- Konu Sahibi Canansever
-
Ters ilişki normal mi diye ben sorsam? Yok dini açıdan filan demiyorum, o konulara girmeyelim yasak. İşe tamamen anatomik olarak bakalım. Anatomik olarak normal mi yaptıkları iş ki, sonuç şaşırtıcı olsun. Zedelenmiştir, yırtılmıştır, olmuştur bir şeyler. Kanın nereden geldiğinden de emin değildir şimdi. Yalnız cahilliğime verin "kontrol amaçlı vorjinal dokunmuş" ne demek, zerresini anlamadım. Burada çare arayacağına bir doktora gitsin hemen.
Kızlık zarı makat bölgesinde ya kesin kızlık bozuldu. Hunharca Sevişmeden önce düşünecekti. Bu arada yaş kaçKızlar arkadaşım hesabı yok size sormamı istedi erkek arkadaşıyla ters ilişki yaşamış canı yanınca çekmiş kendini lavaboya gittiğinde bir damla kan gelmiş kontrol amaçlı vorjinal dokunmuş kan yokmuş eve gittikten 1 saat sonra adet gibi kan gelmiş sizce normal mi
Kızlık zarı makat bölgesinde ya kesin kızlık bozuldu. Hunharca Sevişmeden önce düşünecekti. Bu arada yaş kaç
arkadaşını kandırmış olmasın açık olacak ama iki giriş yakın bir birine
Oda bundan korkuyorum ama sanrm elini koymuş korumak amaçlı eliyle önü kapatmış
arkadaşın değil sen olduğunu düşünmeye başladım. tabi bunun bi önemi yokOda bundan korkuyorum ama sanrm elini koymuş korumak amaçlı eliyle önü kapatmış
zorladıgı icin kan gelmistir zedelenmistir adet gibi dedigin yani bir kacgun surmusmu o kısmı anlamadım
Cnm şuan yanımda dediği gibi anlatırım hesabı yok malesefarkadaşın değil sen olduğunu düşünmeye başladım. tabi bunun bi önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?