• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımın sevgilisinin tehditi

4 aylık adam
Hafif siddet iceren davranislari var, cakmak firlatiyor
Aşırı kısıtlayıcı ama arkadasiniz övüyor
Ama eve esyalar aliyor
Kizin gecmisine takik
Ama size karsi cok iyi
Arkadaşınızı sikayet etmekle tehdit ediyor
Ama cok iyi ve ilgili duruyor

Anlıyorum.
Insallah bir an once hayirlisiyla biriyle evlenir yuvanizi kurarsiniz, yoksa bu degerlendirme kriterleriyle isiniz gercekten cok zor :KK43:
Arkadaşım bunları anlatmıyordu, şimdi dökülüyor.

Arkadaşlar demin bir konu açtım ama asıl şimdi büyük bir sorun var.

Ev arkadaşımın 4 aydır sevgilisi var ve çocuk böyle çok iyi, ilgili duruyor. Ama böyle hafif şiddet içeren hareketleri vardı. Ama sürekli görüşen, eve eşyalar alan biri. Asırı kısıtlayıcı, hatta arkadaşımın överek ilgisini anlattığı biriydi. Kızın geçmişine takmıştı. Ama bana dışarıya karşı çok iyi. Neyse arkadaşım yabancı burda okumus birisi. Şimdi çocuk arkadaşıma benım düşüncelerimi kabul edeceksin, yoksa seni şikayet ederim diyormuş. Kıza çakmak felan fırlatmıs. Kız ayrılcam ama beni şikayet edecek diye ayrılamıyor . Tehdit ediyor.

Ay bu durumdan nasıl kurtulunabilir? Bende korkuyorum.
etsin şikayet kızın eli armut mu topluyor çakmak oda ona atsın

Ay ne kadar ıgrenc erkek var ya gerçekten okudukça sinir oluyorum

Sİgortası niye başka yerde ödeniyor onu anlamadım ama arkadaşınızı ilgilendiren bir durum yok iş verene ceza yazılır ülkesine falan da gönderilmez. Çakmak fırlatan hödüklerle de takılmayın bence. Bu arada sizin konularınız çok tuhaf bence sıkılıp sıkılıp bir şeyler üretiyorsunuz. Bu üretkenliğinizi farklı işlerde değerlendirin.

Back
X