- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Merhaba herkese şimdi size bi arkadaşımdan bahsedeceğim,ben öyle herkesle kolayca içli dışlı olabilen biri değilim güvendiğim sevdiğim aklı başında bir tane arkadaşımla aynı zamanda komşum yaklaşık 7 yıldır tanışıyorum gidip geliyoruz ayda 1-2 defa,bazen evde bazen dışarda..
Uzun yıllar olmasına rağmen hala sınırımızı biliriz öyle birbirimizin özelini sormayız,didiklemeyiz..
Bunları dememin nedeni şu ki buaralar tuhaf davranıyor..Tanımamışım dedirtiyor.
Benden düğün için kıyafet istedi (ben daha önce ona düğünlerde alıp giymediğim bir sürü düğün elbisemin olduğundan söz etmiştim)
Geçen ay geldi kıyafetleri denedi ayırdı verecektim ancak o düğün daha Haziran sonunda kalsın deyince kaldı,dün almaya geldi hangilerini beğendiğini unutmuşum verdim bir tane eksik verince bozulmuş bana geri getirmiş hepsini..
-dört düğünleri vardı hepsi için aldı birini bulamadım.
Şimdi kırgın davranmakta haklı mı ?
Böyle davranmaya devam ederse ben ne yapmalıyım ?
Not:Kendisi ilk tanıştığımız zamanlarda çok basit bi elişi için bile benden çok uçuk bi para almıştı,dışarda daha ucuzdu,araştırmalarıma göre..
Yani kendisi hiç öyle hassas davranan biri de değil.
Güncelleme
olaydan 15 gün sonrası-Bu arkadaş bu tarihten beri bana yazmadı aramadı bugün yazmış bi konuşalım diye seninle konuşmak istediklerim var diye..
Buraya kadar hadi tamam ama ortak bi arkadaşımıza beni asla yapmadığım demediğim laflarla beni suçlamış güya ben bunu arayıp elbiselerimi getir demişim..
Sizce görüşüp konuşmalı mıyım ? Konuşursam bu arkadaşa dediğini söylemezsem olmaz,söylesem bu arkadaşıma ayıp olacak.
İki ucu .. değnek.
Yani hem suçlu hem güçlü
Bu arkadaş da seni çok güzel manipüle eder hazırlıklı ol dedi (o benden iyi tanıyor onu)
Sizce ne yapmalıyım ?
Uzun yıllar olmasına rağmen hala sınırımızı biliriz öyle birbirimizin özelini sormayız,didiklemeyiz..
Bunları dememin nedeni şu ki buaralar tuhaf davranıyor..Tanımamışım dedirtiyor.
Benden düğün için kıyafet istedi (ben daha önce ona düğünlerde alıp giymediğim bir sürü düğün elbisemin olduğundan söz etmiştim)
Geçen ay geldi kıyafetleri denedi ayırdı verecektim ancak o düğün daha Haziran sonunda kalsın deyince kaldı,dün almaya geldi hangilerini beğendiğini unutmuşum verdim bir tane eksik verince bozulmuş bana geri getirmiş hepsini..
-dört düğünleri vardı hepsi için aldı birini bulamadım.
Şimdi kırgın davranmakta haklı mı ?
Böyle davranmaya devam ederse ben ne yapmalıyım ?
Not:Kendisi ilk tanıştığımız zamanlarda çok basit bi elişi için bile benden çok uçuk bi para almıştı,dışarda daha ucuzdu,araştırmalarıma göre..
Yani kendisi hiç öyle hassas davranan biri de değil.
Güncelleme

Buraya kadar hadi tamam ama ortak bi arkadaşımıza beni asla yapmadığım demediğim laflarla beni suçlamış güya ben bunu arayıp elbiselerimi getir demişim..
Sizce görüşüp konuşmalı mıyım ? Konuşursam bu arkadaşa dediğini söylemezsem olmaz,söylesem bu arkadaşıma ayıp olacak.
İki ucu .. değnek.
Yani hem suçlu hem güçlü
Bu arkadaş da seni çok güzel manipüle eder hazırlıklı ol dedi (o benden iyi tanıyor onu)
Sizce ne yapmalıyım ?
Son düzenleme: