arkadaşımın terbiyesizliği

Benimde böyle bir arkadaşım var.Tepkini göstericeksin ve yeri geldiğinde böyle şeylerde susturmayı biliceksin :KK51:
ya işte ben herkesi kendim gibi biliyorum somut bişeyler olmadıkça insanlara bişey konduramıyorum. hayatımda başıma gelmesini istemediğim şeylerden biri hem şokunu yaşıyorum hem de sinirini

arkadaşın da o çocuktan hoşlanıyormuş bence. hatta o çocuğun da kendinden hoşlandığını düşünüyormuş. arkadaşın güzel bir kız mı? genel olarak daha çok ilgiyi o mu çekiyordu? bundan dolayı hazmedememiş olabilir mi? ya da kendini beğenmiş bir tip mi? bence çocuğun sana ilgisini çekememiş.
ya gerçekten olayı özetledin harfiyen katılıyorum

anlattıkların olduğu anlaşılıyor ,aynı çocuktan hoşlanan

birbirine gıcık kapıp hırs yapan iki tane kız
hırs yapılıcak bi durum yok en azından benim yaptığım bi hırs yok ama onun kendine yediremediği bi durum var yaptığı şey benim hoşlandığımı bile bile onun ona yazması yaparken de utanmaması

hatayi tek tarafli olarak gormeyin.karsi taraftan o yuzu bulmasa ortamda boyle sesli ilan edemezdi...evvela hoslandiginiz sahistan uzaklasin fikrimce

hatayi tek tarafli olarak gormeyin.karsi taraftan o yuzu bulmasa ortamda boyle sesli ilan edemezdi...evvela hoslandiginiz sahistan uzaklasin fikrimce
zaten son olanlardan sonra herşeyi sorguluyorum çünkü yüz bulması gereken bi olay olmadı ya da bi konuşma görüşme olsa aklımda fazlasıyla soru işareti olurdu

anlattıkların olduğu anlaşılıyor ,aynı çocuktan hoşlanan

birbirine gıcık kapıp hırs yapan iki tane kız
onun açısından da sen suçlusun ama herkes kendine göre haklı neyse kararı verecek olan çocuk

gönlü kimdeyse belli eder zaten

onun açısından ben mi suçluyum :) suçum heralde çocuğun onunla değil de benimle ilgilenmesi :)
o da çocuğun kendiyle ilgilendiğini düşünüyor demek ki

araya giren sensin diye düşünüyor herhalde

millete öyle aksettirdiğine göre

Zamaninda ayni bunu yapan bi arkdasim vardi. Tabi konu hoslandigim erkek degldi.
Mahalleden bi erkekti oylesine.
Gelmis bana anlatiyor ehh aykkabi bagciklarimi dugumluyodum bana yaklasti.
Benjmle cikarmisin diye sordu bende hayir dedim. Sonra dediki sen olmazsan o kizda olur sapsik58 i bana ayarlarmisin??
Simdi benden haber bekliyor ne cevap veriyim???

En sonunda agzima geleni saydim.
Gozleri doldu, aglamakli oldu ofkelendigmi gordugunde korktu.
Niye agladigini sordugumda, ben cok uzun biyere bakica gozlerim sulanir aglamiyorm dedi. Uzerine gittigimdede ben uzulunce kalbim sikisiyor hastayim ben dedi.

Firildak ailesi bunlar yaa,kalitesiz sey.

Arkadaşınla ilişkini kes. Olabilirmi böyle bişey ya ben bile sinirlendim

o da çocuğun kendiyle ilgilendiğini düşünüyor demek ki

araya giren sensin diye düşünüyor herhalde

millete öyle aksettirdiğine göre

Zamaninda ayni bunu yapan bi arkdasim vardi. Tabi konu hoslandigim erkek degldi.
Mahalleden bi erkekti oylesine.
Gelmis bana anlatiyor ehh aykkabi bagciklarimi dugumluyodum bana yaklasti.
Benjmle cikarmisin diye sordu bende hayir dedim. Sonra dediki sen olmazsan o kizda olur sapsik58 i bana ayarlarmisin??
Simdi benden haber bekliyor ne cevap veriyim???

En sonunda agzima geleni saydim.
Gozleri doldu, aglamakli oldu ofkelendigmi gordugunde korktu.
Niye agladigini sordugumda, ben cok uzun biyere bakica gozlerim sulanir aglamiyorm dedi. Uzerine gittigimdede ben uzulunce kalbim sikisiyor hastayim ben dedi.

Firildak ailesi bunlar yaa,kalitesiz sey.

Arkadaşınla ilişkini kes. Olabilirmi böyle bişey ya ben bile sinirlendim
zaten egosu olan biri aklı sıra hoşlandığı çocuk bana yazıyo imajı vermek istiyo bunu yaparak egosunu tatmin edicek benim ondan hoşlandığımı anlayınca çocuk kıymete bindi fark etti. çocukta onla değil de benle ilgilenince ne yapıcağını şaşırdı. zaten konuşmuyoruz ama son olarak aklı başında bi hamle yapmak istiyorum ben ses çıkarmazsam o ses çıkarmazsa bu kız ileride birilerinin yuvasını bile yıkar

hayali bir ilişki olayını nerden çıkardınız orayı anlamadım. çocuğun benim için neler yaptığını gözleriyle gördü bunu bildiği halde saçma sapan hareketler yaptı. gayet gerçek ve hayatın içinden. sanırım bazılarımız bu tip şeylere sanal ya da gerçek dışı diyerek olayı normalleştiriyolar. ben onun sevgilisi varken hareketlerime dikkat eden bi insanken bana bunu yapıp tekpisiz kalmak bence gerçeklikten uzak olurdu.
Cocukla adi konmus bir iliskiniz mi var?
Ismine muzik acmasi, tanistiginda ilgilenmesi hemen cocuk seninle iliski istiyor anlamina gelmiyor ki... Cok var oyle adamlar. Kimisi civikligindan, kimisi samimiyetten, kimisi dalga gecmek icin yapiyor. Bunlar seni hakli cikarmak icin somut seyler degil. Dersen ki biz bu cocukla cikiyoruz, teklif etti, sevgiliyiz, o zaman sana hak veririm. Aksi takdirde seninki de kendi kendine gelin guvey olmak oluyor, yani hayali iliski dedigim buradan geliyor. Ortada bir sey yokken cocugu sahiplenmissin.

Back
X