- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Komşunuz pişkin birisi.Yüz vermişsiniz sizden astarını istiyor.Hazır kırılmışken size bırakın kendi haline.Merhaba herkese şimdi size bi arkadaşımdan bahsedeceğim,ben öyle herkesle kolayca içli dışlı olabilen biri değilim güvendiğim sevdiğim aklı başında bir tane arkadaşımla aynı zamanda komşum yaklaşık 7 yıldır tanışıyorum gidip geliyoruz ayda 1-2 defa,bazen evde bazen dışarda..
Uzun yıllar olmasına rağmen hala sınırımızı biliriz öyle birbirimizin özelini sormayız,didiklemeyiz..
Bunları dememin nedeni şu ki buaralar tuhaf davranıyor..Tanımamışım dedirtiyor.
Benden düğün için kıyafet istedi (ben daha önce ona düğünlerde alıp giymediğim bir sürü düğün elbisemin olduğundan söz etmiştim)
Geçen ay geldi kıyafetleri denedi ayırdı verecektim ancak o düğün daha Haziran sonunda kalsın deyince kaldı,dün almaya geldi hangilerini beğendiğini unutmuşum verdim bir tane eksik verince bozulmuş bana geri getirmiş hepsini..
-dört düğünleri vardı hepsi için aldı birini bulamadım.
Şimdi kırgın davranmakta haklı mı ?
Böyle davranmaya devam ederse ben ne yapmalıyım ?
Not:Kendisi ilk tanıştığımız zamanlarda çok basit bi elişi için bile benden çok uçuk bi para almıştı,dışarda daha ucuzdu,araştırmalarıma göre..
Yani kendisi hiç öyle hassas davranan biri de değil.
Not2Ben de kıyafetlerimi paylaşmayı sevmem ama bi daha giymeyeceğim elbiselerdi hatta bi uygulamaya yüklemiştim satılsın diye)
Ayy ben de öyleyim normalde demek ki o mesafeyi ben koruyormuşum,mesafeyi ihlal edince bunu yaşadımSorunlu tiplerden uzak duruyorum.
Size de tavsiye ederim.
Yani ne bileyim bugüne kadar hiç öyle istekleri olmadı birden isteyince ben de zaten bi daha giymeyeceğim kıyafetler (abiye) olunca var demekte sakınca görmedim.Mesafeyi koruduğunuz hâlde dört elbise alıp beşinci yok diye mi dert etmiş.derde bak . İnsanlar cidden kendine dert ariyo bu aralar. Sizde bu kadar verici olmasanız mi
O zamanlar yeni tanışıyorduk ondan yaptı diye düşündüm ama genel olarak da öyle sanırım şimdi düşününcePiyasada daha ucuz el işini size kazık fiyata verdiğinde görüşmeyi kesmeliydiniz.Size karşı şark kurnazi olmuş hep .Son olayiy
bahane edip mesafe koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?