Arkadaşımın sorunu çıkmaZdayım

Sonuna kadar haklısınız
Temiz bir dayağı hakediyor diyeceğim de neyse.. Kilo versin tabi sağlığı için versin. Kendine değer göstermeyi öğrensin. Yakışıklı yaşıtı birileriyle falan tanıştırabilseniz keşke. Başkalarından ilgi gördüğünü görürse adamdan soğur tenezzül etmez bence..

Temiz bir dayağı hakediyor diyeceğim de neyse.. Kilo versin tabi sağlığı için versin. Kendine değer göstermeyi öğrensin. Yakışıklı yaşıtı birileriyle falan tanıştırabilseniz keşke. Başkalarından ilgi gördüğünü görürse adamdan soğur tenezzül etmez bence..
İşte kız kilolu olduğundan tanıştırmak için kimseyi bulamam ki öyle bir şey olsa zaten unutması daha kolay olur

Evli olduğunu öğrenmesine rağmen nasıl kandırılıyor yahu?
Yaşı da çok küçük değil olacakları düşünemeyecek kadar.

bi erkek arasın adamı. bırakıcaksın lan bu kızı desin. muhtemelen tırsar bi daha aramaz.

Bana da çok uç geliyor ama cidden kanıyor.adamın kıza hiç bir faydası yok daha kızı sömüryor ona hakaret ediyor sanırım çok küçükten başlamış bir ilişki olduğu için kız normalin bu olduğunu sanıyor

dünyada bir o bir ben kalsam bunları bile bile yinede görüşmezdim...özgüvenini başka yolla sağlayabilir ama bu yaşını yada hayatını bir daha geri alamaz..

Back
X