsın kayıplardasın özlettin kendini falan diye. Bu arada o eski çalıştığım yerden baya önce ayrıldım. Ayrıldıktan sonra bile ben kız arkadaşımla buluşurdum oda gelirdi hani ikisi karşımda el ele göz göze durmuş insanlar. hiç öyle bir şey düşünmedim yani.
Ama şimdi yazıyor ya, gerçi normal yazıyor olsa bile arkadaşıma söylemeli miyim? Bence söylemeliyim tabi ki ama oda şimdi yavşıyor falan sanmasın çünkü normal yazıyor. Ne yapmalıyım?

hiç etik değil bence takipleri engellemekle başlayabilirsiniz
kimseye de bişey söylemenize gerek kalmaz

ne arkadasına bişey söyle,nede adama bişey yaz..
arkadasın ayrılmış madem bunu duyarsa üzülür,adamda zaten şerefsizmiş,belkıde snaa yakın olmak ıcın cıktı onla ve sen işten ayrılınca oda kızdan ayrıldı..
oyuzden adamı engelle heryerden gitsin

Arkadaşına söyle birdaha da o adam ne yazarsa yazsın asla muhatap olma
Arkadasın eger sana inanırsa ala
İnanmazsa ona da yol ver gitsin

Yazıyor diyince yanlış anladım ben.

Adam gayet normal şeyler yazmış, hemen üzerinize alınmayın asılıyor diye. Belki gerçekten arkadaşça yazmıştır. Ya da arkadaşınızdan haber almak istiyordur.

Arkadaşınıza söylemek istiyorsanız söyleyin tabi ki ama öyle asılıyor diye lanse etmeyin bence.

hiç etik değil bence takipleri engellemekle başlayabilirsiniz
kimseye de bişey söylemenize gerek kalmaz

Arkadaşına söyle birdaha da o adam ne yazarsa yazsın asla muhatap olma
Arkadasın eger sana inanırsa ala
İnanmazsa ona da yol ver gitsin
çok kararsız kaldım, şimdi adamı direk engellesem bilmem ne yapsam benim farklı düşündüğümü zannetmesin. ve sanırım ayrıldıklarını bildiğimi bilmiyor. ben sosyal medyadan anladım fotoğraflar silinmiş tarihler silinmiş falan.

Arkadasınla ayrılmışlar ayrıntısını tekrar okuyunca gördüm.
O zaman hiiiç muhatap olma
Engelle gitsin umursama

bende öyle düşünüyorum işte şimdi engellesem falan hemen noluyoruz sanki yavşadık dicek

Engelle her yerden konuşma o çocukla.
Bence arkadaşına bişey söylemene gerek yok. Zaten ayrılar. Ciddiye alıp mevzusunu açmaya değmez.

arkadasından ayrılmış birini engellemenın bır mahsuru yok bence..zaten cok ta masum nıyetlı degıl gibi:)

Adama hiçbir şey yazmayın ama yazdıklarını da silmeyin,yarın öbür gün arkadaşınızın olası bir yanlış anlama durumuna karşılık elinizde bulunsun yazılanlar.Arkadaşınıza da şu aşamada bir şey demeyin bence.

bende öyle düşünüyorum işte şimdi engellesem falan hemen noluyoruz sanki yavşadık dicek

Bence gerek yok. Havadan sudan bir iki bişey yazar geçersin. Üstelerse verirsin ağzının payını.

Hiç muhabbetin olmayan, arkadaşının sevgilisi olduğu için tanıştığın biri olsaydı noluyo derdim. Ama üçünüz iş arkadaşıymışsınız, muhabbetinizin evveliyatı var sonuçta.

haklısınız, teşekkür ederim :)

bu sizi takip eden arkadaşı tüm sosyal medya hesaplarından engelleyip dedikoduya sebep olmayın başka bir şey yapmanıza da gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…