- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cocuk gelişim okuduArkadaşın işsiz anlaşılan,çocuk küçük mü?
Annesı yaşlı bakamaz o Ada'm nafaka vermez borç yapıp duruyorÖnce nafakasını, tazminatını alacak sonra girecek bir işe çalışıp ayakları üstünde duracak. Bebeğine de annesi bakacak ya da kreşe verecek. Böyle hayatını devam ettiren birçok boşanmış kadın var ve dimdik ayakları üstünde duran.
huheuheuhe nafaka vermesse ne olur sen bilmiyorsun sanırım hemen yazayım :)Annesı yaşlı bakamaz o Ada'm nafaka vermez borç yapıp duruyor
Yok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısırhuheuheuhe nafaka vermesse ne olur sen bilmiyorsun sanırım hemen yazayım :)
adam sgk lı bir işte calıştıgı için hem anaya hemde çocuğa nafaka bağlanır.
adam ödeme yapmaz ise arkadaşı tekrar dava acar nafaka davası.
adam hem hapis cezsası alır hemde borç üzerine baki olduğu için arkadaşına hala borçludur.. ödemekle yükümlüdür.
arkadaşın da calışmadıgı için de barodam ücretsiz avcukat tutma hakkına sahiptir.
adamın eski sevgilisini unutmaması ile borç yapması farklı şeyler.
sizlerin muhtemelen yaşıda küçük .
ailenin onayını alsan da almasan da asla küçük yaşta evlenmeyin.
Kimse degismezYok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır
konuyu detaylı versen daha fazla yorum yapılır da acaba sizin arkadaşınız mı durumu abartıyor ? bu kısmı bilemedim.Yok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır
Niye değişsin? Beyin nakli mi yapılacak?Yok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır
Çalışıcak bende çocukluyum üstelik daha 5 aylık anneme bırakıyorum gidiyorum çalışıyorum sütümü sağıyorum bir şekilde tutuyoruz.arkafaşım ıkı yıla yakın evli bır kızı var eşi cok sorumsuz para bırıktırmez arkadaşıma bısey aldırmaz memur Ada'm bıde sureklı borç yapar . Eski görüştüğü biri vardı arkadaşım unutamadı onu dıyor . Kıza karşı ilgisiz ama arkadaşım ailesı ıstemdedı ıcın boşanamıyor . Cok uzuluyorum . Ailesıne karşı çıkarak evlendı ama cok pişman sakın aikenızı dınlememezılık yapmayın . Boşansa bile çocukla Nasıl hayatını devam ettırecek ? Fikir verin
16 yil belki degisir kafasindaydim. Cik degismez beyin nakli guzel fikirmis ama !Niye değişsin? Beyin nakli mi yapılacak?
Ölene kadar aynı kalır ve borçlu gider böyle sefil insanlar
Boşandın mıÇalışıcak bende çocukluyum üstelik daha 5 aylık anneme bırakıyorum gidiyorum çalışıyorum sütümü sağıyorum bir şekilde tutuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?