• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasımın sorunu borç para

Ya ugrasmasada gozunu korkutmak icin oyle soylesin.
Bak soyle yapsin bana olan 4000 tl borcunu ne zman odeyeceksin desin oda muhtemelen 4000 degil 3000 borcum der al sana kanit:)
Yok zaten bisürü mesaj var 1 yıldır sürekli yazışıyolar ha ödedim ha ödücem diye. Onlar bile yeter belki. Aynen ya dicem öyle yapsın korkutsun en azından. Oğlan pek korkcak tip değil sanki ama mahkeme lafını duyunca belki tırsar

Adam da gurur yok neresine dokunacaksınız ? Biri ile anlaşsın sağlam benzetsinler paranın yarısını da anlaştığın kişi alsın en azından yarısını kurtarır
Hahha bencede. O anlaşılacak kişiler nerde bulunuyosa biz bilmiyoruz öyle şeyler bendede var bitane benzetilmesini istediğim aslında:KK48:

Arkadaşın da kuzeni de ayrı safmış.Saflık genlerinde mi var ne? Elin oğluna para yağdırmak nedir kuzum? Tecrübe denilen şey böyle böyle kazanılıyor.

Hahha bencede. O anlaşılacak kişiler nerde bulunuyosa biz bilmiyoruz öyle şeyler bendede var bitane benzetilmesini istediğim aslında:KK48:

Yok mu erkek tanıdığı felan bu tarz böyle işe girebilecek aslında herkese lazım ya :)

Merhaba hanımlar,
Cok yakın bir arkadasımın bir sorunu var. Eski sevgilisi kafe açacakken maddi sıkıntıya girmiş arkadasımdan 300-500 derken baya bi borç para almış ve geri ödememiş. Fakat arkadasım bunu cok sorun etmiyor ama birgün arkadasım, kuzeni ve o eski sevgilisi otururken cocuk ' paraya cok ihtiyacım var bir yerden borç almıştım onu hemen ödemem lazım yoksa dükkanı kapatmam gerekecek, onu ödedikten sonra artık karım bana kalıcak param olacak demiş' arkadasımın kuzenide atlamış 'bende biraz para var istersen ben sana vereyim gelecek ay ödersin benim şimdilik ihtiyacım yok' deyip cocuga 3.000t borç vermiş. Gelgelelim cocuk bu parayı 1 ay sonra ödememiş ertelemiş. O sırada da benim arkadasımla ayrılmışlar.
Şuan üstünden 1 yıl geçmiş cocuk bu 1 yılda sürekli ertelemiş. Artık arkdasımın kuzenide benim arkadasımı arayıp duruyor 'söylermisin ödesin cok ihtiyacım var suan' falan diye.
İstemeye istemeye ex sevgiliyle sürekli bu konudan dolayı iletişime geçmek zorunda kalıyo arkadasımda.
En son kuzeninden utandıgı için oğlanın borcunu arkadasım ödedi kuzenine. Çocukta 2 hafta önce söz 2 haftaya ödücem ev satılacak çünkü alıcı var ordan para gececek elime demiş arkadasıma. şimdi bugun 2 hafta doluyor.
Arkadasımda ne desemde gururuna dokunsa ve artık hemen ödese diye bana soruyor? sizce nasıl konuşsun cocuga? nasıl ödetebiliriz artık bu parayı
Senin bu arkadaşın,alacaklı kişiye bana mıs ordun da verdin ben mi yedim paranı ayrıldık görüşmüyoruz demek yerine eski sevgiliyle irtibat kuruyor yetmezmiş gibi bi de hala borcunu ödüyor pes doğrusu

Back
X