Arkadaşımın tuhaf halleri

endoplazmikretikulumcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
247
149
53
34
Merhaba herkese şimdi size bi arkadaşımdan bahsedeceğim,ben öyle herkesle kolayca içli dışlı olabilen biri değilim güvendiğim sevdiğim aklı başında bir tane arkadaşımla aynı zamanda komşum yaklaşık 7 yıldır tanışıyorum gidip geliyoruz ayda 1-2 defa,bazen evde bazen dışarda..
Uzun yıllar olmasına rağmen hala sınırımızı biliriz öyle birbirimizin özelini sormayız,didiklemeyiz..
Bunları dememin nedeni şu ki buaralar tuhaf davranıyor..Tanımamışım dedirtiyor.
Benden düğün için kıyafet istedi (ben daha önce ona düğünlerde alıp giymediğim bir sürü düğün elbisemin olduğundan söz etmiştim)
Geçen ay geldi kıyafetleri denedi ayırdı verecektim ancak o düğün daha Haziran sonunda kalsın deyince kaldı,dün almaya geldi hangilerini beğendiğini unutmuşum verdim bir tane eksik verince bozulmuş bana geri getirmiş hepsini..
-dört düğünleri vardı hepsi için aldı birini bulamadım.
Şimdi kırgın davranmakta haklı mı ?
Böyle davranmaya devam ederse ben ne yapmalıyım ?

Not:Kendisi ilk tanıştığımız zamanlarda çok basit bi elişi için bile benden çok uçuk bi para almıştı,dışarda daha ucuzdu,araştırmalarıma göre..
Yani kendisi hiç öyle hassas davranan biri de değil.

Güncellemeolaydan 15 gün sonrası-Bu arkadaş bu tarihten beri bana yazmadı aramadı bugün yazmış bi konuşalım diye seninle konuşmak istediklerim var diye..
Buraya kadar hadi tamam ama ortak bi arkadaşımıza beni asla yapmadığım demediğim laflarla beni suçlamış güya ben bunu arayıp elbiselerimi getir demişim..

Sizce görüşüp konuşmalı mıyım ? Konuşursam bu arkadaşa dediğini söylemezsem olmaz,söylesem bu arkadaşıma ayıp olacak.
İki ucu .. değnek.

Yani hem suçlu hem güçlü
Bu arkadaş da seni çok güzel manipüle eder hazırlıklı ol dedi (o benden iyi tanıyor onu)

Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Komşunuz pişkin birisi.Yüz vermişsiniz sizden astarını istiyor.Hazır kırılmışken size bırakın kendi haline.

Mesafeyi koruduğunuz hâlde dört elbise alıp beşinci yok diye mi dert etmiş.derde bak . İnsanlar cidden kendine dert ariyo bu aralar. Sizde bu kadar verici olmasanız mi
Yani ne bileyim bugüne kadar hiç öyle istekleri olmadı birden isteyince ben de zaten bi daha giymeyeceğim kıyafetler (abiye) olunca var demekte sakınca görmedim.
Ara ara kullanmadığım temiz eşyaları verirdim ihtiyaç sahibi eşine dostuna veriyor diye ama bizzat kendisine vermedim o da istemedi.

Piyasada daha ucuz el işini size kazık fiyata verdiğinde görüşmeyi kesmeliydiniz.Size karşı şark kurnazi olmuş hep .Son olayiy
bahane edip mesafe koyun.
O zamanlar yeni tanışıyorduk ondan yaptı diye düşündüm ama genel olarak da öyle sanırım şimdi düşününce
(Beraber bişey yemeye gitsek kuruş hesabı yapar)

Güncellemeolaydan 15 gün sonrası-Bu arkadaş bu tarihten beri bana yazmadı aramadı bugün yazmış bi konuşalım diye seninle konuşmak istediklerim var diye..
Buraya kadar hadi tamam ama ortak bi arkadaşımıza asla yapmadığım demediğim laflarla beni suçlamış güya ben bunu arayıp ‘elbiselerimi getir giymeni istemiyorum’ demişim..
Teklif eden ben veren ben neden arayıp getir diyeyim ki,mantıken saçma !

Sizce görüşüp konuşmalı mıyım ? Konuşursam bu arkadaşa dediğini söylemezsem olmaz,söylesem bu arkadaşıma ayıp olacak.
İki ucu .. değnek.

Yani hem suçlu hem güçlü
Bu arkadaş da seni çok güzel manipüle eder hazırlıklı ol dedi (o benden iyi tanıyor onu)

Sizce ne yapmalıyım ?
Görüşme fırsatı vermekle bile hata mı ederim yoksa oturup yaptığı ayıbı söylemeli miyim ?

İlla buluşacaksam da uzun bi süre sonra mı hadi görüşelim diyeyim ?
Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

ne kadar samimi olursam olayım kimseye bişeyimi vermeyi sevmem , hani bir kaf var ya “malım seni vereyim mi kötü olayım ,vermeyeyim mi kötü olayım “diye ben vermeden kötü olmayı seçerim

ne kimseden bişey alırım ne de veririm ,getirdi getirmedi kaygısı ,istesem ayıp olur mu ,küser mi yok şöyle yok böyle diyip canımı sıkana kadar vermem kafam rahat olur

Görüş yüzleş. Arkadaşının söylediğini de direkt ispiyonlar gibi değil de o ortak arkadaşımıza böyle demişsin, o da inanmış bana dedi ki sen niye böyle yaptın, ayıp etmişsin. Benim söylemediğim şeyi neden söyledin diyerek. Hem iftira atıp hem de üste çıkmasın Bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…