• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin sırlarımı akrabalarinin yaninda anlatmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir zaman skntili donemde insanlar arkadas sirdas dedigi insanlarla derdini paylasmak isteyebilir. İllaki bunun baskalarina aktarilmasimi gerekli. O kuzeni bana soyleyen kişi zaten onunla skntili bi durumda kesinlikle bu yüzden yapti.
Al işte o size laf taşıyan kişinin karakterini görün. Arası iyi olsa size gelip demeyecek ama ne zaman araları bozuluyor koşa koşa size geliyor. İkisi de aynı karakterdeler. Araları iyiyken sizi beraber çekiştirdiklerine eminim. Sıkıntı,dert vs dosta anlatılır ama eşle olan mevzular dosta bile anlatılmamalı bence. İki kişinin bildiği sır değildir.

Kimse kimseye bisey dememiş. Bende zor tutuyorum kendimi. Sadece sır olarak degil insanlarin icinde resmen cekistirilmisim demekki.
İt ürür,kervan yürür. Boş verin takmayın kimsenin duymaması gereken bir şeyinizi söyliycektiniz ilerde belki eşinizle aranızı bozacak bir şeyi bu durum başınıza gelmediği için şükür edin o karaktersizide çıkarın hayatınızdan gitsin.

Pardonda neyin yanlis isindeymisim? Nasil koydunuz bu teshisi. İnsan insana guvenip derdini paylastiysa bunun ortaliga surulmesimi gerekli. Hicmi kimseyle uzuntunuzu sevincinizi paylasmiyosunuz
Evet paylaşmayacaksınız, bu devir böyle. Saf değilim diyorsunuz ama fazla safsınız..Biz bu işleri lisede bıraktık.Ustun koru konuşup geçin. Ben olsam duramaz yüzüne saydırır,yol verirdim. Lafı getiren de lafı konuşan da umrumda olmazdi. Silin hayatinizdan

Benim eski ev arkadaşımla çok benzer bir hikayem var. Kız normalde ben hastayken kaşıkla çorba içiren biriydi. Bir sebeple evi ve onu bırakıp taşınmıştım ama aramız kotu değildi. Mezun olduk, iletişimi koparmadik.
Derken ben ilk yıllık iznini aldım, onu aradım beraber gidelim bir yere diye. "İzmir'de olucam" dedi. O öyle diyince ben de başka biriyle İzmir'in ilçesine gittim tatile. Oradan komşu şehre gidecektim ama bu kızı bir göreyim diye iki bucuk saat merkeze geldim,yanımdaki arkadaşımı da surukledim. Beraber yedik içtik falan, sonra otogara ve diğer şehre gittik. Resmen tüm günümüz ölmüş oldu (direkt ilçe otogarindan ikinci şehrime sabahtan gidebilirdik,gün bize kalırdı). Ama neyse,yine de mutluydum gorustuk diye. Onun evinde kaldığı kızla da tanıştık,onu da sevdim.
Derken zaman geçti, o kiz benim şehrime geldi bende kaldı falan. Yıllar sonra bu yeni kiz yine bendeyken dedi ki 'o arkadasin senin için şöyle şöyle dedi'. Ki anlattiklarinin çoğu doğruydu :) normalde bilemeyeceği şeyler anlattı. Bir de ben İzmir'de arkadasimi aramıştım,acmayinca birkaç saat sonra tekrar tekrar aramıştım. Yani gayet normal, görmüştür,aklından çıkmıştır cagrimi. Artniyetli düşünmedim hiç. telefon caldikca arkadasim şey diyormuş "offf, buraya geldi ya,kalacak yere ihtiyaç var sabah akşam arıyor. Acmicam işte" 😂 oysa dünyada en sevdiğim şey kamp ve tatile zaten cadirimla gelmiştim. Benim icin o yeni kıza hep şey dermiş; "sakın onla arkadaş olma , o çok bencil, sadece insanı kullanir. Senle beni ayıracak (wtf?) , İkimizin dostluğunu bozacak. O şehre gitsen bile görüşme,başkasında kal" falan. Ben kızla post atınca kötü şeyler yazıp kızı silmiş ,kız da o ara söyledi. İşin ilginci arkadaşım hala benle sohbet muhabbet ediyor bu ara 😂 zamaninda borç vermiştim, onu istedim ihtiyacım var diye . Gönderdigi gibi de her yerden engelledim,geçti gitti.
Hiç bir şey söylemedim bile.
Ve gerçekten de dediği oldu. Onla konuşmuyoruz ama diğer kızla hala yakın arkadaşız😇😇
Bence her yerden engelle, dursun düşünsün bir şey mi duydu diye. Hiç açıklama bile yapma. Sil hayatından
Sürekli görüştüğüm icin daha once birden böyle bisey yaparsam eşim yanlis anlar. Sebebini sordugunda acik acik anlatirsam eşim sinirli bi insan geri dönüş yapar orasinida düşünüyorum.

Ayrıntı vermeden arkadaşınızın arkanızdan konuştuğunu bildiğinizi anlatan bir mesaj atıp hayatınızdan tamamen çıkarın o kişiyi bence.Ben olsam öyle yapardım.

İt ürür,kervan yürür. Boş verin takmayın kimsenin duymaması gereken bir şeyinizi söyliycektiniz ilerde belki eşinizle aranızı bozacak bir şeyi bu durum başınıza gelmediği için şükür edin o karaktersizide çıkarın hayatınızdan gitsin.
Cok sagolun fikriniz icin desteginiz icin🌸

Sürekli görüştüğüm icin daha once birden böyle bisey yaparsam eşim yanlis anlar. Sebebini sordugunda acik acik anlatirsam eşim sinirli bi insan geri dönüş yapar orasinida düşünüyorum.
Allah allaaah, eşine dersin 'gozumden düştü ya,dedikodumu yapmış birine. Daha konusmucam onla' olur biter. Kadınlar arasında bir mesele,adama ne? Açık açık anlatmak zorunda mısın küstüğün bozulduğun her seyi

Merhaba arkadaslar🌸

33 yasindayim 7 yasimda birinci sınıftan bu yana tanistigimiz bir arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Tabiiki doğal olarak birbirlerimizde ailesel sırlarımız, dertlerimiz, mutlulugumuzu paylaşan insanlariz.
Gecen gün bu arkadasimin kuzeni ( cok samimi degilim ama ortamda gorustugum bir kadin) diger arkadasimizla bana haber gondermis. Ben miresl ile gorusmek istiyorum soyleyeceklerim var demis. Bende buyursun gelsin dedim ve o kişi geldi bana öyle seyler anlatti ki agzim acik kaldi cok cok üzüldüm bu kişi benim ailemin icinde eşimle yasadigim ailemle yaşadığım her seyi cok net biliyordu bilmemesi gereken şeyleri bile biliyordu bana seni cok kiskaniyor X kişisi dedi ve seninle ilgili özel konuları bile bizim eslerimiz kendi eşinin ortaminda yani ortamda anlatiyor dedi ( kalici makyaj botoks gibi uygulamalarimi soyluyormus cirkin işte oyle guzellesiyor göbeği var gibisinden konusuyormus ve ben 58 kiloyum arkadasimla ayni boy ve o 96kilo) ve gerckten cirkin bi kadin degilim bakımı seviyorum. Calisirken aldigim bi arabam vardi ve küçük geliyor eşim arabami degistirdi daha büyük bi araç aldi ve bunu bile o ortamda eşlerin icinde elalem ne arabalar aldiriyo y.v.ş.k kocasina diyomuş yani eşim hakkindada değişik ithamlarda bulunuyor. Ve daha bi sürü şey.

Sizden ricam akil akildan üstündür bana yardimci olmaniz. Ben bunlari arkadasima yani ben arkadasim saniyordum ona direk soylersem o bana anlatan kişi eşiyle falan skntiya girecek. Kuzeniyle skntiya girecek yani beni uyardi ama ben onu ortaya vermek istemiyorum. Nasil bi yol izlemeliyim simdiden teşekkür ederim.
Direk mesafe koyun hiç tartışmayın bile bence bu sizi daha çok üzer çünkü siz gidip bunları demişsin benim hakkımda deseniz bile emin olun bahanesi hazırdır üstüne siz suçlu duruma düşer daha da sinirlenirsiniz ben yaşadım ki içimde de tutamam asla direk konuşurum ama bazı durumlarda artık yalan ve bahanesinin hazır olduğunu bildiğim için hiç niye yaptın deme gereği bile duymadan siliyorum.

Direk görüşmeyi kes arada biri kalmasın onunlada uğraşır gibi

Allah allaaah, eşine dersin 'gozumden düştü ya,dedikodumu yapmış birine. Daha konusmucam onla' olur biter. Kadınlar arasında bir mesele,adama ne? Açık açık anlatmak zorunda mısın küstüğün bozulduğun her seyi
Aynen canım haklisin. Zamana birakayim arkadas bi fikir verdi onu uygulayim ben zamanla bi msj yazayim arkadasligi bitireyim.

Merhaba arkadaslar🌸

33 yasindayim 7 yasimda birinci sınıftan bu yana tanistigimiz bir arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Tabiiki doğal olarak birbirlerimizde ailesel sırlarımız, dertlerimiz, mutlulugumuzu paylaşan insanlariz.
Gecen gün bu arkadasimin kuzeni ( cok samimi degilim ama ortamda gorustugum bir kadin) diger arkadasimizla bana haber gondermis. Ben miresl ile gorusmek istiyorum soyleyeceklerim var demis. Bende buyursun gelsin dedim ve o kişi geldi bana öyle seyler anlatti ki agzim acik kaldi cok cok üzüldüm bu kişi benim ailemin icinde eşimle yasadigim ailemle yaşadığım her seyi cok net biliyordu bilmemesi gereken şeyleri bile biliyordu bana seni cok kiskaniyor X kişisi dedi ve seninle ilgili özel konuları bile bizim eslerimiz kendi eşinin ortaminda yani ortamda anlatiyor dedi ( kalici makyaj botoks gibi uygulamalarimi soyluyormus cirkin işte oyle guzellesiyor göbeği var gibisinden konusuyormus ve ben 58 kiloyum arkadasimla ayni boy ve o 96kilo) ve gerckten cirkin bi kadin degilim bakımı seviyorum. Calisirken aldigim bi arabam vardi ve küçük geliyor eşim arabami degistirdi daha büyük bi araç aldi ve bunu bile o ortamda eşlerin icinde elalem ne arabalar aldiriyo y.v.ş.k kocasina diyomuş yani eşim hakkindada değişik ithamlarda bulunuyor. Ve daha bi sürü şey.

Sizden ricam akil akildan üstündür bana yardimci olmaniz. Ben bunlari arkadasima yani ben arkadasim saniyordum ona direk soylersem o bana anlatan kişi eşiyle falan skntiya girecek. Kuzeniyle skntiya girecek yani beni uyardi ama ben onu ortaya vermek istemiyorum. Nasil bi yol izlemeliyim simdiden teşekkür ederim.

Kendisiyle arkadaşlık etmeye son verin. Size anlatan insanı ifşa etmenize gerek yok ki. Her ortamda rahatlıkla sizinle alakalı konuşuyorsa , etrafınıza biraz daha dikkatli bakarsanız bu durumu kendiniz de görebilirsiniz muhtemelen.

Bu da size ders olsun ; özel konularınızı kimseye anlatmayın.

Direk mesafe koyun hiç tartışmayın bile bence bu sizi daha çok üzer çünkü siz gidip bunları demişsin benim hakkımda deseniz bile emin olun bahanesi hazırdır üstüne siz suçlu duruma düşer daha da sinirlenirsiniz ben yaşadım ki içimde de tutamam asla direk konuşurum ama bazı durumlarda artık yalan ve bahanesinin hazır olduğunu bildiğim için hiç niye yaptın deme gereği bile duymadan siliyorum.
zaten kesin inkar edecek kılıfı hazirlamistr o

Bence bir anda mesafe koyun hemen arkadaşlığınızı bitirin. Noluyor diye soracak hali yok. Sorsa da üstü kapalı bir iki laf söyleyin o anlar. Yüz göz olmaya gerek yok. Yüzlerseniz iş büyür daha çok tatsızlaşır. (bu insanlar böyle çünkü) Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Kendisiyle arkadaşlık etmeye son verin. Size anlatan insanı ifşa etmenize gerek yok ki. Her ortamda rahatlıkla sizinle alakalı konuşuyorsa , etrafınıza biraz daha dikkatli bakarsanız bu durumu kendiniz de görebilirsiniz muhtemelen.

Bu da size ders olsun ; özel konularınızı kimseye anlatmayın.
Ahh ders oldu ama yani insanlara bu kadar battigimida ogrenmis oldum. Kesinlikle bana anlatan kişiyi anlar. Cunku problemli onunla

Size anlatan kisi kesinlikle benim dedigimi deme dedi mi ?
Bence cok insafli biriymis gelip boyle biseyi anlatmak kolay degil.desigim gibi anlatan aman benim adimi verme dediyse illa x ten duydum demenize gerek yok veya kimden duydugunuzu kanitlamak zorunda degilsiniz.kulagima geldi demeniz bile yeter ,oyle 2 cift laf etmeden kesmeyin iletisimi .
Zaten o ne halt etyigini sizden iyi biliyordur.koynumda yilan beslemisim arkamdan atip tutup sirrmi anlatmissin yaziklar olsun,kiskancliktan gozun donmus diyin
O anlatan kişi eşiyle skntiya girecegi icin soylemek istemiyorum kadin bana soyleme yada soyle demedi.

İnsan tecrübe edine edine kimseye güvenmemesi gerektiğini anlıyor bende kıskançlıklar çok yaşadım o yüzden aile hayatımdaki hiç bir olumlu şeyi kimseyle paylaşmıyorum.Millet okadar hasetki nazar değdiriyorlar bide size dostluktan çok içten içe haset besliyorlar. Rabbim şeytanlaşmış ruhlardan hepimizi saklasın.Karşımıza gerçekten iyi niyetli insanlar çıkarsın ben herşeyimden memnun olan bir insanım Rabbime şükür kimsenin hiç bir şeyini kıskanmam,millete bakıyorsun hiç aklına gelmeyecek ufacık şeyi bile kıskanıyor bunu hissediyorsun ağzım açık şaşkın şaşkın baka kalıyorum öyle insanlarada acıyorum, hayatlarında hep kendilerinden daha üstün insanlar olacak ve ömürleri milleti kıskanmakla geçecek hiç birşeyden mutlu olamayacaklar Rabbime şükrediyorum hayatımdan bende olanlardan memnunum,kimseyi kıskanmıyorum. Hepte şunu derim Rabbim bende olan bir şeyi güzellikle keşke bendede olsaydı diyen kardeşime bin kat fazlasını versin ama art niyetli bunda niye var keşke bundada olmasaydı diyenede Rabbim vermesin herkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X