Arkadaşımın sorunlu evlılıği boşanamıyor

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
arkafaşım ıkı yıla yakın evli bır kızı var eşi cok sorumsuz para bırıktırmez arkadaşıma bısey aldırmaz memur Ada'm bıde sureklı borç yapar . Eski görüştüğü biri vardı arkadaşım unutamadı onu dıyor . Kıza karşı ilgisiz ama arkadaşım ailesı ıstemdedı ıcın boşanamıyor . Cok uzuluyorum . Ailesıne karşı çıkarak evlendı ama cok pişman sakın aikenızı dınlememezılık yapmayın . Boşansa bile çocukla Nasıl hayatını devam ettırecek ? Fikir verin

Annesı yaşlı bakamaz o Ada'm nafaka vermez borç yapıp duruyor

Annesı yaşlı bakamaz o Ada'm nafaka vermez borç yapıp duruyor
huheuheuhe nafaka vermesse ne olur sen bilmiyorsun sanırım hemen yazayım :)
adam sgk lı bir işte calıştıgı için hem anaya hemde çocuğa nafaka bağlanır.
adam ödeme yapmaz ise arkadaşı tekrar dava acar nafaka davası.
adam hem hapis cezsası alır hemde borç üzerine baki olduğu için arkadaşına hala borçludur.. ödemekle yükümlüdür.
arkadaşın da calışmadıgı için de barodam ücretsiz avcukat tutma hakkına sahiptir.
adamın eski sevgilisini unutmaması ile borç yapması farklı şeyler.
sizlerin muhtemelen yaşıda küçük .
ailenin onayını alsan da almasan da asla küçük yaşta evlenmeyin.

Nafaka vermezse maaşından kestirecek. Memurmuş madem. Düzenli gelir, kestirir.

İş bulacak. Çalışacak.

Başka yolu yok.

Yok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır

Arkadasinin elinde meslegide varmis girsin bir ise . Kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calissin.

Yok arkadaşım 26 yaşında ben 28 . Küçük degılız . Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır
konuyu detaylı versen daha fazla yorum yapılır da acaba sizin arkadaşınız mı durumu abartıyor ? bu kısmı bilemedim.
evine bakmayan parayı kumara karıya kıza harcayan çocuğuna önem vermeyen bir koca ve babadan mı bahsediyoruz ?

Adam memurmuş.Nafakasını vermezse kadının maaşından kestirir.Adamın yapıcağı hiç bişey yok.Arkadaşınızda boşanmadan önce bir iş bulup işi bulduktan sonra dava açarsa daha garanti olur.

Niye değişsin? Beyin nakli mi yapılacak?
Ölene kadar aynı kalır ve borçlu gider böyle sefil insanlar

Çalışıcak bende çocukluyum üstelik daha 5 aylık anneme bırakıyorum gidiyorum çalışıyorum sütümü sağıyorum bir şekilde tutuyoruz.

Adamin ne kadar borcu oldugu devleti ilgilendirmez. Sigortasina bakar, nafakayi baglar bu kadar. Adamin borcum var vermeyecegim deme gibi bir luksu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…