Arkadaşımın söyledikleri

canım bence sen biraz fazla hassassın.
yani bu senin en mutlu gününken neden böyle saçma bir duruma takılıyorsun ki.
sonuçta bu arkadaşının nasıl biri olduğunu daha önceden de biliyormuşsun. şimdi onun bu yaptığı sana çok anormal gelmemesi gerekirdi.
bundan sonra da konuşmazsın olur biter.
Evet ben insanların laflarından hemen etkilenirim olumsuz bir şey duymak istemem çünkü ben de kimseyi kırmam
Bu kız dışarı çıkacaksak gidip montumu getirip bana giydiren bir kızdı arkadaşlıgımız çok güzeldi uyumluyduk ne bileyim.

Kıskanç insan çok, bu mutlu günlerinde böyle şeyleri kafana takarak mutsuz olma.
Demek ki hayatın güzel, mutlaka can sıkıcı şeyler yaşıcaksın en büyüğü bu olsun, annen, ailen, eşin, eşinin ailesiyle sorunun olmasında giden 3 5 arkadaş olsun. Dert etme

Eski üye olsanız bile konunuz bana inandırıcı gelmedi açıkçası.
Yani düğünün ertesi günü tek başınıza yürümeniz,akabinde ne hikmetse karşılaşmanız ve film senaryolarından fırlama bu replikler,bana daha çok bak "eyy kadınlar kulubü bak ben böyle böyleyim hehehe",amaçlı konu dedirtti.

Ben biraz hassasım insanları kırmaktan özellikle kaçınırım beni birisi kırınca da cok etkileniyorum bu yüzden
Belki abartı haklısınız.
Aslinda bu hassasiyet hep insanlar tarafibdan kirilip incinmemize neden oluyor

Benimde bazi insanlar icin yuzlerine soylemek istedigin seyler var ama kimseyi kırmaya cesaretimde kisiliginde elvermez

Deseydin ya sen de serserileri bırakıp gül gibi bir adam bulsaydın çifte düğün yapardık.Te allam o kadar fellik fellik gezip serserilerle takılırsa kendi deyimiyle evlenecek adam daha bulamaz.Ben bu kadar çok sizi kıskandığı için diyorum yoksa serserilerle takılır habire gezer dolaşır da orası beni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Aslinda bu hassasiyet hep insanlar tarafibdan kirilip incinmemize neden oluyor

Benimde bazi insanlar icin yuzlerine soylemek istedigin seyler var ama kimseyi kırmaya cesaretimde kisiliginde elvermez
Ben de insanlara cok saygili davranirim kirmamak icin her seyi yaparim ama sonuc bu iste.

ben de aynı şeyi düşündüm. bi de daha dün evlenen birinin tek başına yürüyüşe çıkması da biraz garip geldi bana.
Neden garip ben anlamadım ya merakımdan soruyorum evlenince her şey eşle mi yapılıyor hayatın akışı mı duruyor düğün olmuş bitmiş

Back
X