Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne Zaman yapıldıFSH 4.97
LH 1.27
AMH 4.056
E2. 54.93
Kizlar anlayan varsa bakabilir misiniz değerler normal mi
2 ay önceNe Zaman yapıldı
Yok adet ikinci üçüncü günü falan ay döngüsü olarak ne zaman yapıldı2 ay önce
Adetin 3. GünüYok adet ikinci üçüncü günü falan ay döngüsü olarak ne zaman yapıldı
Lh düşükAdetin 3. Günü
Ne yapmak lazım düşüklüğü neye sebebiyet verir kötü bişey miLh düşük
Canm tam bilmiyorum ama çok araştırdım doktora gitsin . Lh yumurtlama hormonu. Yani az olması elbette sorun teşkil eder ovulasyon testi kullansın ya da bu ay yumurtlama olmuyorsa doktora gitsinNe yapmak lazım düşüklüğü neye sebebiyet verir kötü bişey mi![]()
Çok teşekkür ederimCanm tam bilmiyorum ama çok araştırdım doktora gitsin . Lh yumurtlama hormonu. Yani az olması elbette sorun teşkil eder ovulasyon testi kullansın ya da bu ay yumurtlama olmuyorsa doktora gitsin
adetliyken verdın snaırım canım e 2 ye bakılrsa adetlıyken verdıysen değerlerın mukemmel otesiFSH 4.97
LH 1.27
AMH 4.056
E2. 54.93
Kizlar anlayan varsa bakabilir misiniz değerler normal mi
Evet cnm adetin 3. Günü verdimadetliyken verdın snaırım canım e 2 ye bakılrsa adetlıyken verdıysen değerlerın mukemmel otesi
sende polıkıstık varmı bebekmı dusnuyrsn sorun nedır arkadasmadetliyken verdın snaırım canım e 2 ye bakılrsa adetlıyken verdıysen değerlerın mukemmel otesi