merhaba arkadaşlar mesleğe yeni başladım hemşireyim 3 ay oldu burda bir tane de meslektaşım var yaşıtız ilk gün nöbet tutarken internetten bir erkek ayakkabısı baktığını gördüm bana hangisi güzel diye sordu ben de babana falan mı alıyorsun yoksa erkek arkadaş mı dedim erkek arkadaşı olduğunu söyledi ben de bir şey söylemedim işini çok iyi yapan biri bu 3 aylık sürede arkadaş olduk ama nöbet usulü çalıştığımızdan çok sık görmedim zaman geçtikçe erkek arkadaşının esnaf olduğunu doğuda yaşadığını anlattı ben de takılıyordum ne Zqman evleneceksiniz annen mi izin vermiyor doğulu olduğu için diyordum geçiştiriyordu geçen oturmaya çağırdı laf lafı açtı erkek arkadaşıyla 5 yıldır görüşüyormuş Daha yeni evli olduğunu öğrenmiş adam yok eşimi sevmiyorum ayrı yatıyoruz doğuda boşanma olmaz ama ben seni seviyorum diyerek kandırmış kendine yeni araba almış borcunu kıza ödetiyor kendi beğendiği ayakkabıyı almadığı için bir sürü laf ediyor arkadaşım 21 yaşında yani 16 yaşından beri kızı kandırmış bekarım falan diye.kız biraz kilolu kendine güveni yok ben uzun uzun konuştum ayrıldı ama adam seviyorum falan diye yine kandırıyor ben ne yapabilirim kız biraz safça bu Adamdan kurtulması lazım ama nasıl?